Tak po včerajšku začínam tušiť, že Mclaren to v PJ nejako uklepe. Verstappen na čistom vzduchu bez SC prvý len o 8s pred Norrisom, ktorý bol brzdený Leclercom. Takže rozhodla štartová pozícia. Mclaren má výhodu dvoch jazdcov v čele priebežného hodnotenia a tu má páky na použitie tímovej réžie. Pravdaže, je otázne, či piloti budú poslúchať. V každom prípade Red Bull a Mclaren sú v súčasnosti výkonnostne porovnateľné autá, ale výhodu má Mclaren.
Rád bych sdílel tvuj optimismus, já to mám přesně naopak. 
Byla tu tabulka, kde po Monze byla predikce, že Verstappen vše vyhraje, ta se nepotvrdila, protože Singapur, ale ted když čtu jak do toho RB šlape a přiveze další věci, tak bych se nedivil, kdyby Ver vyhral všechny zbylé zavody. Pokud McLaren utnul vyvoj, tak do toho bude těžko zpět naskakovat, imho.
Každopádně si myslím, že se to RB 2026 vymstí. Nevěřím, že z toho mužou mít profit na příští rok, ale to je jen muj odhad a může být mimo samo.
Letos má RB na hodně dlouhou dobu šanci se před světem ukázat, tak šlape do pedálů co se dá a na příští vůz kašle.
Stejně se svým vlastním motorem nebude mít moc velké šance bojovat o čelní umístění.
To já si taky právě myslím, že to hodili vše na tenhle rok, aby ještě něco urvali.
Je to logické rozhodnutí a my aspoň v přímém přenosu můžeme vidět jak mílovými kroky jde vývoj vozu dopředu.
Je velká škoda, že dnes se už o žádných novinkách nepíše a když, tak pouze okrajově.
Pořád je McLaren favorit kvůli jejich náskoku ale ani zdaleka to není tak jednoznačné jako ještě 3 závody zpět, kde to měl hlavně Piastri ložené. Akorát že mezitím zkolaboval a teď to rozhodně jisté nemá.
Fandíme, věříme… Maxovi. 
To nemusíš psát, defacto od tý doby, co RB bere tituly, tak fandíš jim. 
Snažil som sa to popísať realisticky. Po ďalšie. Pri takomto náskoku si Mclaren môže dovoliť drobné chyby, čo veru aj robí, ale najmä Red Bull a Verstappen žiadne. A všetci predsa vieme, že ako Red Bull aj Verstappen chybu občas urobia. Takže si stále myslím, že sa rozhodne v AD a jeden z jazdcov Mclarenu to tam ukope.
Pozri to je F1. Veci aj udalosti sa vyvíjajú. Kľudne sa môže stať, že v Mexiku Mclaren všetkých zdemoluje a zase sa bude písať o papájovej nude. Svoj názor na to kto získa titul som opísal vyššie, ale nikomu neberiem nádej, však je to F1. Že.
V AD to klidne jeden z mclarenu muze spuntovat jako Perez a je vymalovano. At si kazdej rika co chce, tak Norris mel porad dobry gumy i po vsech tech kolech jizdy za leclerkem, kdy byl pod vterinu a nedokazal predjet.
Podívej, chápu že ještě před pár závody jsi byl opatrný a ignoroval jsi zlepšenou formu RedBullu a zhoršenou u McLarenu. Teď už jsi ale alibista, protože teď už to bude o výkonu každého z nich a myslím že o výkonech Maxe na trati v RedBullu, v tomto RedBullu, málo kdo pochybuje. Favoriti McLarenu se obávám že jsou tatam, a kurzy to vidí stejně. Naber trochu odvahy a přiznej že Max je plně, ale jako uplně plně, ve hře
Každý závod v posledních asi 3 závodech už mě to nebaví ti psát 
Když jsme říkali, že se RedBull hodně zlepšuje a McLaren padá, tak to byla náhoda, shoda okolností, typ tratě.
RedBull má prostě od letní pauzy nejlepší vůz a hlavně nemá co ztratit.
Jako koukni jakou výhodou dal Norrise v kvaldě, a v závodě jel Max na jistotu, kdo ví co z toho tam zůstalo ještě na stole.
Když píšu, že jsou McLaren favoriti, nemyslím tím to, že jsou výkonnostně lepší.
V závodě jsou na tom asi dost podobně, rozhodují piloti. A ano, mám Maxe za velmi dobrého pilota, ale on si reálně nemůže dovolit to, aby Norris vyhrál závod, to by pak musel něco dost ■■■■■■■. A u Piastriho se předpokládá, že dál bude končit mimo podium.
Suma sumárum má před sebou Max těžký úkol. Už je ta šance nenulová jako před 3 závody ale pořád to mají v McLarenu ve vlastních rukou. 
Max už to má též ve vlastních rukách. Ono plán vítězství Maxe byl už od US stanoven, Jezdci McLarenu zatím ale nezvládaj ani to 

Co je na tom k nepochopení? 
Když máš 2/3 sezony jasně lepší auto a vybuduješ si náskok, tak pak ve zbývající části sezony jsi favorit i když máš možná o něco slabší auto právě protože máš ten náskok, ne?
Stejnou logikou byl vloni na podzim favorit Norris 
Navíc mě teda nepříjde, že by McLaren v rukou Norrise byl nějak výrazně nekonkurenceschopný.
RedBull má lepší vůz, tým má formu a mají nejlepšího jezdce planety. Bodově to má Verstappen ve svých rukou.
Takže McLaren nemůže být favorit.
Lando musí být top kolega a pomoct Piastrimu v posledních závodech, to se nedá nic dělat