To nové rozhraní je hrozné. Než to tam vždycky nacvakám, tak to je bolest.
Taky jsem měl otevřený okno. 

Ty to nemáš přes multiviewer?
Ventilačku i pivo mám otevřené dávno. 
Pokud by to Verstappen opravdu dokázal, tak to bude nejspíš největší comeback v celé historii F1?
Tak Norris je rozhodne lepsi ako Piastri, o tom niet pochyb. Samozrejme ze na Verstappena sa nikto nechyta. Ale nemusis byt GOAT aby si bol WDC material. Russell, Norris a pravdepodobne aj Leclerc su vsetcia WDC material. Norrisovi tuto sezonu nesedi monopost a hovoril o tom aj Stella. A rozhodne vyrazne zlepsil aj mentalitu oproti minulym rokom. Minuly rok po takom zaciatku ako mal tento rok alebo po DNF v Holandsku by sa mozno mentalne uz nezotavil. Teraz straca 14b a vyzera ze to bude medzi nim a Verstappenom. Rychly rozhodne je a mentalitu tiez vyrazne zlepsil.
A má Piastri vůbec nějaký fandy? Nějak jsem tady ani nezaznamenal přímo fandy Piastriho 
To uz su len vyhovorky. Faktom je, ze “lepsi” a “mentalne silnejsi” Norris zaostava o 14 bodov.
Ehm, som na Reddite, a tam sa to nimi hemží. A ked aj je ich hlavny favorit niekto iny, tak Piastri je vzdy o ktorom sa pise alo je ice cold wholesome funny new Kimi and future WDC. Samozrejme to suvisi aj s tym ze Norris ma momentalne najviac hejterov takze ti ktori hejtuju Norrisa automaticky fandia Piastrimu.
Ja ho mam celkom rad. Po Maxovi asi moja dvojka.
Přát a fandit, vidím v tom rozdíl.
To nepopieram. Ale ze mu nevyhovuje monopost nie je vyhovorka. Nemyslim ze to bola vyhovorka pre Verstappena ked ledva udrzal monopost na trati, vsakze. Samozrejme sa asi mierne zlepsil aj Piastri, ale minule dva roky ukazali kto je lepsi. A poslednych 7-9 pretekov sa to znova ukazuje. Kazdy si robil pi*u z Norrisa ako bottli pritom momentalne je Piastri najvacsi bottlic. Po Norrisovom DNF mal titul prakticky isty ale momentalne to vyzera ze kludne moze skoncit treti v two horse race.
„McLaren má teď problém, mají dva jezdce: jednoho, který není příliš výkonný, a druhého, který vede šampionát. To je něco, co můžeme s Maxem využít.“
Dr. Helmut Marko o situaci týmu po GP v Austinu.

nam odmeraju dosku a mame zase double dnf no co uz
ale pekny zavod skoda toho zaveru no, mozno to aj charles mohol zavriet tvrdšie, ale uz ten rychlostny rozdiel bol obrovsky no, inak mali sme LiCo aj dnes ?
Kdybych byl komisař, tak bych dostal Kimiho na pódium. Já mám přísnou šupleru.
Včera se nezdálo, že Piastrimu pouze přeje.
urcite nebolo ferrari rychlejsie nez mclaren, ved norris mal zrejme najlepsie pretekove tempo, keby ho nezdrzoval leclerc, tak jazdi na urovni maxa, piastri jazdi velmi slabo posledne vikendy, a aj tak skoro dal dole hamiltona este v zavere
Hogar je hlavne hejter Norrisa tak fandi Piastrimu. Ale skusal to hrat na chutnučkého ze on vlastne fandi obom
Divadlo mu vydrzalo par hodin.