LIVE: Veľká cena USA 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Max má teď obrovskou psychickou výhodu, auto funguje a on prakticky není pod tlakem. Může jenom získat a k tomu už tituly má, je v úplně jiné situaci než oba piloti McLarenu. Skoro bych teď radši neurčovala favorita.

3 Likes

Jezdec dne.

image

2 Likes

Chybí tam nějak Koláč, za to jak si krásně podal Gaslyho, co Ferdo? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Piastri sa rozsypal ako štrk, pekný pohlad. To je ten novy iceman a WDC material.

1 Like

Spíše je zázrak, že si někdo ubohého Renaultu všímal.

Asi nějakej mechanik zapomněl imbus. :smiley:

1 Like

No pro Aston to taky nebylo vůbec dobrý. :handshake: Už jen 5 závodů. :pray: Pak zimní přestávka a testy. :pray: A tituly. :trophy:

2 Likes

Ale iste. Uz sa Verstappen dostal do pozicie, ze vie vyhrat vlastnymi silami. Moze sa to podarit.

1 Like

Tak Colapinto má smolu, že jazdí v Alpine, ktorý je zúfalý, a čudujem sa, že to Renault nezabalí úplne, keď sa už vykašľali na vývoj motorov. Minulý rok vo Williamse mu to išlo oveľa lepšie. Generačný talent to asi nebude, ale najväčší zúfalec v F1 tiež nie.

2 Likes

Nie si nahodou fanusik Norrisa?

5 Likes

Stroll se z konce pole docela rozjel. Alo sice na svém, ale ani si neuvědomuji, že by na něj někdo zaměřil kameru.

No v záběrech myslím docela trochu byli, ale měl jsem puštěný i onboard.

2 Likes

Já onboard nepouštím vůbec. Nějak mě tahle možnost nenadchla a navíc ztrácím přehled o zbytku pole.

Mel byt Norris, dvakrat dal LEC

Jde to na F1TV, pokud jí máš, tak si mužeš dát okna vedle sebe. Ale jasně, musíš přeskakovat očima tak jako tak a focus na hlavní vysílání ztratíš, hlavně když si pustíš ještě LT. Ten si osobně pouštím jen na treninky a na kvalifikaci.

1 Like

Tak kontrakt asi do 2040 vo Ferrari podpísaný

1 Like

Ja som fanusik Verstappena, ale samozrejme ani zdaleka nie tak ako Vettela a minuly rok u mna Verstappen mierne klesol. Ked to spojim s tym kolko ubohych hejterov ma Norris ktory si idu svoj vlastny narativ aj ked nedava zmysel, tak som si oblubil o to viac uz aj Norrisa. Ale celkovo mam rad trio Russel, Norris, Albon ktori zacali v 2019 po Verstappenovi. A to ze nemam rad Piastriho a jeho delusional fans nemam potrebu skryvat.

Nechej trochu radosti i ostatním.

Druhé okno mám tady, ale většinou nechávám otevřené pouze na závod.

1 Like

Ok. Len ma zaujimalo, co je podla teba Norris, ked Piastri nie je WDC material?

3 Likes