LIVE: Veľká cena Toskánska 2020 | F1online.sk

S prostredným odsekom absolútne súhlasím. A to práve mi pre neho chyba ze ma predpoklady ale nie možnosti. A preto je odsudzovany a spochynovany. Lebo vidno chyby ale nie to co robí dobre a v čom vyniká. To je presne problém co mam… Presne Toto co si napísal. Dokonalý nie je a to nie je nikto ani Hamilton co je najlepší pilot minimálne generácie takže o Georgovi to rozhodne tvrdiť nejdem. Chyby ma len aj potenciál kt. Je často prehliadaný= proste ako píšeš rovnako ako ty verím že ma naviac.

To ze k nemu mam osobne sympatie je iné a ma to dôvod. Ale to takého mame každý ktorému fandím pre mňa to bol Vždy Vettel a teraz Russell.

Navyše si myslím ze fandiť len keď sa darí nie je umenie ale mnohí to tiež nechápu. A takisto nie je umenie fandiť len tým co sa im darí a bodujú závod co závod.

1 Like

strollov debut v australii? pokial si dobre pamatam tak mu v pretekoch odisli brzdy a nezacni tu vytahovat havarie z treningov, alebo predsezonnych testov

russell ma 2 problemy
zle starty
slabe branenie pozicie, velmi lahko sa da predbehnut

kto sa nedokaze namotivovat aj v slabom aute nema co v f1 robit. snad nechce byt hned v dominantnom. ti najlepsi dokazali carovat aj v zlych autach.

ja netvrdim, ze je loser, ma ma velmi dobru rychlost, ale zaroven ma velky problem pri starte a tiez je tam problem pri braneni pozicie
niektori by ho uz radi videli v mercedese, lebo urcite by podla nich bol lepsi ako bottas, ale ja si to nemyslim

kiks hlavne nedokaze priznat,ze tie prepady nas starte su problem russella a nie auta, ona to hadaze na auto, ale toto je problem jazdca

ako som uz pisal stroll od zaciatku nemal problemy s pretekovou rychlostou jeho problemom boli a do urcitej miery stale su kvalifikacie
napr. stroll casto kazil kvalifikaciu resp. on mal problemy dostat pneu do spravne okna v kvalifikaciach, ale na druhej strane on vacsinu tych pozicii co stratil v kvalde ziskal hned na starte ktore mal perfektne
russell je opacny pripad, perfektne kvalifikacie, ale na starte hned vsetko strati a co nestrati na starte to strati v priebehu prveho kola
spojit russella a strolla do kopy tak mas asi idealneho jazdca :), alebo ak by sa spojili ich zle stranky tak totalneho losera

Toto nemá význam komentovať… Najmä ak máš ambíciu brániť Bottasa niektorým z tychto 2 argumentov lebo to sú presne problems ktoré ma aj on ale po 8 rokoch a v Mercedese a nie po 1.a pol vo Williamse. To prečo si to s tým startom myslím ze to nie je LEN o nom (opäť raz to prekrúcaš) som ti tuším napísala 3x myslí si to aj Williams. Ale vravím ty máš lepšie dáta.

Kto ho tento rok ľahko predbehol a kde? Ja si to normálne nájdem a pozriem. Čakám zoznam. Navyše znova Russell po roku 1x predbehol auto iné ako Williams tuším v Silverstone ci kde to bolo… Ozaj čakáš že to začne súkat z rukáva ako kedysi len tak po roku? Ak áno tak už ozaj neviem. To totiž nie je tak jednoduché a vôbec nie na aute ako Williams a ten už to priznaj dobre auto nie je. Ja by som uznala že nemusím chcieť hneď Mercedes (aj keď ja si to samozrejme želám) ale čosi iné ako Williams by pre začiatok ozaj na škodu nebolo. A potom by som poprosila vynášať súdy. Nie teraz lebo reálny obraz o ňom nemáš odkiaľ mať. A ak si nesledoval F2 tak vôbec nemáš odkiaľ vedieť čo vie.
Stroll najmä kopil dosť veľa CHÝB kt. viedli k nekonzistentnosti … RUSSELL toto ozaj nemá… V pretekoch nesposobuje ani nehody a ani nie je nekonzistentny… Jeho výkony sú práve naopak v pretekoch dosť vyrovnané.
Okrem toho nemám pocit ze zo zlým autom je nejaký oslnivý aj Leclerc a aj robí kopec chýb… lebo to nebude nikdy nikto. To je ten problém. Čo ty nevidíš.
Najlepší sú Max, Vettel, Leclerc a Hamilton… Kto z nich sedel v aute na úrovni Williamsu ktoré by takto zostávalo (minimálne rok ich kariéry) a co také tam dokázali? Konkrétne preteky poprosím. Paradoxne ešte Vettel áno v Monze 2008 a aj ten je tu hateovany takže pohoda.

Kvůli tomu přece odstoupil až v závěru, resp. 40. kole z 57, ale v průběhu závodu se toulal mimo trať a ne jednou, dorasoval pneumatiky tak, že musel předčasně do boxů. Pro jistotu jsem se podíval na hodnocení pilotů na racefans.com a kromě jiného tam stojí, což souhlasí s mou pamětí, že v nájezdech do zatáček byla znát váhavost a v zatáčce 1 skoro poslal několik soupeřů mimo trať. Příznivé hodnocení to zrovna nebylo, byť předjel alespoň Ericssona.

Mimo to ako sa ukázalo Kimi dnes evidentne spôsobil pri štarte 3 kontakt s GR. Williams si až do konca pretekov myslel že tých 5s dostal za to a Russell si to myslel ešte aj v postrace rozhovore . Takže asi len o ňom ta strata nebola ale malo to aj iné faktory.

uplne zaujate hodnotenie.

3 Likes

predviedol sa pri restarte. vpodstate normalne magnussena brake testol. to sa uz v tejto faze restartu nerobi. Piloti za magnussenom uz nemali sancu zareagovat.

Hogar pouzili presne to iste mnozstvo gum ?? Vettelove tiez neboli nove
Ale viem, ze ty si musis do Vettela kopnut.

1 Like

Kto George Russell?

Kdeže veď on len objektívne vyjadril svoj názor :slight_smile: a vlastne jeho Ferrari ani Vettel nezaujímajú len ich akosi vždy musí okomentovať. Samozrejme objektívne.

1 Like

Kašli na to Bujdy fakt nemá zmysel naňho reagovať. Keď myslí, nech si kritizuje a rýpe koľko len chce, keď mu nikto nebude odpisovať tak ho to prestane baviť, a ak nie, tak niečo evidentne nebude v poriadku.

1 Like

ano. George Russel
najprv tam zaspal. potom dal plny kotol kym si uvedomil, ze sa este nepreteka tak potiahol cely zvysok pola do velmi nebezpecnej situacie.

To bol ale bohužiaľ pre teba druhý Williams nie ten z číslom 63. Teda bol to Lattifi a aj na to doplatil. On zbrzdil to pole a zle odštartoval nie Russell tam v tom momente.

prd latiffi. auto na jedenastom mieste. podla infografiky jednoznacne Russel. Jedine zeby ta bola mimo.

cas 1:09. Jasne to tam vidno.
Latiffi jazdil az za Magnussenom na 13 mieste. Ten nemal sancu velmi vidiet, ze sa este nepreteka.

Leclerc měl na poslední restart červené gumy které za sebou měly o 8 kol více než Vettelovi, proto poslední úsek po restartu nebyl pro Leclerca tak dobrý. Odpovídal jsem na otázku, jestli je to kopnutí tak přitvrdím abych kritiku sklízel zaslouženě :wink:

To, co ten “nezaujatý jedinec” zcela přehlédl, bylo, že Sainz nebyl v dané chvíli v statické pozici, ale v hodinách. Když nos Sainzova vozu mířil téměř proti Sebastianovi, ze Sebastianova pohledu mírně doprava, Sebastian logicky zatočil doleva. Ale souběžně s tím se Sainzův vůz v hodinách otočil zadní částí do trati, kterou téměř celou přehradil. Sebastian logicky strhl vůz doprava, kdyby pokračoval vlevo, byl by to těžký crash předkem vozu do Sainzova monopostu, který byl v dané chvíli napříč. A skoro to vyšlo, mít o sekundu víc, těsně by se minuli. Další věc, kterou “objektivní uživatel” pro jistotu přehlédl, je ta, že kdyby to Sebastian vytočil ještě více doprava, skončil by v štěrku, protože za obrubníkem a úzkou zelenou zónou je štěrk a z toho by se už nemusel vyhrabat, eventuálně by riskoval poškození podlahy, s čímž by v boxech nic nepořídili. Je to sice v mírné zatáčce, ale ten monopost by šel v dané chvíli hodně ven z trati, směrem k bariéře. Prostě laciná rádoby kritika, která si poslouží čímkoli, třeba i takovým nesmyslem.

1 Like

Suhlasim s pm. Starty idu na vrub jazdca a Russell ich kazi pravidelne. Faktom je, ze Williams v tomto roku ma auto, ktore dokaze bojovat minimalne s Alfou a Haasom v horsich dnoch dokonca aj s Ferrari. A kym vsetky vyssie menovane timy maju body, Williams ich nema, lebo Russell svoje prilezitosti premrhal. A rovnako to plati aj o minulom roku, ked v Hockenheime smiesnou chybou daroval bod slabemu Kubicovi. Tym nechcem povedat, ze Russell je zly jazdec. Ale pokial sa svoje prilezitosti nenauci pretavovat do vysledkov, tak bude navzdy iba jazdec s potencialom a taky sa do TOP timov nedostavaju. Mne osobne pripomina Pascala Wehrleina. Ten tiez dokazal ukazat dobre vykony v slabych autach, kde-tu nejake Q2, ale vyraznejsie sa neukazal. A kde je dnes? Sedi vo Formule E. Ako opak uvediem Leclerca. Ten tiez sedel v slabom Sauberi, ale vzdy vytazil maximum, dokazal zbierat body a tazit z chyb superov. Toto sa Russellovi zatial nedari. To je proste fakt.

A kde tam vidno ze ten co to spomalil a spôsobil to bol Russell? Lebo tam vidieť az to co urobil Magnusen kt. Mal v tom čase Russella v inej stope.

Ak ratat vies, tak si odrataj jedenaste auto. infografika ukazuje, ze na jedenastom mieste bol GR. Aspon teda ja tam infografiku vidim :slight_smile:

Tu vidím aj ja lenže ta nemusí preskočiť hned a z toho videa vidno skôr ze russell nešiel pred Magnusenom ako naopak.