Tak v Austrálii nesměl útočit na Norrise, v Japonsku to nezkusili prohodit, v Británii to neprohodili, ale tady to prohodí? To je k zblití
Ale to Piastriho nemusí zajímat. Zavolali ho do boxů, jel do boxů. To ostatní je pro něj sekundární. Teď bojuje o zápis do historie. Landova smůla je Landova smůla, nic víc, nic míň.
Ja som posielal, ale nie že väčšiu šancu na win, ale že v Q mohol byť ešte trochu rýchlejší.
Holt, tým je vždy víc než jezdec, nechť se s tím smíří.
A maďarsko kde Norrisovi dali lepšiu stratégiu je okej? Tiež nefér. Absolútne neférová penalta v silvestone je fér? Nie. A vtedy nepustili Oscara aby išieli férovo bojovať na trati
A Lando tam jede první sezonu, že se má řídit tím, co chce tým? Hlavně týmu mu nabídl dvě varianty, to je prostě součást závodění. Zařízli Piastriho.
Rozdíl mezi jezdci tento krok znamenal 6 bodů. A mimochodem kontroverzní pentle pro Piastriho tehdy znamenala rozdíl mezi nimi 14 bodů.
Od McLarenu to bolo trocha za ciarou. Keby islo o obycajny undercut a strategia je natiahnut stint co najviac a nahodou to nejako tesne nevyjde tak OK, ale toto bola jednoducho chyba v garazi. Keby sa to stalo Piastrimu tak prikazu Norrisovi spomalit? Asi nie…
Gratulácia Verstappenovi k víťazstvu, hoci tak sa mi zdá, vzhľadom na výmenu pozícii medzi Norrisom a Piastrim, že ho Mclareny neberú úplne vážne. Či?
Presne ako vy dvaja, keď ste tu opakovali neexistujúci tow od Tsunodu pre Maxa. To je len vaša medicínka.
tak ci tak sa ukazalo, ze Max was right and Wache wrong.
este musia spracovat ako Fernando rozmlatil zavesenie na obrubniku.
Dobře, co tam máme dál? Ázerbájdžán - ať už tam ten McLaren vyhraje PK.
To nevieš, bohvie ako by to bolo v Q s väčším krídlom a už to ani nezistíme. Ale je to jedno, všetko dobre dopadlo.
Špatně, jako vždycky, když se snažíš shodit z boku Verstappena. Výměna mezi McLareny přišla v okamžiku, kdy ani jeden z jejich pilotů neměl žádnou reálnou šanci ho dohnat.
Tak Alo tahal AM výkonnostně, kde neměl být, zase to tahal na 120% no. Holt nemá k dispozici nejrychlejší monopost v historii F1 jako letos Verstappen
Myslíš to, jak jsem ti dal několik citací, co potvrdili tow od Tsunody i to, že neměl stejnou techniku jako Verstappen tento víkend? Tak to jo
No nic, definitivně se v tomto titulovém souboji odvracím od Landa a již jsem plně zaměřen na Piastriho, prostě tohle už u mě hodně zavanulo protekcionismem. Několikrát jsem říkal že věci co se bude v rámci férovosti dít se maj říkat před závody, a jestli se domluvili že špatný pitstop je součást závodění, tak co tohle mělo sakra znamenat.
Taliani na Monze milujú Verstappena, už som videl všetko.
Kedy ho Fred bude chcieť podpísať namiesto slabého britského rytiera?