Tohle je přesně ten důvod, proč mě letošní boj o titul vlastně moc nevzrušuje i když je to vyrovnaná bitva.
Zkuste říct podobnou h0vadinu Maxovi, Lewisovi, Vettelovi atd. Se vám vysměju jak dneska Max když to slyšel.
Piastri měl šanci stoupnout na ceně kdyby řekl ne. Ale on poslechl jak malá školačka.
Jsou od sebe 3 vteřiny,
Verstappen jim dává 2s na hardech, tak co se stane na červených? I bez chyby v pitu.
To, že to Norris chce je hezké (sice nechápu proč), ale tým mu má říct, že to je blbost.
Piastri má pravdu, že tohle patří k závodu a neměl ho pouštět.
Je to zbytečná ostuda. Každý u televize od začátku ví, že to byla blbost…
…nevím co tam strategický tým fetuje.
Pěkný nesmysl, tímhle si naopak z hlediska atmosféry v týmu situaci hodně zhoršili…
Že se stane chyba nakonec akceptuje kdekdo a vezme to tak trochu jako “vyšší moc” a moc se to řešit nebude, ovšem pokud udělá šéf týmu podobné rozhodnutí, tak tím chtě nechtě půlku garáže naštve. A ještě je teď čeká pěkný “shitstorm” na všech sociálních sítích na téma “nojo, britský pilot v britském týmu” a podobně.
Může se to oddůvodňovat všelijak a některé argumenty i smysl mají, ale z hlediska atmosféry v týmu to je chyba dost jednoznačně
To už snáď rozdýchali, veď pol preteku tu neboli a bolo to krásne, nikto tu do nikoho nerýpal, nehádal sa, ľudia sa bavili čisto o preteku, zatiaľ čo Honzíci v súkromných skupinách ohovárali Puffa.
Hejteri vyliezli až na konci.
Přesně, ta vysílačke od Maxe byla totálně boží Ještě že se nenaboural, ten se evidentně v tu chvíli válel smíchy…
Myslíš tú jednu, ktorá odporuje realite a videoprenosu z Monzy?
myslim, ze to by vyvolalo uplne iny vibe ako rozpacite reakcie na vymenu Sainza za Hamiltona.
Ale to máš další takovej nesmyslnej příkaz od McL, tohle už není nic o férovosti. McL snad ví, co všechno se může stát během pitu, jestli to neví, tak ať se odhlasí z letošního MS
Někdo dává citace a někdo sleduje dění na trati, že?
Snad nemusím připomínat, že v ne tak dávné minulosti Honzík the-Race považoval málem za konspirační médium, protože jsem na něj dal jeden odkaz já.
Piastri si nezasloužil víc než 3 místo, ani nikdo snad nedoufal, že by měl být něco jiného.
Svět byl aspoň trochu fér. Já mám rád fér věci.
V rámci “férovosti” pro Piastriho udělal tým letos co? Já vím neustále jen o Landovi. Piastri musel stopnout útok v Austrálii, 2x změnili Landovi strategii aby měl šanci dostat Piastriho, dnes nucená výměna pozic. Co teda tomu Piastrimu?
Nejhorší bude, pokud Norris vyhraje titul o jeden až tři body…
Toto už bylo hodně okaté, jakkoli Piastri dneska podal poměrně matný výkon.
Som veľmi zvedavý, či sa taká férovosť bude držať aj keď to bude v opačnom gardé…
Oscar klobúk dole, aj keď bol pomalší a osud mu chcel zase nahrať pár bodíkov, prehltol tú horkú pilulku a počúvol príkaz tímu, Lando mal zase smolu ale o tom to je, občas sa to stane a nik mu nebránil ísť, ako prvému do boxov, to čo potom spravil McLaren je mierne zaujímavé, umelé nastolenie nejakej rovnováhy, a tak som fakt zvedavý, či sa opäť tak spravodlivo rozhodnú, keď bude “uškodené” Oscarovi.
Ja byť Oscarom, tak ho nepustím, ku koncu nikdy nevieš, kde sa tie tri body zídu, treba byť nemilosrdný(!) napr. Max to dobre vie, je to jedna z vecí, čo oddeľuje tých dobre rýchlych, od tých naozaj najrýchlejších.
Pia spravil nieco zle? Je jeho vina, ze sa pit Nor nepodaril? Je fer, ze Pia bojoval a poslali ho spat? Je aj toto fer?
Piastri měl dál stahovat náskok, a sám se pokusit o undercut, když Lando stále nechtěl do boxů. To je pak férový boj ne? Takhle byl Piastri zaříznut že vlastně nemohl udělat něco jinak vůbec nijak, a když Lando svou taktikou pozdějšího pitu osahal smůlu, stejně mu to Piastri musel vrátit. wtf.
Že se pit nepodařil není ani Landova chyba.
Vidis, toto mi pripomenulo hned 2 veci
Ak niekto utoci na Oscara za vymyslene krivactvo, pritom suhlasil s tymto pocas boja o titul MS…
A ako dlho minuly rok museli v McLarene prehovarat Landa (ktory sa pred Oscara dostal strategiou) aby pustil Oscara a to, nalejme si cisteho vina, v skutoxnosti o titul neslo, no teraz urcite ide.
Opat nemal by som s tymto konanim problem, ak by nebolo 0 situacii, ktore interne strategiou pomohli Oscarovi a naopak, uz asi 4-5 situacii, kde to slo na jeho ukor a v prospech Landa.
Do nejakeho casu to moze byt nahoda, ale uz je toho nejak dost
To bude karma pre Piastriho za to, že poslúchol a tú pozíciu mu vrátil, a potom si bude do konca života búchať hlavu o stenu za to.
No ještě že sem pryč a neviděl sem to…