LIVE: Veľká cena Talianska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Nemusel si ani zapínať, zbytočne si 53 kôl trpel.

1 Like

Zlatý Verstapen fakt, henti oranžovi to je väčšia tragédia jak Ferrari akurát majú stastie že po sto rokoch našli šedé zóny a podľa toho poskladali neporaziteľný monopost :joy:

1 Like

Max a RB neohrozene vitazstvo, ich optimizmus od piatku sa potvrdil, gratulacia :+1:

To ze toto nie je trat McLarenu je zname, ale ze takto strategicky ovplyvnia interny suboj o titul v neprospech Oscara :-1:

Okrem uvodu vdaka prvej 4ke a kontroverznemu zaveru jedna z nudnejsich VC.
Sklamanie trochu z tempa Ferrari, na Mozne som od nich dufal viac :slight_smile:
A Alonso opat smola, zase lepsi nez Stroll no na bodoch to nevidiet…

2 Likes

Max dominantní, není co víc dodat. K McL napíšu jen tohle: Piastriho zařezali letos několikrát, tohle co předvedli nemá obdobu, je to neuvěřitelně ubohý a nechutný. Piastri tento víkend nestíhal, rozhodně jeho slabší výkon. Ferrati mě zklamalo, čekal jsem víc. A u Fernanda další neskutečná smůla, každej tam projížděl a bez poruchy, to je prostě děs, zase 4b utekly ne jeho chybou

2 Likes

Ne, byl jsem na mobilu, nudilo mě to.

Kto tu postol ten screenshot, ze Wache si mysli, ze vacsie kridlo dava Verstappenovi vacsiu sancu na win? To Wacheho ako technickeho riaditela stavia do velmi zleho svetla.

Vlastně to má Lando ložený, pustí Piastriho jako prvního, a když se dostane pak za něj, musí ho stejně přepustit :smile: To se vyplatí :sunglasses:

1 Like

Piastri nemal ist do boxov prvy… ale druhy… siel prvy lebo Leclec bol k nemu blizsie a v pripade safetycaru by sa dostal cez neho… tak mu Norris spravil sluzbu a pustil ho do boxov prveho, co aj rozoberali vo vysielacke… ak by siel Norris prvy, tak prezuje v pohode, lebo pistol sa pokaslala pri druhom pitstope…

1 Like

McLaren to nakonec udělal spravedlivě.
Pro příště, lépe postavený pilot na trati jde první… vždycky.
Díky. :+1:

1 Like

však Lando chcel ísť až druhý…

2 Likes

Každé vítězství v závodě F1 je velká věc a počítá se!

1 Like

Oni zapomněli říci Piastrimu, že špatný pitstopy jsou součástí závodu jen v jeho případě :smile:

3 Likes

Jj, kdo neumí, jen čumí. :smiley:

Však si Lando řekl sám o tom, aby šel až po Piastrim do boxů. Puffe, chápu, že jsi hater Piastriho, ale přesně proti těmhle nesmyslům si tu často vystupoval u RBR.

3 Likes

@PUFF @jj284b Ste nepočuli tú vysielačku?

3 Likes

McLaren imo iba ukázal že majú ďaleko od víťaznej mentality a že to všetko čo dosiahli/dosahujú je taká náhodička, že ani sami nevedia ako :joy:

To je jedno, že to chtěl. Tým mu má říct, že NE.
Od toho tam je tým. :smiley:

Oni to ignorujou i když to tu po několikátý opakujete :smile:

1 Like

No a? Rozdíl jsou jen 3 body, kdežto atmosféra v týmu a férovost je jen jedna.

20 ročný rekord prekonaný, chudák Barrichello :smiley: