Jo. Akorát je potřeba si to dát dohromady s tím: “Pamatuj si, že budeš taky od Oscara potřebovat pomoc. Bez jeho pomoci se mistrem světa nestaneš.” Myslím, že je úplně jasno .
Kouknul jsem na start…
Piastriho bych z toho auta vytáhl a dal mu přes hubu.
Ono je to trochu spinave v tom, ze Piastri chce zavodit len vtedy, ked sa to hodi jemu. V Madarsku taky velky zavodnik nebol a domahal sa timovej rezie. Preco si tam nechcel vybit zavodnicku dusu?
Vzhladom na to, aky je stav v sampionate, bol ten manever uplne zbytocny.
A ako uplny saso bude vyzerat, ked to dnes nevyhra.
Len nejak malo striebornej je na tych McLarenoch.
Ricciardo je uz zrely pratat sa robit reklamy na zubne pasty.
Sorry, ale tolik berku, že Piastri nedělá Barichella, to je směšný
A Lando je bodově na dosah Maxovi?
Se konečně Sergio pochlapil…
Myslim, ze medzi tym, co tam spravil Piastri a Barrichellom, je este dost priestoru.
Ano je, Paistri závodil, Barichello musel zastavit před cilovkou.
Prosim ta, teraz kvoli tomu, ze ma Norris o par bodov viac si ma Piastri zapisat status nosica vody? Je to pretekar a ak ma ambicie do buducna, tak presne toto je to, co by mal robit (samozrejme nezrazit sa je zaklad). Ale dokym nie je vyslovene pokyn, ze idu 1-2, tak je to pretekar a ma pretekat…
My tu nechceme vidiet vlaciky a kruzenie.
Za co přesně? Neudělal nic špatně
Tak, hoši v Mclarenu evidentně nemají moc sladěné noty-je to jejich věc a věc týmu, ale takhle se o titul v r.2024 bojovat nedá.
Urcite viac ako Piastri. Pri vykonnostnom upadku Red Bullu ma Norris realnu sancu sa na Verstappena dotiahnut.
Kazí to dojem, to ano.
Pokiaľ nemal pokyn a bolo to ako vo Ferku: Závodte ale nezrazte sa. Je to okej
Aha takže neuznávaš ani sainzovu výhru Silverstone 2022 dúfam, ne?
No? A je konec závodu? Je konec sezóny? Ne není.
Jsem agresivní jedinec. Takže jentak.
Jistě. A nebýt tuposti vedení týmu, byl by ještě o 7 bodů víc. Pokud by brali boj o oba tituly vážně, měli dnes jediný úkol, vytvořit dvojici na čele a dojet 1.-2. tak, jak startovali. Ale jestli to v týmu nechápou a nedokážou prosadit, tak se nedá nic dělat. Piastri přišel Norrise zlikvidovat, nebudeme si na nic hrát.