LIVE: Veľká cena Talianska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Jo. Akorát je potřeba si to dát dohromady s tím: “Pamatuj si, že budeš taky od Oscara potřebovat pomoc. Bez jeho pomoci se mistrem světa nestaneš.” Myslím, že je úplně jasno :slight_smile: .

1 Like

Kouknul jsem na start…
Piastriho bych z toho auta vytáhl a dal mu přes hubu. :slight_smile:

Ono je to trochu spinave v tom, ze Piastri chce zavodit len vtedy, ked sa to hodi jemu. V Madarsku taky velky zavodnik nebol a domahal sa timovej rezie. Preco si tam nechcel vybit zavodnicku dusu?
Vzhladom na to, aky je stav v sampionate, bol ten manever uplne zbytocny.

A ako uplny saso bude vyzerat, ked to dnes nevyhra.

Len nejak malo striebornej je na tych McLarenoch.

2 Likes

Ricciardo je uz zrely pratat sa robit reklamy na zubne pasty.

Sorry, ale tolik berku, že Piastri nedělá Barichella, to je směšný

A Lando je bodově na dosah Maxovi?

Se konečně Sergio pochlapil…

Myslim, ze medzi tym, co tam spravil Piastri a Barrichellom, je este dost priestoru.

Ano je, Paistri závodil, Barichello musel zastavit před cilovkou.

Prosim ta, teraz kvoli tomu, ze ma Norris o par bodov viac si ma Piastri zapisat status nosica vody? Je to pretekar a ak ma ambicie do buducna, tak presne toto je to, co by mal robit (samozrejme nezrazit sa je zaklad). Ale dokym nie je vyslovene pokyn, ze idu 1-2, tak je to pretekar a ma pretekat…

My tu nechceme vidiet vlaciky a kruzenie.

2 Likes

Za co přesně? Neudělal nic špatně

Tak, hoši v Mclarenu evidentně nemají moc sladěné noty-je to jejich věc a věc týmu, ale takhle se o titul v r.2024 bojovat nedá.

1 Like

Urcite viac ako Piastri. Pri vykonnostnom upadku Red Bullu ma Norris realnu sancu sa na Verstappena dotiahnut.

Kazí to dojem, to ano. :slightly_smiling_face:

Pokiaľ nemal pokyn a bolo to ako vo Ferku: Závodte ale nezrazte sa. Je to okej

1 Like

Aha takže neuznávaš ani sainzovu výhru Silverstone 2022 dúfam, ne?

No? A je konec závodu? Je konec sezóny? Ne není.

Jsem agresivní jedinec. Takže jentak. :slight_smile:

Jistě. A nebýt tuposti vedení týmu, byl by ještě o 7 bodů víc. Pokud by brali boj o oba tituly vážně, měli dnes jediný úkol, vytvořit dvojici na čele a dojet 1.-2. tak, jak startovali. Ale jestli to v týmu nechápou a nedokážou prosadit, tak se nedá nic dělat. Piastri přišel Norrise zlikvidovat, nebudeme si na nic hrát.