Vsak dobre. Zavodil. Norris v dosledku toho stratil poziciu na Leclerca. Myslim, ze v McLarene to nepotrebovali.
Nechapem co teraz hovoris. Robit zbytocne tvrde manevre na kolegu, ktory je v boji o titul (najma ked ten druhy v tom boji nie je), je uplne zbytocne bezohladu na to, ci je koniec zavodu alebo koniec sezony.
Leclerc teraz velmi odpada.
Norris takáto chyba…v boxoch
Lando není ve své kůži.
Tak chápu, že RBR fans tohle nechápu, že kolegové mezi sebou můžou soupeřit
Zbytocne skora zastavka od McLarenu, vsak Leclerca sa mohol pokusit predbehnut na trati. Snad Norris neprekrocil rychlost.
Lando sa nam to teraz v boxoch bohuzial rozhodol aj demonstrovat.
Ferrari ide asi 1 stop a McL 2 stop
Tak nie len som tipoval
2 stop je v Monze podla mna chyba, predbiehanie nie je najlahsie a v premavke stratis vela casu.
Leclerc tiez uz v boxoch, toto bola podla mna najvacsia hlupost, co vo Ferrari mohli spravit.
Nedostane trest za trafenie tej tabule?
Oscar to vpředu drtí a teď jsem zvědavý na to, jak vyjde Red Bullu strategie s bílými.
od McL vyložená chyba strategicky, nezapomeň to vyčítat Piastrimu, vlastně se povedlo, tak příště
Ked uz ide Lando na 2 boxy, aspon ze zvladli undercut…
No a už ich ■■■■ ach jaj Ferrari
Naopak, ja som rad, ked sa zavodi. Mne len vadi Piastriho pokrytectvo. Ked uz je taky zavodnik, tak v tom mal byz konzistentny a nemal sa prosit o timovu reziu v Madarsku. Zavodenie nefunguje tak, ze sa necham v jednom zavode pustit kolegom a potom, ked sa mi to inokedy hodi, tak na kolegu neberiem ohlad. O to viac, ked je moj kolega v boji o titul.
A ako fanusik Alonsa mi pri timovej rezii nevycitaj nic.
A ty si neviděl Maďarsko, nebo si to ohýbáš, aby ti to sedělo?
Co si ohybam?xxxx