Tak ked mu zrejme Oscar poskodil kridlo.
Jeden predbiehaci manéver a už tu bolo Maďarsko, teraz Webber, tímová réžia, čo si ešte nevymyslis
HAM tam mal kontakt po starte so Sainzom sa mi zdá .
V McLarene si zjavne nedohodli 1-2 uz pri starte (priebeh VC moze urcit inak), ale nezrazit sa, aspon to sa zatial dodrzalo
Lando nemal dobry vyjazd po prvej zakrute a ten Oscarov utok zjavne necakal…
Verstappen na tomto ešte môže zarobiť, nejaké SC v polovici pretekov a hneď je hore.
Jezis to je diskusia. McLaren nikdy nepovedal, ze ide hrat na jednotku a dvojku, tak preco by sa Piastri mal uspokojit s tym, ze nebude utocit? To je cisto problem McLarenu a nie jazdcov.
Russella rozrusilo, ze Mclareny brzdili tak skoro, Piastri s Norrisom by mali dostat penalizaciu!
Bol tam kontakt na starte? Mne sa zdalo, ze si to poskodil az neskor o strk.
Tak už aspoň máme jasno v tom, že o nějaké pomoci ze strany Piastriho nemůže být řeč. Teď fandím Charlesovi .
V něčí hlavě.
Webber, ten fakt byl ochotný někoho pouštět. I v AZ 2012, kde byl na jiné strategii, ho museli odvolat do boxů.
Brazilie 2012, tam ho pouštěli i obě STR i Majkl
To je dobře. Oscar zničí Leclercovi pneu.
Z jeho onboardu to vyzeralo, že ako sam mu tam hranične vopchal, tak zadným kolesom to kridlo trafil.
Mne sa to aj zdalo už z hlavnej kamery, predsalen take poskodenie kridla trochu strku ci tie bariery tam neurobia.
A Norris fans už plačú. Aj také je závodenie. Never tímovému kolegovi. Tak to má aj Ferrari.
Very true. 1515151515
Pérez nedokáže předjet poškozené auto?
Sa mi páči ako každý pilot narieka, keď mu odletí milimeter x milimeter z auta, že stratil toľko a toľko na kolo a tu Russellovi chýba celý endplate a jazdí si časy ako nič
Dámy a pánové, na čele souboj McLarenů a Ferrari.
Skoro mám nostalgia feeling.
ešte Williams ?
No dufam, ze bude mat aspon rychlost teraz a nezazatkuje to na cele, ked uz tam s kolegom bojujucim o titul isiel na zivot a na smrt.