LIVE: Veľká cena Talianska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

:face_with_peeking_eye:Tak ked mu zrejme Oscar poskodil kridlo.

Jeden predbiehaci manéver a už tu bolo Maďarsko, teraz Webber, tímová réžia, čo si ešte nevymyslis :joy::joy::joy:

1 Like

HAM tam mal kontakt po starte so Sainzom sa mi zdá .

V McLarene si zjavne nedohodli 1-2 uz pri starte (priebeh VC moze urcit inak), ale nezrazit sa, aspon to sa zatial dodrzalo :smiley:

Lando nemal dobry vyjazd po prvej zakrute a ten Oscarov utok zjavne necakal…

2 Likes

Verstappen na tomto ešte môže zarobiť, nejaké SC v polovici pretekov a hneď je hore.

Jezis to je diskusia. McLaren nikdy nepovedal, ze ide hrat na jednotku a dvojku, tak preco by sa Piastri mal uspokojit s tym, ze nebude utocit? To je cisto problem McLarenu a nie jazdcov.

3 Likes

Russella rozrusilo, ze Mclareny brzdili tak skoro, Piastri s Norrisom by mali dostat penalizaciu!

Bol tam kontakt na starte? Mne sa zdalo, ze si to poskodil az neskor o strk.

Tak už aspoň máme jasno v tom, že o nějaké pomoci ze strany Piastriho nemůže být řeč. Teď fandím Charlesovi :smile: .

4 Likes

V něčí hlavě.

Webber, ten fakt byl ochotný někoho pouštět. I v AZ 2012, kde byl na jiné strategii, ho museli odvolat do boxů.

Brazilie 2012, tam ho pouštěli i obě STR i Majkl

To je dobře. Oscar zničí Leclercovi pneu.

Z jeho onboardu to vyzeralo, že ako sam mu tam hranične vopchal, tak zadným kolesom to kridlo trafil.
Mne sa to aj zdalo už z hlavnej kamery, predsalen take poskodenie kridla trochu strku ci tie bariery tam neurobia. :thinking:

A Norris fans už plačú. Aj také je závodenie. Never tímovému kolegovi. Tak to má aj Ferrari.

Very true. 1515151515

Pérez nedokáže předjet poškozené auto? :joy:

Sa mi páči ako každý pilot narieka, keď mu odletí milimeter x milimeter z auta, že stratil toľko a toľko na kolo a tu Russellovi chýba celý endplate a jazdí si časy ako nič

Dámy a pánové, na čele souboj McLarenů a Ferrari.

Skoro mám nostalgia feeling.

7 Likes

ešte Williams ?

No dufam, ze bude mat aspon rychlost teraz a nezazatkuje to na cele, ked uz tam s kolegom bojujucim o titul isiel na zivot a na smrt.