A potom ide Singáč kde sa RB nikdy nedarilo
Kazdopadne je zazrak ze Max stale vede sampionat. Jak vidno neni tak jednoduche vyhravat i kdyz pilot disponuje nejrychlejsim autem.
Od Ciny a mozna i pred Cinou ma Max nejprve druhe, pak treti a ted az ctvrte auto na rostu. Ted jde o to kdo se mu jezdecky vyrovna. Bude to Lando? Myslel jsem ze uz je, ale dnes to tak nebylo.
Nebo to bude Charles? Za posledni tri zavody ma nejkonzistentnejsi vykony a to ma az treti auto na urovni RBR. Kluci od Mercedeesu s druhym nejrychlejsim aute se maji co ucit.
Carlos taky solidni vykon. Fakt nechapu proc bere Ferrari pousti Carlose a zadelava si na prusvih. Prvni kolo u McLarenu jasne ukazalo co to muze znamenat.
Ano má 12 to musia už aktivovať
Uprimne, dnes mu to vyslo, gratulace ale tohle jsou ojedinely prilezitosti.
Zak: “Povedali sme, nech sa nedotknú. Nedotkli sa, takže good hard racing. Nič na zmenu.”
Určitě ta brzká první zastávka reagovala na vývoj v úvodu, jinak by McLaren měl boxy později.
Už se ví, proč Maxovi zasahovali do výkonu motoru? Tam nějaké sekundy určitě zmizely, i když závratný rozdíl to asi nebude.
Ano, lenze Charles mal stinky 2, McLaren a Lando 3, co je zasadny “detail”…
… člověk se ale musí ptát, jak to že to Gaslymu prošlo. Prostě politika, a Magnussen už není žádoucí
Lec dal double PP na SF-23 traktore. Baku tam lietal aj na SF-1000
Gasly je chráněnec FIA
Piastriho neměli dávat do boxů.
Jezdil by s Charlesem. resp. před ním. Norris by je pak objel jak kuželky.
- Norris, 2. Piastri, 3. asi Leclerc. Možná ani to ne, protože by ho třeba taky pitli.
2x nechal McL otevřené první místo. Až egoisticky, že se nic nemůže stát… Takhle se to nedělá.
takze norris svoju statistiku nepokazil a pokracuje v peknej tradicii, ze najneskor do par zakrut pride v pripade startu z PP o poziciu, dnes prisiel hned o 2
len tak dalej lando, takto urcite porazis maxa
a mclaren by sa uz mal konecne rozhodnut, chcu ten jazdecky pohar alebo ho nechcu?
strata je 62 bodov a 8 pretekov, to pri forme mclarenu a redbullu hratelne je, ale treba to hrat tak ako to hravaju top timy a teda na jednotku a dvojku a nie sa tvarit, ze jazdecky titul nieje dolezity, lebo ten jazdecky ma vacsiu prestiz aj pre tim ako konstruktersky
Taky si myslim, ze by v Baku mohli byt silni a predevsim Charles. A jsem zvedav na pristi rok. At je to jak chce tak Carlos je tvrdej a Charlesovi nic nedaruje, ale je fer. Ale pristi rok bude plnej spinavejch triku. To si Charles nezaslouzi.
A jen tak mimochodem pamatujes jak mi tu nekdo psal co vsechno se musi Charles ucit? Mas pocit ze se potrebuje ucit?
Oh, vzdyt HAM odjel skvely zavod, nebyt risku Ferrari mel by podium.
Ved ked bol Lando rychlejsi, mohol predbehnut a ked dokoca mal manazovanie pneu ako Charles, mal ist na 1 pit… Zakazane to myslim nemal… vlastne Oscara tusim ani raz nedobehol na naznacenie utoku, co ma uprimne trochu prekvapilo az sklamalo.
A s tym nema nic podpora timu, musis ist naplno a nezlomit sa, ak chces byt MS.
Ano, to je ten zasadni detail. Ale to neznamena, ze Ferrari bylo rychlejsi, ale ze melo lepsi strategii a pilota.
Jó chráněnec. Však jsme viděly jak se na něm FIA vozila.
Toto je dobry point, tu sa rozhodlo, nie v prvom kole…
Je to tak. Prvni souboj si odpustit mohli, ale dnes byl Lando pomalejsi nez Oscar. A Oscar zda se zacina manazovat gumy, lepe nez driv.
Osobně ty přehnané pochybnosti na adresu ChL nechávám bokem. Jeho vstup do F1 ukázal, jak enormní má potenciál. Už v Sauberu jezdil výborně a abych potěšil @Nordotor, pokud se nemýlím, v Sauberu udělal v Baku P4. Dokonalý pilot se všemi nej neexistoval, neexistuje a existovat ani nebude, takže podstatnější jsou ty silné stránky a těch má Charles dost. Teď potřebuje vítězný vůz.