Wolff sa takto ospravedlnoval Lewisovi skoro kazdu VC
Souboj mezi sebou měli po startu, pneu si Lando odrovnal, jako první z top 10
Tak ono ked mas na cele dvoch jazdcov a snazis sa medzi nimi zmanazovat “ferovy” suboj, stava sa z toho strasna zataz. Zrazu musis strategicky riesit, aby sa vyssie umiestneny jazdec (v tomto pripade Oscar) kvoli undercutu neprepadol za Norrisa a tym ho v podstate znevyhodnujes voci superom z Ferrari, lebo zrazu so zastavkami musis reagovat na vlastneho timoveho kolegu. Keby mal McLaren jasne urcenu hierarchiu, toto si usetria.
Keby bol po prvom kole na cele, moze to cele vyzerat uplne inak. Vsak na Piastriho stratil len 3s, cize naozaj ziadna drama.
No, já ale nikdy netvrdil že sešup z jejich problémů bude ohledně výkonů tak rychlý Je to šok jak padaj.
To robil aj Vlcik,ked sa ospravedlnoval Sirovi. Ze sa tomu orave ty cudujes!
Bude ho přemlouvat, aby vůbec jezdil?
Aby se někdo omlouval někomu za auto, které vede o 62 bodů nebo o kolik…
Tak to jsem ještě neviděl.
Co má taky říct. Víc by se hodilo “Příště mu nas…u”, ale to asi nejde .
To sice rika, ale souboj v prvnim kole cely zavod ovlivnil. Charles predvedl perfektni vykon, ale auto rychlejsi nemel. V kazdem stintu byl pomalejsi.
A to stále vedou oba šampionáty.
FORZA FERRARI
Ještě k tomu…
Omlouvám se, že jsi první a vedete oba šampionáty.
Dnes to byl krásný a pestrý závod se zajímavými výsledky. A když vidím jak Emil i RB přichází o body, tak se dá očekávat velmi napínavý závěr roku.
Jen ten Lando. Zase na startu zklamal. Možná by se dalo říci, že vlastně nezklamal, když většina lidí jeho propad stejně očekávala.
Baku bude asi špatný. Stop and go zatáčky…
Magnussen je out pro příští závod, vybanoval se.
co udělal? jsem neviděl
Podle mě měl McLaren auto na double.
Tak dvě místa na pódiu mají, ale odstřelili se vůči Ferrari.
Podle mě kritický moment nastal - z hlediska strategie - když McLaren povolal Landa brzy do boxů a Oscar musel reagovat, aby nedošlo k undercutu.
Šok je slabý slovo
Letos mě to příjde jako souboj týmů, kteří si ani jeden ten titul nezaslouží. RB totální rozklad a McLaren s nejlepším autem rozhazuje body vidlema
Uff. Red Bull na Mclaren v cieli stratil 35 sekúnd! To je nálož.