LIVE: Veľká cena Talianska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

LEC sel do risku, to je vse.

1 Like

Taky si myslím, další závod v Baku nebude pro RBR o moc lepší

Aha tak. No jo. :slightly_smiling_face:

Však McL to zahodil, ale Ferrari pace mělo

Problém je, že PK nikoho nezajímá. :grin:
Spíš by mě zajímalo proč Norris v závodě, kde měl nejlepší auto a RB až 4., stáhnul jen 8 bodů :grin: :grin:

4 Likes

Přitom šlo jenom o to neútočit na sebe po startu. To je minimum, co by v takové situaci měla být samozřejmost, když vůbec někdo někdy mluvil o “pomoci”.

1 Like

Popravdě, dnes neměl Norris taky uplně svůj den.

1 Like

Jasně, nikoho nezajima, ale dava alokaci na vyvoj co se týče počtu hodin, expert Dekv promluvil😛

1 Like

Tak proč jsou zaměstnanci RB tak kyselí kvůli PK, když to nikoho nezajímá?
Protože mají hodně velké bonusy za výhru v PK.

3 Likes

Myslis aj tu diskvalifikaciu nakoniec ako GR? :joy: :joy: :joy:

Hezká atmosféra v cooling roomu.

1 Like

Mě jo, a je dost lidí kteří to taky sledujou. Norris stáhl na Maxe “jen” 8 bodů, to není zas tak málo, jen to nestačí a mělo to být víc. Ale Norris dnes s tou degradací nebyl výbornej, to mě překvapilo.

Je to Youtuber.

1 Like

… a taky je otázkou proč Max byl dnes uplně bezzubej.

1 Like

McLaren dnes vlastne na vyhru nemal, resp ak, tak iba s Oscarom, ktory bol dnes rychlejsi nez Lando, ak by riskli 1pit…
Lando sa trapil s pneu aj pri 2pit, s 1 pit by Charlesa nedal, ten to dnes krasne zmanazoval a zasluzene vyhral :slight_smile:

1 Like

To je pravda, řekl bych, že Oscar výslovně odmítl dělat dvojku.

Ale Lando těch chyb dneska udělal dost.

Fia má na to právo seškrábat pneu… ale asi to neudělají no. :frowning: :smiley:

1 Like

Vsak cim horsie tym lepsie pre Red Bull v tomto smere. :upside_down_face:

Možná na vašich slovech ze začátku sezony, které byly opakovány do zblbnutí, možná na tom bylo něco pravdy a s RB teď nejde víc :grin:

Ale měl, ne že ne. Oni si zničili pneu soubojem mezi sebou. Jinak by na ně Charles neměl.