Urobil. Sám povedal, že boli obidvaja cez čiaru.

ACCUS-FIA
AUTOMOBILE COMPETITION COMMITTEE FOR THE UNITED STATES, FIA, INC.
Urobil. Sám povedal, že boli obidvaja cez čiaru.
Úplne poľahky to ako si videl nebolo. V podstate Albona s jeho topspeed, ak sa nemýlim, ako jediný predbehol Ham.
Tak keď Ferrari chce vyhrávať v prvom rade musí postaviť schopné auto a potom sa môžu baviť o tom kto bude jednotka a kto dvojka.
| Nico Rosberg:
„Nie som si istý, čo sa deje medzi Charlesom a Carlosom. je to trochu zvláštne. Charles povedal, že sa tak pekne doťahoval a dá si potom s Carlosom pivo."
„Nie som si tým istý. Vážne, Carlos pri jednej z týchto príležitostí prekročil limit."
Nico je na strane Charlesa
Ano. Prejazd boxov ulickou je podla mna aj konzistentnejsi.
Keby teraz v poslednom kole vysiel SC, tak by Mercedesy zrazu mali problem a prepadli by sa mimo bodov, co mi tiez nepride spravodlive, lebo okolnosti vyrazne ovplyvnuju dosledok trestu.
Ked je povinnost absolvovat trest do troch kol, okolnosti nemozu mat taky vplyv.
| Charles Leclerc:
“Obaja sme sa príliš hýbali pri brzdení.” Ale nesťažujem sa."
„Toto na pretekoch milujem. Adrenalín, ktorý cítite pri vzájomnom boji.“
“Bola to naozaj zábava.”
No, na konci dna sa nezrazili a dosli do ciela na P3 a P4. Cize sa nad tym subojom da mavnut rukou.
No dá ale ako povedal Nico. Tam začína vojna a skončí to zle.
Vždy to bude rozdiel, pretože napr. RB si vie vyjazdiť na niektorých okruhoch aj náskok, ktorý prekračuje prejazd boxami. Budeš aj potom tvrdiť, že to vlastne žiadny test nebol?
Je to narodni organizace ktera zastresuje motorismus ve Statech a podleha FIA.
AUTOMOBILE COMPETITION COMMITTEE FOR THE UNITED STATES, FIA, INC.
Ja nie som uplne fanusik toho, ked emocie zabijaju racio. Mam taky dojem, ze @Unleash_the_lionovi je jednoducho luto Piastriho a preto tu vola po vysokych trestoch, bez toho, aby si uvedomoval dosledky. Aj mne je Piastri sympaticky a prajem mu dobre vysledky (hoci dnes aj on sam bojoval podla mna zbytocne agresivne, vid kontakt s Norrisom a prebrzdenie pri braneni s Hamiltonom), ale nezacnem tu volat po navrate prisnych trestov len za to, ze sa raz stal obetou mensieho incidentu. Nie je v zaujme nikoho, aby sa tu za kazdy prehresok udelovali drakonicke tresty. Kazdy chce vidiet aj trochu tvrdsie pretekanie a to plati najma o trati, ako je Monza, kde je ciste pretekanie celkom problem a tych tesnych situacii tam bolo viac nez dost. Keby si Hamilton tych pat sekund nevyjazdil, tak je kazdy s tym trestom ok. Len preto, ze spatne skonstatujem “ups, ten trest sa v konecnom dosledku neprejavil”, je predsa nezmysel tu okolo seba kopat a chciet drive through. Trest v F1 nesluzi ako kompenzacia a nema mat za nasledok, ze potrestany jazdec utrpi porovnatelnu ujmu, ako poskodeny. To by potom pri kazdom kontakte, kde niekto vyleti z pretekov, mal nasledovat black flag.
Ja k tomu poviem len tolko- presne preto je niekto ako Perez pre Red Bull cenny.
Akonahle tam mas vykonnostne lepsieho jazdca, musis riesit taketo zalezitosti.
Leclerc a Sainz maju skratka aj vlastne ambicie, ktore nie su vzdy kompatibilne s ambiciami timu.
Ale iste, nejake rozdiely najdes vzdy.
Díky. Takže jsem do odhadl docela správně.
No dá ale ako povedal Nico. Tam začína vojna a skončí to zle.
Nico je Youtuber a potrebuje temata, bude to hezky tymovy souboj do konce sezony, snad LEC neodpadne…
Dobrá argumentace. Není samozřejmě výlučná, to ani být nemůže, protože lze namítnout, že někdy jsou tresty neadekvátně nízké. Ale dokonalá šablona tady nikdy nevznikne a své stanovisko máš podepřené, i když @Unleash_the_lion bude schopen, předpokládám, svůj názor hájit.
Len v tom prípade, ak chceš tresty s rovnakými dôsledkami pre všetkých, musel by si dávať trest straty pozície na konci pretekov. Neviem, či je toto cesta…
FErrari stratilo medzi kolom 16 - 20 2,7s. To bolo vtedy, keď váhali pustiť Charlesa pred Carlosa. Týmto stratili P2. PER ich v tej dobe dobehol…
A co. Tyhle souboje jsou koření závodů a přesně na ně se potom vzpomíná.