Držme palce.
Víš co? Já myslím že by se Aston měl na vysokorychlostní okruhy vykašlat, a vyvíjet jen na nízkorychlostní. Postupně bude mít RedBull problém na těch rychlých proti Ferrari a na pomalých proti Astonu, ten se nemůže rozkrájet
Fanusikovia boli tento vikend slabi, v Holandsku bola podstatne lepsia atmosfera.
Ale ich reakcie bez zivota skratka zodpovedaju vykonom Ferrari.
Videl jsem to, ze ani jeden nechtel uhnout, ale mohl z toho byt nehezky crash a dost se divim ze nedostali oba defekt, bohuzel Hamilton byl ten kdo utocil…
Treba byt vdacny aj za tych 5 sekund, taky Leclerc v roku 2019 za rovnaky incident nedostal nic.
Uprimne mi Piastriho az tak luto nebolo, kolo predtym sa tiez agresivne branil a nedobrzdil do sikany, keby sa mu tam Hamilton prezieravo neuhybal, tak by skoncili v sebe uz tam. Ako ide to prislovie, “kdo s cim zachazi, s tim take schazi.”
Charles je vo výhodnejšej pozícii. Carlos ledva poráža Charles na aute stavanom na Carlosov štýl.
začiatok 2022? Ukázal kto je lepší. Celkovo Sainz Ledva dal P5 vo WDC v 2022.
Áno nepredbiehalo sa ľahko a ak pri predbiehaní nebola určitá tolerancia, ľahko došlo ku kontaktu. Dnes sme ich videli napokon veľa. Ham sa nemusel tak tlačiť na vonkajšok, no to jazdci robievajú, kvôli lepšiemu nájazdu do ďalšej zákruty. Nie je prvý, ani posledný.
Že si s tím nedáš pokoj. Sainz mu snad uhnul?
Pentle na výsledku LH noc nezměnila, Piastri přišel o body. Tak o co ti jde?
Na Charlesa boli reakci aj včera aj v noci obrovské. Aj dnes.
V Silwestone útočil Emil.
Rozdíl byl v tom, že Hamík závod dojel.
Charles je vůbec ve výhodnější pozici i ze strany vedení, o tom není pochyb. Právě proto je samozřejmé, že vzhledem k pravděpodobným plánům by bylo pro vedení Ferrari jednodušší, kdyby to dnes dopadlo obráceně.
Reagoval som na kolegu, ktorý tu vyzdvihoval GR, ktorý tiež urobil chybu, dostal 5s a v pretekoch stratil jednu pozíciu. Ham chybu urobil a dostal trest, náskok si sám vyjazdil. Neviem, kde je problém.
Charles iba trollil Carlos ako HellHogr mňa.
Přece nemůžeme hodnotit piloty podle toho, jak na ně reaguje dav. Janě z Arku dav spílal, když ji upalovali.
Pokud bych někomu adresoval dílčí výtku, potom stratégům Ferrari. Tady to dobře vystihl @Max_is_faster_than_you, takže to nebudu opakovat.
Ale v případě Ferrari bych dnešní sklenici viděl jako z poloviny plnou, ne prázdnou.
V Silverstone si za to mohl Suchar sam, proto letel jak hadr do rohu…
V poznámce, že Verstappen má privilegia a uhýbá mu, je-li potřeba, celé pole.
Tohle přece bylo zbytečné.
Ale zase v Belgii to tak zlý nebylo. Podle mě AM trpí furt na to stejný
Inak Fred povedal, že sa bavil a mal z toho aspoň zaujímavý závod. Takže bol štastný.
Vidíš a pentli dali Hamíkovi.
Já samozřejmě souhlasím s dnešní pentli kterou Hamík dostal, ale nedalo mi poukázat na to jak má FIA rozdílné pohledy.