Ne? A co Kanada, Rakousko, Britanie, Maďarsko?
Dnes výnimočne pochválim aj Peréza, pekne sa aj s Hamiltonom posúvali dopredu a bolo na čo pozerať. Škoda chyby Hamiltona, inak fajn preteky, Mercedes na viac nemal.
Ale jo, dneska show krome Verstappena, dostal Hamilton pentli??
Jasné že mal lepšie pneu lebo sa držal od Maxa , tuším najbližšie vo 0.5-0.6 ale mal aj DRS a maximálna ako ukázal Carlos bola dnes slušná . Z jeho strany ani jeden pokus trocha zatlačiť alebo nejak znervózniť Maxa , potom bol zrazu mimo DRS a čakal že potom predbehne Sainza a bude za hviezdu.
Áno, obaja jazdci Mercedesu zhodne 5s.
Které nic neznamenaly
Závod jak se patří, samá akce! To je asi všechno, co k tomu říct. Z jezdců, na které bylo vidět, snad nikdo nepodal špatný výkon, nedal se odevzdaně předjet atp.
Áno dá sa povedať, že ak by mal Ham lepšiu Q, jazdili by dnes v území nikoho.
Hamilton dostal tu pentli neprávem. Dyť neudělal nic jiného, než Emil v Silverstone.
Čo je šialené na tom, že Russell je posledný víťaz mimo RB, keď mali ja konci minulého roka druhé najlepšie auto a boli celkom blízko RB?
K Sainzovi umím být kritický, ale dneska mi přijde, že dostává sodu jen proto, že se nejmenuje Leclerc. Vytknout mu lze probrždění před Verstsppenem, ale takovou škodu neudělalo, a snad to rádio v závěru, ale není jediný, kdo kdy pronesl do rádia takovou žádost. Leclerca před sebe nepustil ze stejného důvodu, z jakého Leclerc nepřestal útočit až do konce.
Chápu naději, že po ztrátě P1 se s přepuštěním pozice mohl Leclerc držet blíže za MV, ale Sainz bojuje o to, aby se při kýženém vzestupu týmu nestal dvojkou, což považuji za regulérní motiv. Barichella ze sebe dělat nemusí.
… to je naprostá hloupost! Však při brždění vrazil do káry vedle sebe.
Jásný chyba Hama a vcelku spravedlivý trest - ikdyž i těch 10s mohlo padnout.
Možno sa nemusel tak tlačiť na vonkajšok. Max má iné podmienky, špeciálne, jemu aj celé štartové pole uhne, keď bude treba.
Lenže tam nemôžu byť dvaja. Jeden z nich pôjde preč. Takto Ferrari nikdy nič nevyhrá.
No a to je ta bitva o to, který to bude. Carlos to dnes vedení Ferrari trochu zkomplikoval .
Ja sa ale pýtam, či dokážu s charlesom niečo vyhrat aj keď mu tam dajú iba nejakého nosiča vody… ja začínam byt počas tejto sezóny veľmi skepticky
Gratulacia Verstappenovi a RB k 10. vitazstvu v rade, to je naozaj velky milnik. neskutocne, co uz dva roky predvadzaju.
Ferrari zachranilo aspon jedno podium, aj ked podla mna dnes prehrali druhe miesto.
Suboj o druhe miesto dnes definoval preteky, inak sa nic moc nedialo. Predbiehalo sa tazko a vela jazdcov si to cez sikanu skracovalo.
Skoda, ze Hamilton znicil Piastrimu preteky, v takych momentoch mi je luto, ze zmizol trest prejazdu boxov ulickou. Pre Hamiltona bolo az smiesne lahke postarat sa o to, aby 5s trest absolutne nezavazil. Co uz.
Pekny vykon predviedol Albon a tento vikend konecne aj Russell, ktory bol podla mna vyrazne lepsi od Hamiltona. To bolo pre neho dolezite.
Dnes celkom dobre preteky. Verstappen klobuk dole, momentalne je holt niekde inde, nez zvysok startoveho pola a v kazdej situacii si to s prehladom postrazi. Je fajn, ze Ferrari nechalo svojich jazdcov bojovat, Sainz zasluzene podium, naozaj si to vydrel. Aj Perez dnes ok, ak bude predvadzat taketo vykony, tak Red Bull nema dovod ho menit.
Inak si myslim, ze Ferrari dnes mohlo byt zo strategiou agresivnejsie, nechapem, preco sa so Sainzom nepokusil o undercut. Jeho mediumky uz boli uplne znicene a ked uz tam mali dvoch jazdcov, tak mohli tu strategiu trochu splitnut. Takto tam len Sainz brzdil Leclerca. Na Verstappena by to asi aj tak nestacilo, ale myslel som, ze budu agresivnejsi, ked uz sme v tej Monze.
Úplně něco jiného, nechápu tohle srovnání