LIVE: Veľká cena Španielska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Není divu, že se Piastri ztrácí. Akorát nechápu že se sebou nechá takhle vorat. Měl by je co nejdřív opustit. Akorát asi není uplně kam momentálně…ale tohle je smutný sledovat.

3 lajkov

Kimi získal pozici, Verstappen získal pozici.
Max byl vynikající, Kimi klikař.
Život je lajf.

1 lajk

Může odejít. Možná lepší zářit ve středu pole než být voraný v top týmu.
Piastriho už tak nízký kredit padá, a padá. Letos je fakt slabý.

Tak ono se není čemu divit, tam už žadný papajarules nejsou, tam se jede prostě na jejich vyvoleného Landa. S Piastrim vorají od minulého roku. Ale že ještě do toho bude mít Zak takovéhle pindy? To mě překvapuje.

3 lajkov

Kdybych byl Piastri, tak bych šel do Audi.
Hulk a Bortoleto jsou takoví nevýrazní.

Prachy by tam dostal, a na první sezónu jedou velmi hezky.
A ještě mají 4%+ Aduo, tam se můžou dost zlepšovat.

1 lajk

No ale tak Hulk a Bortoleto mají smlouvy ne?

2 lajkov

Tak pokud by tam Piastri zaklepal, že tam fakt chce, tak by to asi nebyl problém vyřešit.
Oba tam berou “pár” šprdliků.

3 lajkov

Jako mě překvapuje jak se Russel a Piastri propadli. Nevím co si o tom myslet - říká se že na jezdci letos nezáleží, ale proč najednou začali oni takovým zpusobem ztrácet? Fakt bych chtěl být jen ta muška malá co by lítala po jejich garaži. Takových věcí do kterých nevidíme…

3 lajkov

Furt se píše, že je Mercedes úplně odskočený a blabla.. ale ono to není zase takový.
Víceméně jsou si top 4 týmy vyrovnané. Kimimu to sedí a podává opravdu skvělé výkony.
Kdyby Kimi nebyl ustřelenej, tak máš souboj o titul 4-5 pilotů.

No tak… Max jezdit umí, jel dobře, ale už měl určitě lepší závody. Celkově to vepředu odjeli všichni dobře, no a trať je bohužel jaká je :woman_shrugging:. George je na tom opravdu špatně, tohle po Austrálii málokdo čekal. Jsem zvědavá, jestli to letos Kimi takhle doveze, jaký bude Russellův další osud.

Nejlepší okruh na světě.

Ty si dobry joker. sa pozri kto povyhraval kvalifikacie a preteky. Mercedes ma v motoroch brutalny nakok, dokonca aj nanichodny Alpine koli tomu ozil. Mercedes tazi s informacii, ktore sa McLarenu dostali tak s 18 mesacnym oneskorenim. To sa potom vyhrava.

8 lajky

Tak jestli do toho taháš Alpine, tak Racing Bulls jsou na 5 místě.
čili tvou rétorikou je RBPT asi fakt nejlepší motor. :slight_smile:

Najviac sa mi pacilo to divadielko co urobili na testoch, cely cas jazdili s nejakym motorom, od Barcelony, a potom na poslednu chvilu priniesli na druhy tyzden v Bahrajne novy motor, ale mali ho iba oni, lebo ze akoze “aby zakaznici mohli pokojne testovat bez spolahlivostnych problemov”… a potom samozrejme s tym novym motorom isli do Australie a dali ho aj ostatnym, ktori zacinali sezonu prakticky s nulovymi datami o motore :smiley:

1 lajk

Ako vies, za maju najsilnejsi motor?

1 lajk

tiez mi to hlava nebere, koho genialny napad toto bol. a dufam ze rovno dostali zmluvu na 5-8 rokov. zlate tilkedromy

2 lajkov

Viděl jsem výsledky Aduo. Tam je RedBull první. Nebo se pletu?
Jak jsi přišel, že má Mercedes motorově brutální náskok, osobní domněnky?
Můžeš to něčím podložit?

Neví, jen slepě věří tomu, čemu chce věřit, a ignoruje všechno, co nechce.

mozem to dolozit vysledkovou listinou.
Vysledky Aduo nehovoria o tom, kto ma najlepsi motor.

1 lajk

Měření výkonu motoru - výsledky Aduo neodráží nejlepší motor, ale výsledková listina ano?
A já si říkal, kam mi zmizely ty Muchomůrky.

2 lajkov