Dnes sa mi na škaredom preteku a škaredom okruhu páčili dve veci. Prvá citlive riaditelstvo pretekov a za druhé špičkoví stratégovia MCL.
Parodie na F1 na okruhu, který je parodií na závodní okruh.
McLaren nemava strategicke rozhodnutia, ale tragicke rozhodnutia… Dlhodobo, na oboch stranach a pokazene pity ako bonus k tomu.
Toho inda fakt vyhodit…
Škoda, mohl ten VSC vydržet o tu malou chvilku dýl… Ale o titul už letos stejně nejde, tak co. Já mám radost, že Landovi to začíná hodně dobře jezdit, po začátku roku mi připadal McLaren dost ztracený. Příští rok si snad nenechají utéct začátek, a pak to bude jiný koncert!
Kdyby vyhrál Verstappen, tak oslavuješ jak jeho, tak okruh i pravidla.
Skor by som sa pozrel na Fernanda. Odkedy s majstrovskou Hondou jazdi on tak maju problem to dostat z Q1.
Však ty sleduješ F1 jen skrze Fernanda.
Jako tvrdím to již dlouho, pokud v boji (do 1s) ten vpředu vyjede z tratě, musí se vzdát pozice. Žel to neuplatňují.
Keby Verstappen neurobil cut corner, tak by sa pred neho Lando dostal. Prečo nedostal Verstappen trest? Je to chránenec fia? Stella je vidieť iba keď sa háda s Briatorom o somarinách. ![]()
Víťszstvo mohlo byť keby to neposr.ali. Je na 95% jasné ,že titul je u Kimiho
McLaren by měl dát protest nebo aspoň něco udělat. Trochu zabojovat o Norrise.
Špatný call i špatný pitstop, tak aspoň v zákulisí by mohli zabojovat.
Možná mohli předpokládat VSC a zajet do boxů, to jo. Lando byl po závodě při rozhovoru pořádně kyselý
. O titulu je asi rozhodnuto, to by se musel Kimi úplně sesypat. Ale druhé místo je docela hratelné, i když pro jakéhokoli mistra světa už nic jiného bůhvíjakou cenu nemá.
Nor. to taky střihnul. Viz. živý přenos fotka 16:36. Ant. na začátku snad i 2x
Druhý je prvý porazený. Málo, ale viac ako nič.
Jako jo, ale pořád je to vicemistr a pro většinu pilotů těžko dosažitelná meta. Pro někoho, kdo už jednou mistra vyhrál, nebo o titul aspoň vážně bojoval už to velkou cenu samozřejmě nemá, tam to platí beze zbytku.
Neviem, asi by som to tiez netrestal. Nebol to taky tradicny suboj koleso na koleso a jeden si to umyselne strihne a tak si udrzi poziciu. Pomohlo to Maxovi? To ano. Asi by som to riesil napomenutim a ak by sa to opakovalo, tak az potom trest ![]()
Jako za tohle nedostat pencli, tak fakt nevím co by jezdec na startu jinak horšího měl udělat? vyřadit soupeře?
Vynikající Max, klikař Kimi, totální smolař Lando, George na odpis a Lewis neschopný se trefit do první zatáčky. Jinak bohužel ta trať neumožnila Landovi i po chybě jeho teamu vyhrát. Opět a zase měl Max pravdu.
Prečo vynikajúci Max a klikár Kimi? Max nezískal pozíciu navyše, tak ako Antonelli? Max mohol vyhrať, keby neurobil chybu na štarte a neodovzdával pozíciu ako školák.