Však to je tilkedrom
.
hlavne tie rozpravky o tom, ako Antonelli robi rozdiel ![]()
![]()
auta su si vyrovnane ![]()
toto je este horsie ako Tilkedromy ![]()
Ale on to ve finále upravoval a okruh dokončil, takže ten rukopis je tam jasný
.
Kimi vyjel zbytečně mimo trať a vyhrál díky VSC a tomu, že Max musel vracet nesmyslně pozici. Max měl dobrý start, ale Ferka jsou prostě lepší. Pak Lewis trefil zeď a ztratil kontrolu nad autem a Max musel mimo trať. Předjel skvěle Kimiho, který se dostal do špatné situace vlastní chybou. Neříkám, že měl na Landa, ale Kimi nebyl ve stejné lize jako Max. McLaren a Mercedes jsou jednoznačně lepší auta. Ubránil výtečně jedoucího Landa, který, nebýt naprosto katastrofální tratě a VSC vyhrál s prstem v nose.
Ale hádat se nebudu. ![]()
No když myslíš
.Shodneme se na tom, že Kimimu to dnes trochu spadlo do klína, to je fakt. Lando by si to dnes určitě zasloužil, no ale co už
.
He, je to jeho konicek delat ze sebe neznalka, tvrdil mi to same.
zahovaras co? Dobre ty vies ako sa veci maju. FIA meria len nieco cez polovicu motoru.
Antonelli mal dostat +5s - tak sa pozicia nevracia. Ako sa vracia ukazal neskor Verstappen. Marsali sa boja pokutovat viedenskeho lieblinga.
Verstappen to mal vyhrat. Darovana GP.
aha, tak to potom vela vysvetluje
to som nevedel, vdaka za info. Mne vrtalo hlavou ci to nerobil Tilke pocas zavodu, tak som sa pozrel na wiki kto je architektom ale tam bol pisany niekto iny a o Tilkem ani zmienka
Tady to bylo dnes podrobně popsané:.https://f1online.sk/clanky/244399/zaujimavosti-okruhu-madring-dalsi-z-radu-tilkedromov
včetně toho, že ještě probíhají soudní spory všech autorů tohoto klenotu
. Ale co, jsme jako fanoušci zakalení a něco vydržíme
.
kks tieot slovenske tupoty su na smiech, sa nedivim ze tetno stat je v stredoveku a ludia co tu ziju sa na vas smejem.
Vsak napis nieco inteligentne.
Proč? Ty bys to stejně nepochopil.
Aduo - Nesúhlasím PK - Je to relavantné
A ty chceš niečo logické? Však by ti vybuchol mozog.
Nevybuchl, on ho už nemá. Soused mu ho vytrhl kleštěma s těma zubama co za ním byl v sobotu.
vidim, ze nezmar sa na nic dalej nezmohol.
to sa nedivim, ze nesuhlasis s Aduo. Je to hlupost.
A ano PK je relevantny.
Takze so mnou suhlasis.
Tak by se nam mohli naucit omlouvat mistni luzri, libi se mi to…
Krásná šablona, asi přímo od Zaka ![]()