uprimne ten kontakt medzi lec a ver na rovinke mi pride ako klasicky kontakt pri suboji, lec bol vpredu a prirodzene sa teb jazdec vpredu tlaci na stranu aby mal co najlepsi najazd a ten druhy mu to nechce dovolit a obcas sa tuknu… za mna cisty racing incident a nebolo to hodne snad ani konania pred stewardmi
Je to i na many pictures tady na stránkách + po každom závodě, když si Max sundá helmu.
co ma ale zarazilo bolo tragicke tempo ferrari v zavere pretekov, ako lec tak aj ham
Už vyšlo rozhodnutí. Komisaři to trestat nebudou.
Ty sa vždy snažíš vidieť v každom to dobré a vždy doplatíš.
Ferda je jeden zatrpknutý zakomplexovaný bezmozek pokiaľ ide o Verstappena. To si si ešte nevšimol?
Neboj Bodlinko, vím přesně že jsi to Ty i bez avataru.
Tak hlavně, že ty jsi vyrovnaný člověk, kterej dostal asi 5 banánů.
Chudák Ferda.
tak to uz naozaj nicomu nerozumiem
Ksichty lidí je to poslední co mě zajímá. Nedívám se ani na vyhlášení vítězů.
V poslední době nějak nevidím, že by ses o F1 nějak moc zajímal, ale spory s lidmi tady vedeš až příliš často.
Veľmi typická reakcia na fanúšika MV
Veľmi.signifikantne
Ten sa tiež vysmieva ľuďom naokolo
Pět banánů? To je kolik, 40 Kč v Kauflandu?
Moc toho teda ten @Jos_Is_Back nedostal. Pokud má rodinu, každý dostane jeden banán, ze zbylého se udělá pyré pro Maxovo mimčo a banány jsou fuč.
Ano, všichni jsme jako Max.
Taky bychom mohli být John Malkovich, bez toho “jako”.
Dokonce je o tom hezký film.
S tvým dovolením raději zůstaneme u toho “jako”, i když teda budeme jako Max. Fňuk.
Hezky se tu vybarvuješ, ještě tu začni obhajovat osobní utoky, které byly tak za hranou, že Jos dostal bany. Neskutečný co tu dneska předvádíš
Díky za moralizování, ale od podporovatele genocidy to vyznívá dost blbě.
Tak to je jasný, že od tebe moralizování vyznívá dost blbě, když tu genocidu nejen podporuješ, ale i propaguješ.
Cože?..
… je dost teplo, takže to beru jako polehčující okolnost.
Po tom tvem “joku” se ze mě stává speechlesssheep. wow.
Si tu nečetl od Bretnixe, že od střední užívá koks?