LIVE: Veľká cena Španielska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

uprimne ten kontakt medzi lec a ver na rovinke mi pride ako klasicky kontakt pri suboji, lec bol vpredu a prirodzene sa teb jazdec vpredu tlaci na stranu aby mal co najlepsi najazd a ten druhy mu to nechce dovolit a obcas sa tuknu… za mna cisty racing incident a nebolo to hodne snad ani konania pred stewardmi

5 Likes

Je to i na many pictures tady na stránkách + po každom závodě, když si Max sundá helmu. :wink:

co ma ale zarazilo bolo tragicke tempo ferrari v zavere pretekov, ako lec tak aj ham

Už vyšlo rozhodnutí. Komisaři to trestat nebudou.

Ty sa vždy snažíš vidieť v každom to dobré a vždy doplatíš. :slight_smile:

Ferda je jeden zatrpknutý zakomplexovaný bezmozek pokiaľ ide o Verstappena. To si si ešte nevšimol? :grin:

1 Like

Neboj Bodlinko, vím přesně že jsi to Ty i bez avataru.

Tak hlavně, že ty jsi vyrovnaný člověk, kterej dostal asi 5 banánů. :smiley:
Chudák Ferda.

5 Likes

tak to uz naozaj nicomu nerozumiem

Ksichty lidí je to poslední co mě zajímá. Nedívám se ani na vyhlášení vítězů.

V poslední době nějak nevidím, že by ses o F1 nějak moc zajímal, ale spory s lidmi tady vedeš až příliš často.

3 Likes

Veľmi typická reakcia na fanúšika MV

Veľmi.signifikantne
Ten sa tiež vysmieva ľuďom naokolo

2 Likes

Pět banánů? To je kolik, 40 Kč v Kauflandu?

Moc toho teda ten @Jos_Is_Back nedostal. Pokud má rodinu, každý dostane jeden banán, ze zbylého se udělá pyré pro Maxovo mimčo a banány jsou fuč.

@Kiks

Ano, všichni jsme jako Max.

Taky bychom mohli být John Malkovich, bez toho “jako”.

Dokonce je o tom hezký film.

S tvým dovolením raději zůstaneme u toho “jako”, i když teda budeme jako Max. Fňuk.

1 Like

Hezky se tu vybarvuješ, ještě tu začni obhajovat osobní utoky, které byly tak za hranou, že Jos dostal bany. Neskutečný co tu dneska předvádíš

3 Likes

Díky za moralizování, ale od podporovatele genocidy to vyznívá dost blbě.

Tak to je jasný, že od tebe moralizování vyznívá dost blbě, když tu genocidu nejen podporuješ, ale i propaguješ.

4 Likes

Cože?..
… je dost teplo, takže to beru jako polehčující okolnost.

5 Likes

Po tom tvem “joku” se ze mě stává speechlesssheep. wow. :worried:

3 Likes

Si tu nečetl od Bretnixe, že od střední užívá koks?:thinking:

2 Likes

@PUFF vidíš jak dopadneš, když budeš užívat drogy

2 Likes