LIVE: Veľká cena Španielska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Tu jde o to, co by měl Hadjar považovat za vhodný postup. Podle tebe by to rozhodně neměl být přestup do hlavního týmu Býků. Což je to, co rozporuji.

Ale ten přestup by neměl být unáhlený. Ať se vyjezdí v “juniorce” a vyzkouší si nejen, co funguje, ale i co ne.

P 3 pro Russella, to už je pro jednoho Russella až moc štěstěny. Nakonec se Mercedesu ten Antonelliho motor vyplatil.

Dokud by se RB nerozhodl, že Hadraj může být týmovou jedničkou, tak je každá nabídka přestupu za současné situace za trest.
Platí to tak už od první štace Ricciarda v RB.

Něco jiného bude až se Emil přesune ke konkurenci.

Kiks tvrdi, ze ho nikde nebudu chciet… Ja si nemyslim :slight_smile: Podla mna je dost realne, ze Wolff s nim zacne opat koketovat.

1 Like

Řekněte mi prosím, kdo má potřebu označovat ve svém příběhu na IG jednoho komentátora JEN PROTO, aby to tento komentátor přesdílel. :grinning:

1 Like

Spíše se jedná o to jakou smlouvu Emilovi nabídnou. A nemusí se jednat pouze o peníze, ale můžou tam být doložky, že Jos nesmí vstoupit do garáže, nebo že týmový parťák bude dostávat stejný vůz.

RB Emila hodně rozmazlilo a nebude pro něj jednoduché se podřídit novým pořádkům.

1 Like

O Verstappena při případném přestupu zájem bude. Šéfové týmů jsou poněkud inteligentnější než Kiks.

@Ferda, Ferdo, ty už máš snad úpal…

3 Likes

Koukám že už i ty jsi v afektu

2 Likes

Ked sa zvladol prisposobit Lewis… Tak aj Max to zvladne. Ale nevylucoval by som ani to, ze ak bude RB motor nanic, ze proste skonci. On na to povahu ma.

Copak se Ti nelíbí?

Podle mě se málo oslavuje páté místo Hulka na nejslabším autě.
To, jak na konci přejel Lewise, to byl velikej highlight závodu :smiley:

6 Likes

Kuci už pokecali na káve so stewardami.

2 Likes

Co má Emil v ruce? Pokutové bločky?

myslim, ze tento tyzden cena za najviac zmienok o Emilovi putuje bez velkych bojov a potiazi do tvojich ruk :trophy:

5 Likes

A divíš se, když jste najednou zalezlí?
Nebo snad chceš Emila obhajovat? I tací se už našli.

1 Like

Hele, Ferdo, pochval tomu Emilovi aspoň účes. Vyboč ze stereotypu. :wink: Působíš už jako aktualne.cz na téma Babiš. :grin:

ked mne stale vrta hlavou, kde si prisiel k tomu, ze som “Emilovec” :smiley: nemylis si ma s Helmutkom?

2 Likes

V ich očiach každý kto ho bezhranične nehejtuje, je jeho skalný fan.

Oni sú vei obmedzení ježku, to nemôžeš pochopiť to ich vnímanie. :slight_smile:

Já na instáč ale nechodím, abych věděl jaké má Emil pod čepi čkou vlásky.

neverim tomu, ze to je bezduche skatulkovanie, podla mna si ma Ferda pomylil s niekym, ale co sa da robit, jsme lidi