LIVE: Veľká cena Španielska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Takže pyré pro Maxovo mimčo nebude?

Chudák děcko…

Pro Hogra a spol. Koks byl samozřejmě koks jako koksovatelné uhlí. Jsme hornický kraj.

Co o vás vypovídá, že vás jako první napadl kokain?

Určitě to už neberte, škodí to zdraví.

1 Like

Ja ti to hovorím už pár rokov a ty si furt nedáš poradiť od skúsených:

Dopozerané zo záznamu. Piastri výborne. Ferrari opäť zobralo dobré body voči RBR a Mercedesu. :+1:
Gratulácia Alovi k prvým dvom bodom v tejto sezóne.

7 Likes

Jsi na dobré cestě, určitě v tom pokračuj. :grin:

priznam, ze na dnesnu GP som zabudol. pozrel som recap, videl som ako to dnes v RBR zvrzali.
Piastri ide za titulom. Hamilton to dava na Cunodu. Asi celkom fajn GP s ocakavanym koncom.

VC byla skvělá. Škoda, že jsi ji propásl.

2 Likes

Veľká gratulácia Mclarenu. Moja predpoveď ešte spred tréningov o double a náskoku Mclarenu sa potvrdila. Ani TD ich nezastaví. Verstappen svojou toxicitou v závere pretekov ukázal svoju pravú tvár. Komisári to vyhodnotili adekvátne a dostal to, čo si zaslúžil. Mclaren ideme ďalej!!!

3 Likes

zle sa pozeras ​

1 Like

Kdepak, Ferda napsal to, co se tu děje s tebou už dlouho, bohužel.

2 Likes

Redakcia poprosím o najnovšie vyjadrenie pána doktora Marka Helmuta na margo technickej direktívy, ktorá mala Redbull vrátiť späť na čelo. Ďakujem v mene všetkých fanúšikov Mclarenu, ktorì sú veľmi zvedaví na jeho rozprávočky a táraninky.

2 Likes

Vypoved bez udani duvodu.

Je to dobrý, další hodiny v aerotunelu na příští sezonu :smile:

2 Likes

Však to je velmi dobrá taktika. Do konce června nasbírat hodiny a pak na druhou půlku vyšplhat na 6 místo v PK

1 Like

Podlehnout Williamsu to uz by bylo asi moc, i kdyz Yuki nema problem dojizdet na prikaz mezi poslednimi bez bodu, mozna by si z nej mel vzit kolega priklad, pak by to snad klaplo.

Pak me jeste napada ze by mohli parkrat jit do vzajemneho crashe a vyradit se navzajem, aspon by byla show.

gif_temp

2 Likes

No tam som sa pomylil, disaster piece som myslel. Len som zle napisal :joy::joy: bola to riadna bieda veru… Pasovala by na nich fotka klaunov na boxovom muriku 🫢