Takže pyré pro Maxovo mimčo nebude?
Chudák děcko…
Pro Hogra a spol. Koks byl samozřejmě koks jako koksovatelné uhlí. Jsme hornický kraj.
Co o vás vypovídá, že vás jako první napadl kokain?
Určitě to už neberte, škodí to zdraví.
Takže pyré pro Maxovo mimčo nebude?
Chudák děcko…
Pro Hogra a spol. Koks byl samozřejmě koks jako koksovatelné uhlí. Jsme hornický kraj.
Co o vás vypovídá, že vás jako první napadl kokain?
Určitě to už neberte, škodí to zdraví.
Ja ti to hovorím už pár rokov a ty si furt nedáš poradiť od skúsených:
Dopozerané zo záznamu. Piastri výborne. Ferrari opäť zobralo dobré body voči RBR a Mercedesu.
Gratulácia Alovi k prvým dvom bodom v tejto sezóne.
Jsi na dobré cestě, určitě v tom pokračuj.
priznam, ze na dnesnu GP som zabudol. pozrel som recap, videl som ako to dnes v RBR zvrzali.
Piastri ide za titulom. Hamilton to dava na Cunodu. Asi celkom fajn GP s ocakavanym koncom.
VC byla skvělá. Škoda, že jsi ji propásl.
Veľká gratulácia Mclarenu. Moja predpoveď ešte spred tréningov o double a náskoku Mclarenu sa potvrdila. Ani TD ich nezastaví. Verstappen svojou toxicitou v závere pretekov ukázal svoju pravú tvár. Komisári to vyhodnotili adekvátne a dostal to, čo si zaslúžil. Mclaren ideme ďalej!!!
zle sa pozeras
Kdepak, Ferda napsal to, co se tu děje s tebou už dlouho, bohužel.
Redakcia poprosím o najnovšie vyjadrenie pána doktora Marka Helmuta na margo technickej direktívy, ktorá mala Redbull vrátiť späť na čelo. Ďakujem v mene všetkých fanúšikov Mclarenu, ktorì sú veľmi zvedaví na jeho rozprávočky a táraninky.
Vypoved bez udani duvodu.
Však to je velmi dobrá taktika. Do konce června nasbírat hodiny a pak na druhou půlku vyšplhat na 6 místo v PK
Podlehnout Williamsu to uz by bylo asi moc, i kdyz Yuki nema problem dojizdet na prikaz mezi poslednimi bez bodu, mozna by si z nej mel vzit kolega priklad, pak by to snad klaplo.
Pak me jeste napada ze by mohli parkrat jit do vzajemneho crashe a vyradit se navzajem, aspon by byla show.
No tam som sa pomylil, disaster piece som myslel. Len som zle napisal bola to riadna bieda veru… Pasovala by na nich fotka klaunov na boxovom muriku 🫢