LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Cim vice smajliku tim vetsi decko, jsem urcite starsi nez ty, zdravim te po vasem uctive :person_raising_hand:

Jajjjj nevedel som, tak kolko smajlikov mam dat cloveku co nevie odpovedat? Ci sa snim nemam bavit? Lebo je tu jeden blb ci ako sa vola a nevie odpovedat

No ale my te zname, nemusis se furt dokola snazit, je to dost trapne. Je mi lito ze si zazil o vikendu debakl a s tebou cely tvuj tym ktereho jsi asi majitel…

Ja som nic nezazil, chcel som odpoved od ,blba, ale nedokazes to, nemas ziadne kontra, otacas debatu.

obrázek_2025-11-10_195412375

O titul už to moc zajímavé nebude ale tady se ještě chystá zápletka. Williams a RB2 jsou pro Haas moc silní ale Aston by mohli slupnout. Aston si lepší umístění nezaslouží, bez Alonsa by byli předposlední. :smiley:

1 Like

Kdyby Alonso neměl tolik smůly letos, tak jsou pohodlně 6 teďka.

2 Likes

No oni by i bez Strolla byli předposlední… Ale to byl jenom takový matematický žertík :slight_smile: .

3 Likes

Chceme více hodin v aerotunelu, zaprodejme to letos :smile:

2 Likes

Len tie proti McLarenu, tie sa nesmú, ostatné sú ok. :slight_smile:

1 Like

Toto sú veci, kedy ide F1 a nejaké spory bokom.

image

Honzi opäť len použil nejaký anglický výraz, ktorému nerozumie. A asi nerozumie ani slovenčine, lebo nechce sa mi veriť, že by bol až taká sviňa, že by ti na túto informáciu nenapísal ani “prepáč to som nevedel” alebo “to ma mrzí”.

3 Likes

Prosím povedz, že máš nejakú disdebilnú poruchu pozornosti alebo sa ti zamieňajú písmenka a nie si reálne tak tupý z tej angličtiny. :pray:

1 Like

Sorry, ale rád chytám za slovíčka. :wink:

Ale aj bez Strolla. Suma sumárum, Alonso doviezol asi rovnako podstatné body ako Stroll, nič podstatné naviac. :sweat_smile:

Chybička se vloudila alebo ako to hovoríte za Moravou. :smiley:

1 Like

Tohle neni sranda.

Si počúval Rytmusa?

Nerozumim ani tobe ani jemu.

Kdyby ta chybka tak trefně nezapadala do kontextu sdělení, tak bych vůbec nereagoval, ale tentokrát jsem musel. :slightly_smiling_face:
Tak tomu hovoríme aj na Morave.

Moravou som myslel rieku, preto “za Moravou”. :slight_smile:

1 Like

Mi se hned zdálo divné, že bys škatulkoval ČR.

1 Like