LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Sauber az deviaty a to maju podla mna najlepsiu sezonu za dlhu dobu vratane 2022 kedy skoncili siesti s 55 bodmi. Od 9. do 5. je super konkurencia. Az na Strolla ziadni platici.

1 Like

To je tak, když se Jos snaží myslet

1 Like

No to není žertík. To je pravda. :smile:

Zrovna jsem chtěl napsat Davidovi něco podobného. :smile:. Pravděpodobně kdokoliv by byl s AM na stejném místě.

Sa mi paci tie 100p odpovede. keby tam sedel leclec ci Norris, nikdy by nevytiahli lepsie umiestnenie… Max dociahne stale na MAX… A nikto iny… to musis byt fakt velmi naivny…

nestavkujem, jeden defekt ci kolizia a si v <>… radsej investujem do niecoho co sa mi zdvojnasobi na 100p

Na rameno je uz velky, ale mohol by si mu pofajkat :wheelchair: :transgender_symbol:

1 Like

oh-no-yikes

Uz len preglgnut :rofl:

1 Like

Krot sa, nech si nerobis este vacsiu hanbu (slovnikom a sposobom ako pises).

7 Likes

A to je čo prosím ťa? :sweat_smile:

(zaujíma ma či to je nejaké etf v horizonte 10 rokov alebo si nejaký investičný génius a objavil si niečo, o čom takmer nikto nevie)

Btw stávkovanie má byť zábava, nie investícia. A investovať sa tiež majú peniaze, o ktoré si môžeš dovoliť prísť.

1 Like

Dik

🫡

1 Like

U tebe je hezky videt ci deda behem slovenskych boju v ramci SNP bojoval a ci se jen ozraly valel v bunkrech a zakopech a jen se dival jak ostatni narody pokladaji zivoty za nasi svobodu @Jos_Is_Back @helmutko @stev atd

Jen vic takovych rovnych a rozumnych v komentarich :handshake:

1 Like

Snažím se do sporů nemíchat, ale udělám mírnou výjimku - drž se a nevšímej si lidí, kteří za to nestojí. Ono je to doběhne…

4 Likes

A tvoj dedo Pepan? Kolaboroval s nemcami :joy: pepici su znami odkial vietor fuka tam sa priklonia :joy:

Tak vidíš Adame, zase jste tu hysterčili pod vlivem nevím čeho, omluvu od vás neočekávám, na to bytse museli mít špetku sebereflexe

Příště zkus myslet racionálně a jak funguje F1 i závodění a ne to, že máš vůči Piastrimu výhrady nebo pořádáš sbírku na jeho upalování.

34:04 Šlégl ti to jasně vysvětluje…
I pro @Situs

Jj Puffe, ty abys nevytáhl ty komentátory co o tom ví stejně jako ty 🫢

Ja hlavne furt nerozumim jak mohl Leclerc vypadnout :rofl: ale je jasny ze to vsem zayebal Kimi.

Áno môžeš mi poslať okuliare alebo pôjdem dobrovoľne k očnému, mením v tomto názor, ale to upaľovanie si môžeš odpustiť je to fakt trápne sa s tým oháňať v každej správe mierenej mne. Týmto sa ti v tomto prípade ospravedlňujem, mal si pravdu. Jediné čo momentálne Piastrimu kúsok vyčítam je, že mohol počkať a ísť na istotu, ale okej je to dravý pilot, videl medzeru a išiel si po P2.

2 Likes

Pri rozhovore starsich ticho sed a suchaj nohami.
Usmernovat mozes ist tych, co si tu nadavaju.

Shredderko upokoj sa, mozes si toto rozpravat doma zene a nie slusnym diskutujucim ktori to s tebou myslia dobre

1 Like