Sauber az deviaty a to maju podla mna najlepsiu sezonu za dlhu dobu vratane 2022 kedy skoncili siesti s 55 bodmi. Od 9. do 5. je super konkurencia. Az na Strolla ziadni platici.
To je tak, když se Jos snaží myslet
No to není žertík. To je pravda. 
Zrovna jsem chtěl napsat Davidovi něco podobného.
. Pravděpodobně kdokoliv by byl s AM na stejném místě.
Sa mi paci tie 100p odpovede. keby tam sedel leclec ci Norris, nikdy by nevytiahli lepsie umiestnenie… Max dociahne stale na MAX… A nikto iny… to musis byt fakt velmi naivny…
nestavkujem, jeden defekt ci kolizia a si v <>… radsej investujem do niecoho co sa mi zdvojnasobi na 100p
Na rameno je uz velky, ale mohol by si mu pofajkat

Uz len preglgnut 
Krot sa, nech si nerobis este vacsiu hanbu (slovnikom a sposobom ako pises).
A to je čo prosím ťa? 
(zaujíma ma či to je nejaké etf v horizonte 10 rokov alebo si nejaký investičný génius a objavil si niečo, o čom takmer nikto nevie)
Btw stávkovanie má byť zábava, nie investícia. A investovať sa tiež majú peniaze, o ktoré si môžeš dovoliť prísť.
Dik
🫡
U tebe je hezky videt ci deda behem slovenskych boju v ramci SNP bojoval a ci se jen ozraly valel v bunkrech a zakopech a jen se dival jak ostatni narody pokladaji zivoty za nasi svobodu @Jos_Is_Back @helmutko @stev atd
Jen vic takovych rovnych a rozumnych v komentarich 
Snažím se do sporů nemíchat, ale udělám mírnou výjimku - drž se a nevšímej si lidí, kteří za to nestojí. Ono je to doběhne…
A tvoj dedo Pepan? Kolaboroval s nemcami
pepici su znami odkial vietor fuka tam sa priklonia 
Tak vidíš Adame, zase jste tu hysterčili pod vlivem nevím čeho, omluvu od vás neočekávám, na to bytse museli mít špetku sebereflexe
Příště zkus myslet racionálně a jak funguje F1 i závodění a ne to, že máš vůči Piastrimu výhrady nebo pořádáš sbírku na jeho upalování.
Jj Puffe, ty abys nevytáhl ty komentátory co o tom ví stejně jako ty 🫢
Ja hlavne furt nerozumim jak mohl Leclerc vypadnout
ale je jasny ze to vsem zayebal Kimi.
Áno môžeš mi poslať okuliare alebo pôjdem dobrovoľne k očnému, mením v tomto názor, ale to upaľovanie si môžeš odpustiť je to fakt trápne sa s tým oháňať v každej správe mierenej mne. Týmto sa ti v tomto prípade ospravedlňujem, mal si pravdu. Jediné čo momentálne Piastrimu kúsok vyčítam je, že mohol počkať a ísť na istotu, ale okej je to dravý pilot, videl medzeru a išiel si po P2.
Pri rozhovore starsich ticho sed a suchaj nohami.
Usmernovat mozes ist tych, co si tu nadavaju.
Shredderko upokoj sa, mozes si toto rozpravat doma zene a nie slusnym diskutujucim ktori to s tebou myslia dobre