LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Dakujem, verim ti a fakt som sa nehneval, iba zacudoval :slight_smile:
Kiez by sa ale ta dobra vola niekedy prejavila aj inak ako riesenim mna a nasledkov a nie priciny. To je zase moja rada a tuzba, lebo ja som tu ciary slusnosti a vecnosti neprekrocil :wink:
Nadalej si zvykat ako ludia na fore funguju a proste neriesit iste veci, sa budem snazit este viac, hoci prilisny odstup a mat v pecku tiez diskusii nepomaha a neprospieva k pozitivnej zmene stavu :slight_smile:

1 Like

Jsem fanousek motorismu.

David Spravedlivý, to už jsem taky zažil :stuck_out_tongue_closed_eyes: :smile:

2 Likes

Čekám až začne takhle moralizovat Jose, stále nic. Tady měl skvělou přiležitost.
Že tuhle debatu vede zrovna s Mattim je dost zvláštní. :smiley:

2 Likes

Ty jsi potřeboval mentálně zocelit a podle mě se to docela povedlo. :stuck_out_tongue: :grinning:

Tak to za tu nepodporu když jsem to nejvíc potřeboval velký dík :slightly_smiling_face:

2 Likes

Musel si odskocit pro leky po vcerejsku eeeeee :laughing:

1 Like

Jos nebo David? :grinning:

1 Like

On ti řekne že ztracený případy neřeší. Budiž to pro Mattiho povzbuzením, asi :smiley:

3 Likes

Vsichni modri, jejich vikendovy debakl byl kruty.

Je ztracenej sam v sobe, co chce komu vysvetlovat, proc…

Xanax asi bez předpisu nedostanou. :grinning:

1 Like

Přesně tak, doteď brečím v koutě z nedělního vystoupení Maxe

1 Like

Místo 33 bodů jen 20. Takhle se o titul nejezdí, resp. takhle se titul neobhajuje, Dejve. Takže tě chapeme.

1 Like

Vzdyt on po dojezdu psal ze Emil porazil oba Mclareny, to uz ani neni sranda :bowing_man:

Jo aha, jestli myslíš Jose, tak ten má předpis na všechny prášky, dokonce i na kazajku.

1 Like

Takze znova, ak ta niekto pichne nozom zo zadu a do chrbta, mozes zato ty?

Smutny pribeh, verim ze je to dobry clovek.

To ale vidis v nespravnem svetle, musis umet predchazet karambolu, to plati i v beznem provozu, jinak se taky muze stat ze se stanes spoluvinikem nehody.

:rofl::rofl::rofl::rofl: kolko mas rokov?