Jezko ma so mnou od rana problem.
Namiesto pochopenia kontextu (ze utocne ci nevhodne, moze byt aj pouzitie memecka, ak je napr. urazlive ci dokonca nepravdivo zosmiesnujuce, ci su necitlive, co samozrejme nie je chyba memecka, ale daneho pouzitia) treba pokracovat v tom, co vcera 
byl jsi vybrán ke skupinovému lynči.
Po tom co pilot nezvladne Q mu nechat vymenit krome chassis cele auto aby se citil lepe je smesne, to jen dokazuje ze Emil nebude nikdy schopnej prestupu do jineho tymu, rozmazlili ho do neskutecnych rozmeru 
Ježek určitě Mattiho nelynčuje. Ježek je v pohodě.
Starej, ale stále dobrej. 
Ani ja neviem… 
Ospravedlnujem sa za pocet prispevkov (je to tu nevidane
) a nedostatocny odstup, co bolo potrebne riesit viac ako nepravdy a urazky.
Nemam pravo na emocie a nazor (ktory sa potvdil) bez urazok, aby neprisiel lync. Treba riesit snowflakes…
Mal som napisat k nehode len par krat tvrdo, s pouzitim vulgarizmov a urazok svoje a urcite by bolo vsetko v poriadku 
Pripadne je najlepsi odstup nezapojit sa vobec, ved co tam po slusnej a vecnej diskusii, tak sa aspon vyhnem takymto debatam, nie? 
Puffe nech toho, víš, že to není pravda😀
Ja mam problem so sucharmi a snowflakes
Nemyslim si ze taky si
Však ty jsi pokryteckej snoflake, tak co tu zkoušíš? Zase tu jen terorizuješ uživatele
Kto?
Your mommy issues
Taketo kktiny ma ani urazit nemozu kedze nemam rodicov
Hele, dělej jak uznáš za vhodné. Já jsem ti z dobré vůle z pozice “matadora” diskuzí nastínil svůj pohled ale pak je to na tobě 
To me mrzi priteli. Kdybys potreboval rameno, tak jsem k dispozici. Pripadne cekam na acc/irku muhaha :)))
Co ta vikendova bodova ztrata Emila, jses dobrej jses s tim v poho 
Bobe, to je docela kopnuti od tebe. Nemyslis si to? Jinak ja jsem v pohode, diky za optani.
Zpatky k dotazu… Je to sport, kterej me bavi sledovat. Urcite se kvuli tomu nebudu rezat, bit, kazit si zivot a nebo se s nekym hadat.
Jak snasis cely vikend ty? Hamilton dostal v kvalde na prdel a to dokonce 2x. Normalne bych se te neptal, ale kdyz uz jsi se zeptal, tak ja tu naplast taky strhnu.
Aha, takze ked do teba niekto ■■■■■■■ zo zadu tak zato mozes ty?? Nevedel som
Optani neni kopnuti, sveho casu se tady rozdavaly skryte infarkty, jinak ja nejsem fanousek Lewise.
Aha, moje chyba. Komu tedy fandis, jestli to neni tajny? A jaky mas pocity ze zavodu?
Mel pred sebou volnou trat mohl letet jak vitr ale necha se sestrelit, umelina bez titulu.