Ale no tak. Každý kto tu prispieva si pozrie kto mu za jeho výplod dal srdiečko. Aj ty. To akokeby si povedal všetsi si ho xonia, ale ja nie. Či?
To zase netvrdim. Ja som fandil Davidovi, aj ked som vzdy vedel ze na Miku nikdy mat nebude.
Ver je genialny to ano, ale tiez vidno ako jazdi, ked nema top monopost a vysielacky nas nenechaju dlho cakat na to, aky srot ma pod zadkom…
Do toho PEPA zo studia, ako ma najhorsi monopost na konci zavodu stale ody, ako to dotiahol na najhorsom monoposte na podium
Uz vcera par kol po starte som vedel, ze to vytiahne na 2miesto a v studiu polemizovali o tom, ze ak by sa mu podarilo poradit si s Albonom

Epic fail niekedy pocuvat tie dristy a este od profesionalneho jazdca.
Ja som si nikdy nepozeral svoje srdiecka
Ani nechodim do uctov cudzich ci svojho… To robia ludia, co sa doma extremne nudia…
Ako pán a takmer vždy maximalizuje možný bodový zisk.
Dúfam, že si si podal za poriadne veľký vklad. Teda vlastne nie, dúfam, že si nepodal, lebo skončil až tretí, babrák jeden.
No mě tu nepříjde v pořádku spousta věcí. Když to vztáhnu na sebe, tak každodenní kecy na Maxe beru, je to aktuálně jasné numero uno, tak ta pozornost je tam jasná a pochopitelná. Ale co teda neberu, mezi fanoušky Maxe je velký průsečík s fanoušky Vettela, tak když si protistrana potřebuje schladit žáhu na Vettelovi, to už mi příjde už jako extrém 
S tím odstupem jsem to vlastně myslel dobře, protože to je podle mě tu potřeba mít. Ano, můžeme se snažit to tady zlepšit, ale já jsem psal Honzovi a spol, někteří zase psali Josovi a spol, ale nesetkává se to s odezvou, odráží se to od nich jak…
Takže je potřeba být v konstantním zenu a nepouštět si to k tělu. A já jsem si právě vzpomněl na to období, kdy jsi dostal takový náklep až si z toho musel na nějaký čas opustit forum. A to by byla škoda kdyby se opakovalo 
Veď ty si tiež ten “Jos a spol”, tak čo si čakal, že ťa budú Honzíci rešpektovať? 
Davide, to co si mi psal bych čekal od někoho buďto na základce co leze do puberty nebo někoho mentálně nevyvinutého, nemůžeš myslet vážně jako jakýkoliv argument
Aj by som ti dal srdiečko, ale keď si ich nepozeráš, tak nič sorry…
David, tato moja diskusia nebola o “klanoch” tu, hoci viem co myslis. Ale nebola, vobec.
Islo o konkretnu koliziu a reakcie na to.
A tomu sa zase vlastne nevenujeme, ale riesim sa ja a klany.
Naposledy skusim strucne, lebo uz nemam chut:
Ak budes citat o Charlesovi nezmysly ze divebomboval, 10s je malo, je to magor, memecka atd. pritom to tak nie je, asi sa ti to nebude pacit. A ak by si sa k takymto neopravnenym urazkam a nezmyslom ozval, tak by som to chapal a suhlasil. Urcite by som nerobil “zleho” teba, ked urazal a nepisal pravdu niekto iny. Chapeme sa? 
Nakoniec som ja opluvany, pritom som bez urazok pisal soft verziu toho, co dnes vacsinovo panuje tu na fore aj medzi divakmi k nehode.
Ale k tomu zakazdym nic nenapises, riesi sa nieco ine.
Ale viem ze tym odstupom si to nemyslel zle 
Ja sa len pytam, podla tych urazok a kde je nakoniec pravda k tej kolizii, preco sa riesi to a nie odstup tych co urazaju ci klamu. A ze ci ty sam a vsetci tu mame vzdy odstup a emocie nefunguju. Problem je, ze sa zda, ze niekto moze pisat co chce, aj urazat, klamat, utocit, sloboda slova a nazorov, ale ked ja bez urazok napisem vecne k nehode, tak odstup, v horsom pripade lync… 
Andrea Stella obviňuje Red Bull z překročení rozpočtového limitu:
„Pokud byl motor vyměněn z důvodu výkonu, měl by spadat pod limit nákladů. Nemohu to však ověřit.“
„To je důvod, proč jsme to neudělali, protože bychom překročili limit nákladů.“
The Race
… to jsem ani nevěděl, vlastně to trochu vysvětluje proč už se při špatné kvaldě tyto výměny motorů příliš nevyužívají. A taky je teda jasné proč ostrouhal Cunoda, co @PUFF ? 
Davide nehraj si tu zase na moralistu, když si tu xkrát psal, že chceš vidět krev. 
A zaroven svym bff nikdy nic nenapíšeš.
Ano, svoje si zvyknem pozerat.
Jako určitě zná Stella pravidla víc než já, ale nějak se mi to nezdá. 
Resp. jsem o tom nikdy neslyšel.
No jak říkám, je to jak házet perly svi ním 
Podivej se na fotky ze shora a vysvetli nam tady vsem jak se mohl Leclerc umelina bez titulu nechat tak hloupe sestrelit kdyz mel pred sebou volnou trat 
Proč bych Josovi házel perly?
No, nevím co víc ti vlastně napsat.
Spravedlnost tady nehledej. Pro své vlastní dobro 
Ach jo, Emil zayebal Q skoncil P3 a prej historickej zapis ticho ne 
Tebe vadia aj memecka?
Wow
Ne, jen ty tvoje urážlivé obrázky.