Podľa mňa brzdil tak prudko, lebo by netrafil apex - bol moc na vnútrajšku, aby to v tej rýchlosti prešiel čisto a nevynieslo ho von. On začal prebrzďovať oveľa skôr ako to Antonelli zavrel.
Chápu, že to máš za potřebí, ale i tak máš report.
Takhle se s Hogrem nebav. Vím, že s ním máš psychický problém, ale to vyřeší nějaký odborník. Honza je fajn kluk. Tohle je přes čáru.
Proč to děláš? Měl by ses mu omluvit.
Aby bolo jasne, ja Antonellimu fandim, co sa tyka jeho prvej sezony, prezil si zopar tazkych vikendov, ale napr tento vikend ukazal preco tam sedi. To, ze mu davam vinu za tuto koliziu vobec nic nemeni na tom, ze tento vikend Antoneli ukazal zablesk geniality.
Čo si jeho otec? Opäť ti plakal v DMs, aby si prišiel dohovoriť, lebo sa zrútil?
To tu všetci vidíme aký je fajn, hotový kráľ fóra.
Nezačal som len tak zo sradny. S Hogrom sa bavím tak ako sa on baví so mnou a veľa inými a budem sa s tým odpadom tak baviť aj naďalej, on je totižto už stratený prípad.
@HellHogr tak hlboko si klesol, že iní užívatelia tu musia za teba prosiť, aby ti ľudia nerobili zle. Andílek debílek.
O nic mě neprosil. On se o sebe dokáže postarat sám. To jsem psal sám od sebe. Když nerespektuješ bany, a chceš tu být za každou cenu, tak buď aspoň hodnej.
Proč na tohle naskakuješ Josi. Věřím že Puff si i o tobě myslí, že jsi fajn kluk. Ale slušnější bys být mohl to ano. Je to škoda. Ale nebudu moralizovat, jak mi psal @Bretnix .
Pořád mě vrtá hlavou, co se vlastně včera pos ralo.
To, že se strhne lynč jezdců a diskutéru, co se lynčovaných jezdců zastavou, je tady docela normální.
To Tě přeci nemůže vyvézt z míry, ne?
Tomu neverím, ale je to otázka na Puffa. V realite môže byť aj on fajn, ktovie. Ale Honzi fajn určite nebude, toto nie je len póza čo tu predvádza.
Mohol, ale ku každému som taký ako je on ku mne. Kým tu Honzíci neboli, tak som bol maximálne slušný (neviem, či si to pamätáš a či si tu bol skôr ako ja).
A teraz som neslušný len ku tomu, čo si to zaslúži. S každým normálnym sa bavím úplne v pohode.
Já myslím, že ani Honza nebude tak špatnej jak si myslíš. Jeste 21 a 22 jsem s nim vedl poměrně sáhodlouhé debaty a bylo to v pohodě. Sice náročné, ale slušné.
Pak 22 trošku zvulgárněl, tuším že někdy v tom roce dostal ban, tomu jsem ani nechtěl veřit a ja jsem s ním už moc nekomunikoval a tak nějak jsem se asi dostal u mladenců kolem něho a i u něho na černou listinu. .
Což mi tak nějak konvenovalo.
Ale tak i mě je dost, byť jsem slušnej, ale zlej to ja bejt umím, i když jsem sluníčko. .
Jinak chlapce moc neřeším a reaguju na co chci a hlavně nikoho už o ničem nepřesvědčuju. Máš názor? OK.
Tohle je jen forum Josi, jako miliony a mozna miliardy jiných. Tady se historie nepíše a každý si sem může psát co libo. Jen by fakt bylo fajn, kdyby to bylo slušnější. Ale tvoje věc.
Neviem, proste mi tie urazky a nezmysly k tej kolizii vadili. A aby toho nebolo malo, este potom boli napadani ti, co mali podobny nazor ako ja ku kolizii.
A to som ja neurazal a dokonca som pocas VC trest akceptoval a aj tak to prislo a milovnik Piastriho, dalsie utoky a riesenie mna, nie urazok, zosmiesnovania a samotnej nehody a ze neslo o divebombu atd. Kde je teda vecnost?
To ti pride spravne a normalne?
Za mna je to skor smutne.
Mozno som to mal riesit menej (ten odstup), ale tiez mam emocie a citil som krivdu a za tym co som pisal si stojim a neurazal som…
A prejde par hodin a precitaj si diskusiu tu:
Postoje k nehode a vine Piastriho.
A uz sa len spytam, ked bola rec o odstupe, kto ho vlastne naozaj nemal, ked porovnas co sa pisalo vtedy a dnes? A to pisu omnoho radikalnejsie, ze nemal byt trest, kritika komisarov atd. Ja som nenapisal ani len to a aj tak bola potreba sa do mna navazat, nalepkovat a riesit mna, nie to co sa uz spravne riesi dnes
Ak ti to pride spravne, tak s tym nic neurobim, ja som sa len zacudoval, co si u mna riesil, ale samotny problem, urazky a riesenie kolizie sli bokom, ale nehnevam sa a nemame problem, ved aj vcera to bolo medzi nami bez urazok
Tak to sme tu cca rovnako a aj s tým čítaním pred registráciou sme na tom podobne.
Fórum kedysi malo svoju úroveň, tá však išla s príchodom zelených výmetov postupne dole. Prvé týždne sa to ešte dalo, ale čím ďalej, tým viac napádali každého, kto nerobí z Alonsa najlepšieho pilota histórie. Postupne stupňovali svoje urážky a vulgárnosť (tým boli známy aj v CZ na iných fórach), ja som sa len prispôsobil v komunikácii s nimi.
Keď už sa niekto dokáže pohádať s niekým tak nekonfliktným ako je @Evap a ešte ju aj urážať, tak to už hovorí samo o sebe.
Ja som úplne v pohode a beriem to tu s nadhľadom. Preto tu ani nie som stále, ale pracujem za PC, tak je to fajn psychohygiena.
Veru tak, mohli by to zelené mozgy už pochopiť.
Presne tak, moja vec. S tebou a každým slušným a hlavne normálnym, sa bavím normálne. A keď je niekto hovado, tak sa s ním bavím tak ako si zaslúži. Len je úsmevné, keď potom narieka, že niekto mu robí to, čo robí on sám iným. A úplne vtipné je, keď ešte iní užívatelia za neho prosia, aby mu človek nerobil zle.
Nema najrychlejsie auto a vcera skoncil par sekund za Norrisom a ako psies s jednym extrapitstopom
Ale treba spomenut vypadnutie 2ferrari, 2xSC a este Piastriho, ktoreho povolali do boxov len aby sa nestretol s Norrisom. Cize easy robota pre Verstapena. 2x mu zrovnalo startove pole SC. Cize aj ked bol v boxoch dostal nove pneu a pole sa stlacilo.
Ale dalej sa tu masiruj. Ten minuly rok bol rozhodne silnejsi ako tento. Aj ked tam mu tiez pomohla cervena vlajka.
Ale uz ma rozhodne najrychlejsi monopost.