LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Jos nepobral že si Alonso tabulkově připsal proti Strollovi všechny části víkendu :smile: Kvalda sprintu, sprint, kvalda, závod. Pochop ho, musí si tu jeho vnitřní frustraci nějak ventilovat.

Nejlepší je že včera jsme Alonsa nijak nechválili, nebylo za co, a stejně ho tady ti zoufalci vytahujou a snažej se ti dostat pod kůži :face_with_hand_over_mouth: Nech je, Stroll jel včera možná i lépe, co jako když dojel předposlední, navíc za Alonsem (teda i Colapintem). Nedělní závod pro Aston velké zklamání. Jestli někdo chce, tak Alonso a Stroll velké zklamání, nekonkurenceschopní. Pointa že to vytahujou je ale jen jejich každodenní žluč.

3 Likes

Mi řekni spíš, proč tu Jos furt vytahuje kdo s čím jezdí, kdo kolik vydělává atd. vysvětli mu, že je na forum o F1 a ne léčení si mindráků

1 Like

Opravdu jezdil Alonso s tou poskozenou podlahou i v zavode? Uprimne jsem nejak tu informaci nevyhledaval, ale prijde mi, ze jsem to nekde cetl. Nevim, jestli to bylo tady a nebo na jinym portale.

Mna jos nezaujima, a vlastne uz ani tvoja odpoved

Bol som zase naivny ze som sa ta na to uprimne spytal

Kasli na to, ked ta bavia taketo kktiny co tu vypisujete vsetci nonstop den co den ( ani aj tvoj arch nemesis myslim), nemozes sa divit ze forum je v stave, v akom je

Přesně, oni totiž nechápou, že kritika na jezdce není hejt, pak tu přiletí kopat a ještě úplně mimo čímž jen potvrzují svojí hloupost. Jinak AM měl ten pace řekněme někde na body, no absolutně se zabil tou strategií s hardy. Vegas bude pro AM takové repete SPA, jediné co jim zbývá je Qatar, v AD to bude taky nic moc

2 Likes

Je to tak, ale tak ještě sem chtěl Jose poprosit aby se omluvil Alonsovi za to Mexiko, stejně jako to udělal Stevo, ale kašlu na to. On prostě tu každodenní žluč potřebuje. :man_shrugging:

1 Like

Asi ne, ale celou dobu v prostředním sektoru byl najednou oproti sprintu extra mizernej. Ve sprintu mu říkali neustále LICO LICO, myslím že se hodně báli o podlahu a možná měli štěstí že je neměřili po sprintu, no pak na závodní část podle mě podlahu zvedli. Alonsovi to nejspíš sedlo oproti Strollovi ještě méně, i když v kvaldě ho porazil, ale nebylo to tak výrazné jako obvykle. Prostě se Strollem si tentokrát mohli podat ruce. Navíc Alonso se myslím ke konci dopustil jistého triku, že si naschvál pomohl Colapintem že mu poskytl DRS, aby se tam Stroll zasekl, a pak v posledním kole jim frnknul :smile:

1 Like

“we don’t have any major reason to complain” - Andrea Stella on Oscar’s Penalty

Nevím no, podle mě se už Stella ani netají tím, že Piastri je pro ně jen dojíždějící jezdec.

2 Likes

Jo, zmínil jsem to tady, podpora jak víno z McLarenu pro Oscara, again.

2 Likes

Promiň, ale tohle mi nedá. :sweat_smile:

To jsi napsal moc hezky. To je svatá pravda. Ale je fakt, že ty jsi ten poslední od koho bych čekal že to napíše. :grin:

Lidé jsou opravdu úžasní, pokaždé něčím prekvapí. Každopádně díky, tohle mi opravdu zlepšilo den. :+1::smiley:

Takže i tobě. Měj hezký den. :wink:

4 Likes

A to ti akože stačí, to je úspech, že skončí 2 sekundy pred ním ešte k tomu keď Stroll bol zostrelený počas pretekov?

1. To nie je, že “dejme tomu” , to je skrátka tak.
  2. Stroll včera nebol “blíže”, ale dokonca pred ním vzhľadom na štartovú pozíciu a kolíziu s Tsunodom.
  3. To značí, že zlý bol nielen Aston, ale aj Alonso.

Body sa počítajú v nedeľu.

1 Like

Napíše Honzík, ktorý sa tu celý víkend s niekým háda o Exceli. :clown_face:

Toto opäť zabolelo, čo? :sweat_smile:

Spíš to vadí tobě, že Alonso byl zase všude před ním. Ale to je tvuj problém ne můj, já jsem nikde 14 místo ALonsa za uspěch neoznačoval, ani to že skončil před Strollem. Celý si to tady vytváříš sám. Ale klidně pokračuj v tom boji, ale beze mě.

2 Likes

Mne? Mne je úplne jedno, kde Alonso včera skončil. Mimo top10 sú to nepodstatné výsledky.

1 Like

Jasně a body za sprint se po víkendu mažou ne?:grinning:

2 Likes

:clap:

2 Likes

… jinak jsem rád že takhle napsat “ALonsa” vidím i u Tebe, já to mám do prdele totiž skoro furt a furt si to musím opravovat :smile: Ten shift prostě automaticky nedokážu pustit rychleji než stisknu “l”.

2 Likes

LMFAO. :laughing:
Co k tomu říct? Já to opravuju tak často, že už to radši nekdy nechavam. :smiley:

2 Likes

Zase ti vyskratovalo mozgovňu?

Tvoj kamarát brainless písal o kvalifikácií na hlavné preteky. A za tú sa body nedávajú.

Opäť raz ti huba predbehla hlavu a si za k0k0ta. :slight_smile:

A brainless tak isto, keď to ešte aj olajkuje. :man_facepalming:

trafil ho na zadne kolese, pretoze brzdil ked videl, ze Antonelli mu neplanuje nechat miesto. v najazde do zadkruty mal predne kolesa zhruba na urovni antonelliho prilby.