Ešte raz, SiR hamilton kde skončila kvoli čomu? Lec. prečo vypadol? Včera si mi písal že ako skončil Lec. Ale zabudol si napísať že prečo? Takže Lec. zato nemože a 7 nasobna umelina zato može…

tak teď si mě pobavil. Ty nemůžeš fandit nikomu jinému než Maxovi. 
Takze vcera sme zistili, ze Verstapen ma zase najdominantnejsi monopost a posledne 3 VC vyhra…
Ak nie, tak je neschopny uplne 
Ja bych s dovolenim rekl, ze vcerejsi vysledek byl zasluhou celyho RBR… Team odvedl skvelou praci a Max to dovezl. Jedno bez druheho by vcera nefungovalo.
No risk, full push. 
Určite tím odviedol skvelú prácu zo soboty na nedeľu a aj strategicky to bolo dobre zvládnuté, ale to čo predviedol Verstappen je ďalší obrovský zápis do histórie.
Z pitlane na P3 a navyše s jedným defektom a extra pitstopom na aute, ktoré nie je ani najrýchlejšie, nie to ešte dominantné. Neskutočné. 
Takže ty tu neustále shazuješ excel abys nám ukazal jak jsi nadřazený. A pak napíšeš:
LOL. Ty podle mě nevíš absolutně která bije. Jen se tady snažíš ze sebe dělat něco víc. 
Donkey, Donkey…
To je marný, Jos, Donkey a rAstor v životě neviděli data, těm otevřeš excel a neudělají ti ani basic tabulku 
Neskutečné, zkazil Q, kde očividně zahodil možnost bojovat o win, ale pojďme tleskat tomu, jak dojel 3 🫡
Však Donkey mě tady napadá za tu tabulku co sem udělal s poruchami Alonsa 2022 a do teď nepochopil, že neni v excelu ale vytvořená tady přímo.
Co od takovýho člověka mužeme chtít…
Podle mě má s excelem nějakej nevyřešenou bolestivou udalost z minulosti. xdd
Borci v životě nepracovali s daty, to tu prokazují opakovaně, nechápu tu tendenci se povyšovat nad někoho, když vůbec netuší která bije 
Preco tam pridavas aj rastora? Len ma to zaujima lebo tento pattern je u teba znamy - hadas sa s jednym uzivatelom, nejaky druhy clovek tomu uzivatelovi nieco komentuje a ty pri dalsej reakcii na povodneho uzivatela tam pridas aj toho dalsieho
To ma nejaky vyznam alebo preco to robis?
to ani nejde pochopit, tomu co tu píše Donkey se mužeš maximálně tak vysmát a pobavit se nad tím.
Chápem, že ťa bolí, že Alonso bol opäť raz na úrovni Strolla. Verím, že to prejde do ďalšej VC.
Přitom Stroll Alonsa nedal ani v jedné session v Brazilii, Verstappena zajel v Q. Verstappen zahodil zase body ten víkend, takže drama asi nepřijde už no.
Veru tak Honzi, nikto nevie ani basic tabuľky v exceli, jedine ty.
Dôležité je, že zarábaš tak 5x menej, ale hlavne že vieš basic tabuľku v exceli. 
PS: Ja som písal makrá v exceli kým ty si sa učil štýlovať text vo worde.
PS2: Dnes ťa už v exceli dokáže nahradiť AI. Mal by si to skúsiť. Ale pozor na ego damage, lebo si rýchlo uvedomíš, že si na HR zbytočný.
Píšem niekde opak?
Faktom však je, že bol na úorvni Strollla. Štartoval o 3 miesta pred ním a skončil 2 sekundy pred ním. Navyše Strolla zostrelil Tsunoda, takže asi bol ešte aj lepší ako Alonso.
K tej vašej frustrácii z ďalšej Verstappenovej dokonalej jazdy sa ani nejdem viac vyjadrovať, potrebujete čas, ten to zahojí. 
No nedal ho ani v jedné části v Brazilii a Alonso odvezdl 3 body ze sprintu, což je na Aston bohužel velmi dobré. Nevím uplně jak hodnotit piloty s vozy co nemají tempo a pohybují se kolem 15. místa (jejich propad v main zavodu jsem čekal), ale dejme tomu že Stroll byl Alonsovi blíž tady v Brazilii a nedostal přes 20, 30 nebo 40 sekund, jako většinou…Ale na Alonsa to stejně nestačilo ani v jedné session, na Verstappena to stačilo v kvalifikaci.
zkusme věcně.
… z mého pohledu, tyto 3 vozy se takto seřadily před vjezdem do zatáčky. Kimi je bránící jezdec. Leclerc je plně vedle či vpřed a vysloužil si při předjíždění prostor na vnějšku. Piastri je minimálně přední nápravou vedle zrcátka Kimiho a vysloužil si při předjíždění právo na vnitřek, kde je povinen udržet vnitřní stopu. Z mého pohledu ho Kimi zavřel.
Pokud přijmu tezi že tím že Piastri brzdil trochu dříve aby ten vnitřek zvládl, tím ztratil momentum přední nápravy ke Kimimu zrcátku, a v tu chvíli ztratil právo na vnitřek, tak co má jako takový jezdec v tu chvíli dělat? Jedině se vypařit? Jediné smysluplné je podle mě to že jakmile to tam cinkne (přední náprava k zrcátku) celý vnitřek je jeho. A on se tam musí udržet.
Závodně ten trest pro Piastriho fakt nepobírám.
Co rikate na drop duolinga? Jestli to von Ahn-ovi vyjde, tak to bude masterpiece a muzeme nekupovat ve sleve.