LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ešte raz, SiR hamilton kde skončila kvoli čomu? Lec. prečo vypadol? Včera si mi písal že ako skončil Lec. Ale zabudol si napísať že prečo? Takže Lec. zato nemože a 7 nasobna umelina zato može…

:laughing::laughing::laughing: tak teď si mě pobavil. Ty nemůžeš fandit nikomu jinému než Maxovi. :rofl:

1 Like

Takze vcera sme zistili, ze Verstapen ma zase najdominantnejsi monopost a posledne 3 VC vyhra…
Ak nie, tak je neschopny uplne :smiley:

1 Like

Ja bych s dovolenim rekl, ze vcerejsi vysledek byl zasluhou celyho RBR… Team odvedl skvelou praci a Max to dovezl. Jedno bez druheho by vcera nefungovalo.

3 Likes

No risk, full push. :sweat_smile:

1 Like

Určite tím odviedol skvelú prácu zo soboty na nedeľu a aj strategicky to bolo dobre zvládnuté, ale to čo predviedol Verstappen je ďalší obrovský zápis do histórie.

Z pitlane na P3 a navyše s jedným defektom a extra pitstopom na aute, ktoré nie je ani najrýchlejšie, nie to ešte dominantné. Neskutočné. :fire:

1 Like

Takže ty tu neustále shazuješ excel abys nám ukazal jak jsi nadřazený. A pak napíšeš:

LOL. Ty podle mě nevíš absolutně která bije. Jen se tady snažíš ze sebe dělat něco víc. :smiley:
Donkey, Donkey…

2 Likes

To je marný, Jos, Donkey a rAstor v životě neviděli data, těm otevřeš excel a neudělají ti ani basic tabulku :smile:

2 Likes

Neskutečné, zkazil Q, kde očividně zahodil možnost bojovat o win, ale pojďme tleskat tomu, jak dojel 3 🫡

1 Like

Však Donkey mě tady napadá za tu tabulku co sem udělal s poruchami Alonsa 2022 a do teď nepochopil, že neni v excelu ale vytvořená tady přímo. :smiley: Co od takovýho člověka mužeme chtít…
Podle mě má s excelem nějakej nevyřešenou bolestivou udalost z minulosti. xdd

1 Like

Borci v životě nepracovali s daty, to tu prokazují opakovaně, nechápu tu tendenci se povyšovat nad někoho, když vůbec netuší která bije :grinning:

1 Like

Preco tam pridavas aj rastora? Len ma to zaujima lebo tento pattern je u teba znamy - hadas sa s jednym uzivatelom, nejaky druhy clovek tomu uzivatelovi nieco komentuje a ty pri dalsej reakcii na povodneho uzivatela tam pridas aj toho dalsieho

To ma nejaky vyznam alebo preco to robis?

1 Like

to ani nejde pochopit, tomu co tu píše Donkey se mužeš maximálně tak vysmát a pobavit se nad tím.

1 Like

Chápem, že ťa bolí, že Alonso bol opäť raz na úrovni Strolla. Verím, že to prejde do ďalšej VC.

Přitom Stroll Alonsa nedal ani v jedné session v Brazilii, Verstappena zajel v Q. Verstappen zahodil zase body ten víkend, takže drama asi nepřijde už no.

2 Likes

Veru tak Honzi, nikto nevie ani basic tabuľky v exceli, jedine ty.

Dôležité je, že zarábaš tak 5x menej, ale hlavne že vieš basic tabuľku v exceli. :clown_face:

PS: Ja som písal makrá v exceli kým ty si sa učil štýlovať text vo worde.
PS2: Dnes ťa už v exceli dokáže nahradiť AI. Mal by si to skúsiť. Ale pozor na ego damage, lebo si rýchlo uvedomíš, že si na HR zbytočný.

1 Like

Píšem niekde opak?

Faktom však je, že bol na úorvni Strollla. Štartoval o 3 miesta pred ním a skončil 2 sekundy pred ním. Navyše Strolla zostrelil Tsunoda, takže asi bol ešte aj lepší ako Alonso.

K tej vašej frustrácii z ďalšej Verstappenovej dokonalej jazdy sa ani nejdem viac vyjadrovať, potrebujete čas, ten to zahojí. :grin:

1 Like

No nedal ho ani v jedné části v Brazilii a Alonso odvezdl 3 body ze sprintu, což je na Aston bohužel velmi dobré. Nevím uplně jak hodnotit piloty s vozy co nemají tempo a pohybují se kolem 15. místa (jejich propad v main zavodu jsem čekal), ale dejme tomu že Stroll byl Alonsovi blíž tady v Brazilii a nedostal přes 20, 30 nebo 40 sekund, jako většinou…Ale na Alonsa to stejně nestačilo ani v jedné session, na Verstappena to stačilo v kvalifikaci.

2 Likes

zkusme věcně.

… z mého pohledu, tyto 3 vozy se takto seřadily před vjezdem do zatáčky. Kimi je bránící jezdec. Leclerc je plně vedle či vpřed a vysloužil si při předjíždění prostor na vnějšku. Piastri je minimálně přední nápravou vedle zrcátka Kimiho a vysloužil si při předjíždění právo na vnitřek, kde je povinen udržet vnitřní stopu. Z mého pohledu ho Kimi zavřel.

Pokud přijmu tezi že tím že Piastri brzdil trochu dříve aby ten vnitřek zvládl, tím ztratil momentum přední nápravy ke Kimimu zrcátku, a v tu chvíli ztratil právo na vnitřek, tak co má jako takový jezdec v tu chvíli dělat? Jedině se vypařit? Jediné smysluplné je podle mě to že jakmile to tam cinkne (přední náprava k zrcátku) celý vnitřek je jeho. A on se tam musí udržet.

Závodně ten trest pro Piastriho fakt nepobírám.

8 Likes

Co rikate na drop duolinga? Jestli to von Ahn-ovi vyjde, tak to bude masterpiece a muzeme nekupovat ve sleve.