LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Aha, otocit temu ako to robi nas premier :sweat_smile:

Richtera som nemal rad ale jak nastupil eiselko tak som si len zaplatil F1TV

2 Likes

Ne vazne nevim co chces slyset, na co se ptas, copak si zapomnel na co si se vcera koukal…
Smir se s tim ze Leclerc je out a Emil ztratil letos sanci, ten uz to vedel v sobotu kdy se v Q dosral v kokpitu z Norrise a nepostoupil.

Tak během závodu mi tu Adam a spol vypisují, jak jsem mimo s tím Antonellim a Piastrim a teď je ticho po pěšině, omluvu neočekávám, no ukázalo se, že někteří opravdu fungují pod návalem emocí a nikoliv racionalitou

1 Like

1 Like

Honzi vidim, ze modus operandi je opat jasny.

Diaz zly vysledok, opat na urovni Strolla, tak frustracia pokracuje aj v pondelok.

Ale preco tu davas screenshoty, ktorymi potvrdzujes to, co tvrdia tvoji oponenti?

Piastri trafil Antonelliho na zadne koleso, a teda nemal ziadne pravo na tu stopu (to by musel mat prednu napravu na urovni jeho zrkadiel).

1 Like

Koukám pondělí ráno a Jos na svém modusu operandi a závislosti na mně. To, že nechápeš kontext ani události potvrzuješ, že nemáš tušení o F1

2 Likes

Opäť nikto nechápe, opäť všetci idú na diaľnici v protismere, len Honzi ide dobre. :grin:

1 Like

Lepsia je fotka zvrchu, tam to kimiho zatvorenie lepsie vidiet

Pochop modry svet se pomalu probouzi do sveta bez titulu, ale muzou si za to sami kdyz uverili lzim a vymyslum Marka a bozskeho Emila.

Super nerozuměl jsem ani slovu. :grin:. Ale like jsem dal, myslím že to se tady tak dělá. :grin:. Ty se tím živíš?

Tak Oscar dostal trest, takže vinen byl to asi ano, ale zase. Kimi moc dobře věděl kde je Oscar a mohl být rád že neměl po závodě. Tohle bylo riziko a podle toho to dopadlo.

Kimi měl hromadu místa a ta pozice by vůči Oscarovi nebyla ztracená, podle mě. Nechat mu metr místa navíc a Oscar by se způsobně zařadil za Kimiho.

A pokud to řekl Charles, tak to tak je. Svého času se Carlos vyjadřoval, že Charles si pořád stěžuje ze musí odvracet kolize s Carlosem. No nevím, hledat to nebudu, ale mám pocit že Carlos je v jedné kolizi, nebo kontaktu závod co závod. Takže Charles na to asi bude mít oko.

Co chci říct je, že trest pro Oscara asi tak nějak k polemice bude.

Ale zase bych se po FIA nějak nevozil, pořád je to solidní rozhodnutí, které si snadno obhájí. Pořád je zlatě proti tomu přetrhdílu z minula.

Kdo na praci s daty nepouziva Python s api, tak zaspal dobu a nezaslouzi si s nimi pracovat.

Vy jste mi ale přísní kluci. To je jako bych řekl, že kdo nefandí Maxovi, nerozumí F1. I když vlastně… .:grin:

3 Likes

Pravda, omlouvam se. Zpetne mi doslo, ze jsou stale firmy, co pouzivaji sheet z 2001(pozdravuju warner brothers) a nebo pouzivaji PHP.

1 Like

Jsme zkostnatělí a jsme na to hrdí. Omluva přijata.

Je pravda, že Kimi sa mohol kolízii vyhnúť, ale nebol vôbec povinný nechávať tam miesto Piastrimu. Takmer každej kolízii sa dá vyhnúť, ale keď sa pilot bude vyhýbať, tak ho každý predbehne. Občas treba neuhnúť, keď je v práve, nech si na to tí druhí nezvyknú.

Piastri prebrzdil, a teda nemal auto pod kontrolou, takže trest na mieste.

Nehovorím, že išlo o nejaký strašný manéver zo strany Piastriho, ale bola v tom zúfalosť dostať sa čo najskôr dopredu za Norrisa, tak sa uponáhľal. Navyše Piastri bol ten, čo môže stratiť všetko, nie Kimi. :slight_smile:

2 Likes

To jsem warner brothers uskodil teda… Ten jejich sheet je z 2007 a pouzivaji ho do dnes.

1 Like

Tak na tom co píšeš není co rozporovat. Je to tak. Ono ale taky najít tu správnou míru je těžké.

Ale Kimi je mladej a zlepšuje se. A jak říkal Max. Jdi na limit teď, pak už ti chybu nikdo neodpustí.

3 Likes

Ako obvykle. :grin:

1 Like