LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Palmer to třeba řikal hned ve vysilani F1TV, že je to za něj racing incident.

2 Likes

Stroll vyťukne Bortoleta a nic.
Hamík lízne Colapinta, kterému se absolutně nic nestalo. Zničil si celý závod a ještě mu dají 5s.
Kritizovat FIA se nevyplácí.

1 Like

Třeba ten Tsunoda mi připadal jasnej, ten to tam prostě poslal a tuknul do Strolla. Ale Strolla na Bortoleta sem neviděl vlastně. :thinking:

5s a 1 trestný bod.
To měl Piastri dostat černou vlajku. :stuck_out_tongue:

Počkej, to bylo při restartu? Ještě před čarou? Černá vlajka :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

To ani nevím kdy. Asi při závodě.

Já ti snad zkusim nějak nahrat tu čínu minulý rok onboard, za co dostal ALonso 10s a 3 trestný :smiley:
20s a 3 trestný si každý z Australie pamatuje. :smiley:

Čína to bylo za sprint :smile:

2 Likes

Máš pravdu, chtěl jsem to vlastně asi hledat v main zavodu. :smiley:
Ale mně ted přestal nahravat nahravač plochy videa z F1TV, prostě to bere jen černej vyřez, když je tam video. :open_mouth:

2 Likes

Jojo, minule jsem chtěl něco screenshotnout a jak říkáš.

2 Likes

Colapinto skončí 15 v nejhorším voze a dostane 0. :smiley:
Dobrý Eisking…

Btw 7. Hadjar +52.873s a 15. Colanpinto +57.777s 16. Stroll +58.247s
Takže 10 jezdců v 5 vteřinách… Totální masakr, to jsem ještě asi neviděl. :exploding_head: :exploding_head:

2 Likes

Presne tak, na excel potrebujes obrovsky skill, skoda ze len vo VBA v exceli viem pracovat, nastavit filter a vyfarbit bunku podla hodnoty je neporovnatelne tazsie :pensive: A ak si myslis ze nejake modely a datova analyza sa robi v exceli, tak to len ukazuje aky nulovy prehlad mas. Ziaden seriozny analytik alebo clovek pracujuci s modelmi nepouziva excel. A ak ano, tak len kvoli nekvalitnym zdrojovym datam ktore sa v nom archaicky udrzuju, pripadne ak niektor kto obsluhuje zdrojove data nevie robit v nicom serioznejsiom ako excel. Stavim sa ze ani netusis co je Power Query v Exceli, nie to este VBA. A btw. matematicke modely sa robia v MATLAB, statisticke analyzy v Rku pripadne v Pythone :wink:

5 Likes

Piastri preco dostal trest? Hm???

To nikdo nevi, to vi jen FIA, nic neudelal, v porovnani s tim co se delo minule.

Dobre este raz, Piastri preco dostal trest? Lebo d.■■■■■ preteky Leclerca??? Asi ano vsak? A teraz ti to uz dochadza ze preco vypadol Lec? A 7 nasobna umelina preco vypadla? Lebo??? Hmm???

Lebo sa tu sere na nejakú moderáciu diskusie, nahlásené nevhodné komenty nie sú prešetrené - tým pádom nahlásený nie je ani potrestaný. V skratke fórum nemá gazdu, má len majiteľov…

4 Likes

Takovych race incidentu ma na svedomi Emil tolik ze je nejde spocitat a nepotrestanych. FIA se zase predvedla, jede podle poznamek v notesu a staci malo pilot dostane nepochopitelny trest, nebyl to prvni pripad, Sainz muze taky vypravet atd. No a Leclerc, kdyby se nevysmolil tam vysmoli se jinde, dela to skoro pravidelne, uz ma i prezdivku Crashlerc.

Mam pocit ze pisem s 9 rocnym deckom, takze k teme, kde skoncila 7 nasobna umelina a preco smoncila tam? A preco si vytahoval Leckerca?

Vidim ze si plny frustrace, neni ti rozumet.