Palmer to třeba řikal hned ve vysilani F1TV, že je to za něj racing incident.
Stroll vyťukne Bortoleta a nic.
Hamík lízne Colapinta, kterému se absolutně nic nestalo. Zničil si celý závod a ještě mu dají 5s.
Kritizovat FIA se nevyplácí.
Třeba ten Tsunoda mi připadal jasnej, ten to tam prostě poslal a tuknul do Strolla. Ale Strolla na Bortoleta sem neviděl vlastně. 
5s a 1 trestný bod.
To měl Piastri dostat černou vlajku. 
Počkej, to bylo při restartu? Ještě před čarou? Černá vlajka 
To ani nevím kdy. Asi při závodě.
Já ti snad zkusim nějak nahrat tu čínu minulý rok onboard, za co dostal ALonso 10s a 3 trestný 
20s a 3 trestný si každý z Australie pamatuje. 
Čína to bylo za sprint 
Máš pravdu, chtěl jsem to vlastně asi hledat v main zavodu. 
Ale mně ted přestal nahravat nahravač plochy videa z F1TV, prostě to bere jen černej vyřez, když je tam video. 
Jojo, minule jsem chtěl něco screenshotnout a jak říkáš.
Colapinto skončí 15 v nejhorším voze a dostane 0. 
Dobrý Eisking…
Btw 7. Hadjar +52.873s a 15. Colanpinto +57.777s 16. Stroll +58.247s
Takže 10 jezdců v 5 vteřinách… Totální masakr, to jsem ještě asi neviděl.

Presne tak, na excel potrebujes obrovsky skill, skoda ze len vo VBA v exceli viem pracovat, nastavit filter a vyfarbit bunku podla hodnoty je neporovnatelne tazsie
A ak si myslis ze nejake modely a datova analyza sa robi v exceli, tak to len ukazuje aky nulovy prehlad mas. Ziaden seriozny analytik alebo clovek pracujuci s modelmi nepouziva excel. A ak ano, tak len kvoli nekvalitnym zdrojovym datam ktore sa v nom archaicky udrzuju, pripadne ak niektor kto obsluhuje zdrojove data nevie robit v nicom serioznejsiom ako excel. Stavim sa ze ani netusis co je Power Query v Exceli, nie to este VBA. A btw. matematicke modely sa robia v MATLAB, statisticke analyzy v Rku pripadne v Pythone 
Piastri preco dostal trest? Hm???
To nikdo nevi, to vi jen FIA, nic neudelal, v porovnani s tim co se delo minule.
Dobre este raz, Piastri preco dostal trest? Lebo d.■■■■■ preteky Leclerca??? Asi ano vsak? A teraz ti to uz dochadza ze preco vypadol Lec? A 7 nasobna umelina preco vypadla? Lebo??? Hmm???
Lebo sa tu sere na nejakú moderáciu diskusie, nahlásené nevhodné komenty nie sú prešetrené - tým pádom nahlásený nie je ani potrestaný. V skratke fórum nemá gazdu, má len majiteľov…
Takovych race incidentu ma na svedomi Emil tolik ze je nejde spocitat a nepotrestanych. FIA se zase predvedla, jede podle poznamek v notesu a staci malo pilot dostane nepochopitelny trest, nebyl to prvni pripad, Sainz muze taky vypravet atd. No a Leclerc, kdyby se nevysmolil tam vysmoli se jinde, dela to skoro pravidelne, uz ma i prezdivku Crashlerc.
Mam pocit ze pisem s 9 rocnym deckom, takze k teme, kde skoncila 7 nasobna umelina a preco smoncila tam? A preco si vytahoval Leckerca?
Vidim ze si plny frustrace, neni ti rozumet.