LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Zabudol som reagovat, sorry.
V zasade suhlasim, ja som vsak neriesil celkovo zavod ci Oscarovu formu, ale konkretne ten incident/koliziu a viacere nasledne urazky…

Celkovo je smutne, ze akykolvek incident tu vzdy musi prerast do utokov a urazok.
Keby islo o velku a 100% chybu Oscara ci nebodaj umysel, tak ako-tak pochopim, ale robit z komara somara a este aj neslusne, to sa mi nepacilo, tak som sa ozval a to som netusil, co neskor povie Palmer, Charles, divaci atd.

Ty si vsak tak nepisal a aj tu koliziu hodnotis normalne, za co som rad :slight_smile:

No jo, je to kazisvět :smile: . Max už toho vyhrál dost, musí dát taky prostor někomu dalšímu. Musejí se kluci střídat, aby se dostalo na všechny :smile: .

Charles smutně podepisuje… :slightly_smiling_face:

2 Likes

Charles je fakt pechfógl. A nejde ani tak o dnešek, ale vůbec celkově. Je výborný pilot, a pořád na svoje auto čeká, přitom roky mu taky ubíhají. Fakt jsem věřila, že letos bude mít šanci. Ale tak snad se jednou taky dočká.

3 Likes

Odpovídat nemusíš, to se neomlouvej, stačí že si to přečteš. :+1:

Oscar drobně podcenil situaci, ale Kimi to zavřel. Rekl jsem si racing inčident po restartu, stava se. Trošku probrzdil nic hrozného, drobná chyba a Kimi na Maxe.

Když jsem viděl vyšetřování, tak jsem si řekl, fíha Kimi dostane pentli. Ti jsou nějací ostří.

No dostal Oscar. Je to FIA, takže já to beru, ale stát se to Maxovi, to bych nebyl tak chill.

Bohužel Oscar přichází o lepší šanci zabojovat o titul. Což je veliká škoda.

A to bych řekl, že by měl dobré tempo. Proti němu je Fernando lucker.

Stevo se právě omluvil za to, že řekl o Alonsovi, že umyslně odstoupil z GP Mexika, ale aleee…co se to děje? :smiley:

3 Likes

Logické, když se člověk splete :slightly_smiling_face: Ale pravda, u moderátorů to příliš často nevidět, a tady, už vůbec ne :smile: Ono je na každým zda chce jen hejtit, nebo o pravdu :wink:

2 Likes

Každý šampión, protože každý to štěstí měl a titulové auto potkal. Ale tenhle můj názor je myslím dostatečně známý :slight_smile: .

1 Like

Jo za tohle palec nahoru, že si na to vzpomene a omluví se. :+1:
Tam šlo o to že cely zavod vubec nešla vysilačka Alonsa s jeho inženýrem.

3 Likes

Nepsal mu Honza 14 dní do DM? :smiley:

2 Likes

Hans jim to vysvětlil no. :green_heart: :grin:

Hej a ja som dokonca ten trest prijal/akceptoval…
Islo skor o tie okolnosti a komentare k nemu a je skoda ze slusnost a vecnost nahradili utoky.
Kedze mu nepomohol ani nejaky SC ci daco, tak tych 10s bolo velke zarezanie a nie prve tuto sezonu :sweat_smile:
Lando je vsak po Monze tak ci tak lepsi (nech uz su dovody akekolvek, o tom sa asi bude dlho nadalej diskutovat) a Oscarovi nejde karta a male zavahania priniesli velke straty.
Pochybujem ze tieto opacne trendy v McLarene sa otocia, skor su mozno radi a z Landa je jasny favorit, titul mu doprajem, len si myslim, ze viacero situacii nebolo k Oscarovi interne fer (cim samozrejme nemyslim, ze mu umyselne skodia) :slight_smile:

V Zlíne som ešte nebol, ale počul som len samé pozitíva a možno v lete tam zbehnem do zoo.

Slovenské zoo sa síce na pražskú nechytajú, ale presne ako vravíš - Bojnice zámok v kombinácii so zoo sú super výlet a krásne miesto. Rovnako tak bojnické kúpele. :slight_smile:

3 Likes

To je ten Pepa Král, ktorého tu nonstop zhadzujete a vysmievate jeho názory alebo toto je iný? :thinking:

1 Like

Najednou je i Pepa dobrej.

1 Like

Nelíbí se mi jejich hodnocení pilotů po zavodě, v tom nenachazim moc logiku a komentář si taky raději pustím z F1tv, Stevo mi jako komentátor moc nesedí. Měl jsem více raději kombinaci Richtra s Kralem a to jsem tu taky psal. Takže mi ukaž to nonstop shazování nazorů.

3 Likes

:smile:

4 Likes

msedge_qlN6RzwNaW
LOL.

2 Likes

Sa to nejak hromadi :sweat_smile:
Komentatori, samotny Charles, vacsina divakov…
Mne je sympaticke, ze aj mnohi fans Landa, to treba tiez ocenit.

3 Likes