LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Rad by som pripomenul ako sa po starte Lando dostal v Singapure pred Oscara, smyklo mu to ako bol tiez (spravne) agresivny a porusil papayove pravidlo cislo 1: bez.kontaktu a McLaren ho neskor aj uznal vinnym.

Kedze sa vsak Oscar uhol a nikto nevypadol, viac sa to neriesilo. Ale nikdy by som za taketo manevre nenazyval jazdov magorom.
Boli uz omnoho horsie a vacsie chyby, uplne zatmenia a toto nebolo nic velke ani umyselne :slight_smile:

1 Like

No nevím, jestli tohle je nejlepší strategie, a k tomu ještě musí Lando předjet Maxe. Ale co už, prostě je to tak, uvidíme, co z toho bude.

To je teda strategie Astonu. Komu tím prospějete.
Naděje na bednu jsou ty tam.

Ještě vyhraje Russell. :slight_smile:

Stale sa mu oplatilo zostrelit Leclerca a Antonelliho. Na trati by s nimi mal vacsi problem ako vyjazdit 10s na tretieho

2 Likes

Pěkně Lando. Kočka myš.

Já jsem narážel na to, že Piastri neměl kam jinam, ale dobrý, že tak do hloubky nepřemýšlíš

škoda no, rozdiel v technike je diametrálny

Povedzme, ze do boja o titul sa Piastri tymto manevrom zrovna neprihlasil.

2 Likes

Lepší auto, lepší gumy.

Znova. Piastri bol povinny sa tam pchat?

2 Likes

Ty jsi povinný se tu pchat?

Lepší auto, lepší gumy a lepší pilot.

1 Like

Dakujem za odpoved. Presvedcil si ma.

4 Likes

Co to je za sprostu reakciu?

8 Likes

Pobavilo, :grin:

1515

Ja se furt musim smat jak vsichni maji v hlave ze Oscar nema sanci na titul, co je to za vir, jakoby realita neexistovala.

A ten obrazok dokazuje, ze nemal pravo na zakrutu a teda aj priestor?
Akoze Oscar prebrzdil, trest OK, ale vobec nesiel ako torpedo a mohli sa tam traja vmestit no zial nestalo sa a najviac doplatil uplne nevinny Charles. Ale robit z toho velku vec na este vyssie tresty, magora a pod. je chore :slight_smile:

2 Likes

Není zač, konečně chápeš, že si třepal nesmysly

Však to Piastri vyhodnotil špatně. Byla to divebomba a není pochyb o trestu.
Takhle se do zatáček nejezdí.

5 Likes