LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Na bryle si sa uz chcel skladat minuly tyzden mne a stale nic z toho.

Ja by som sa este predtým ale poradil aj s očnym ak môžem.

1 Like

Hogarovi bychom se měli poskládat na AI. Konečně by měl nějakou I.

Napiš mi číslo účtu …

dalšia doležitá vec ale je,

že Piastri absolútne nestíha na Norrisa… ale absolútne…

riadna otočka vo výkonoch v druhej polovici sezóny

Tyhle postartovní/porestartovní situace bývají divočina, vždyť to není nic nového. Někdy to projde všem, tady po opakovačce asi v pořádku, Kimi byl opravdu jasně vepředu, ale skoro vždycky bude někdo nespokojený :woman_shrugging: .

2 Likes

10s pro Piastriho je správný trest. Možná i málo.
Kdyby nezabrzil o Kimiho, tak jede až nevím kam.
Přepálil to.

1 Like

Hlavne nemal ísť niekam, kde nie je miesto a navyše keď sa tam ani nevie dostať bez toho, aby celkom dosť prebrzdil.

2 Likes

Znova. Piastri nemusel nikam “miznut”, celej situacii mohol bez vacsich tazkosti zabranit, keby sa nepchal niekam, kde nebolo miesto. V F1 nie je povinnost pratat sa z cesty jazdcovi, ktory sa pokusa zo zadu torpedovat supera. Keby to tak bolo, tak by to cele pretekanie postavilo na hlavu. Vzhladom na to, ze v najazde do zakruty Piastri nebol na Antonelliho urovni a bol to Kimi, kto mal jednoznacne nos vpredu, tak nebol povinny ziadne miesto nechavat. Alebo z coho odvodzujes Piastriho narok na to, aby mu Kimi uhybal? Z toho, ze sa zufalo rutil do prvej zakruty? To je trochu malo…

6 Likes

To by som takto verejne radsej nerobil, nemozes mi tie peniaze vyhodit v igelitke z okna?

Kimi dělá závod. Předjíždí tam jak chladnokrevná bestie.

Hunt him down, Kimi.

Na Slovensku si takto peniaze neposielame, tu je este stale doba kesu.

Právě ti chtěl vybílit účet, vážně čekáš, že ti bude ochoten dát něco v igelitce?

Nesledujem česko-slovenský komentár.

obrazek
ok boomer

Takze hardy musia byt dost zle.

Ano, dakujem, ze si moju tezu podporil obrazkom, na ktorom jednoznacne vidno, ze Kimi ma nos v najazde vpredu, ako som tvrdil od sameho zaciatku. Mne sa dokazny obrazok nechcelo hladat, fajn, ze si to prevzal za mna. :+1:

5 Likes

Ma na tejto fotke Piastri nos vpredu?

• Ano
  • Nie

0 účastníci

takže Max je pred Landom ? :smiley: