LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Treba verit ze Mad Max spravi Piastrimu to iste ked ho bude predbiehat :wink:

1 Like

Top 3 do boxov a z Tsunodu spraviť Piqueta Jr. a red flag.

Tomuto by museli fandiť aj zelení klauni, ktorí dodnes oslavujú Singapur 2008.

1 Like

Uz by to zapisovali do ich excelu ze preco Alosno stratil body

2 Likes

Emil se Russella boji, odkrouzi to za nim.

Sorry, ale Eiseleho neberu jako kmonetátora, třeba Palemra tvrdí, že je to racing incident, ale logicky, to už se hysterkám nehodí do krámu

2 Likes

Hogr potřebuje výměnu mozku, ne očí.

U něj je to zaslepenost podle toho, komu fandí a koho nenávidí. Udělat to Max, už by tu skákal dva metry dvacet.

Nevím, proč se tak čílíte. Však těch 10 sekund Piastri najede i při svým slabým tempu.

Nakoniec Verstappenovi ten defekt mozno aj pomoze, moze ist do konca pretekov na mediumkach.

Nevim jak vy ale ja mam vsazeno na win Emila.

1 Like

Jsem zvědavá na strategie. Připadá mi, že Landa teď nemají proč brát do boxů, jenom chci věřit, že to mají dobře promyšlené.

V najazde bol Antonelli jednoznacne vpredu. Tym padom sa tam Oscar nemal co pchat. Pisem to uz tretikrat.

2 Likes

Píšeme to viacerí.

4 Likes

Pozri, ak niekoho za take drobne a urcite neumyselne prebrzdenie, kde sa nevopchal na poslednu chvilu nazve jazdca magorom, tak to skor hovori o tebe.
A na F1TV s tebou nesuhlasia.
Ja som s trestom OK, ale nie je vobec malo prisny a reci o zostrelovani a magoroch su uplne mimo :slight_smile:

2 Likes

Myslíš ze mu tolko vydržia mediumky?

To asi ty gumy nedají…

A kam měl zmizet, tell me please. Jako chápu, že tepreve trénuješ na nahrazení Strolla, ale kam měl Piastri zmizet při rychlosti 260km/h

2 Likes

Jednoznacne spravny trest pre Oskarka. Pocas brzdneho manevru nemal auto pod kontrolou, smykal sa rovno do Talibantoneliho.
Este aj Talian mohol dostat trest za zatvaranie a nenechanie miesta ore Oskarka, ktory asi bol s prednou napravou na urovni zrkadiel Talibantoneliho.
V ramci ferovosti si trest zasluzili obaja, ked uz sa maju pravidla striktne dodrziavat.

Tak se vám složím na brýle, očividně je potřebujete

Nie, nemyslim, ze pojde do konca. Ale pri druhej zastavke moze prezut na medium a nemusi pouzit hardy alebo softy.

3 Likes

Tak hlavne Piastri si má uvedomiť, že bojuje o titul, a nespôsobovať nehody.