Však se Max nebránil 
Ano, presne to ten obrazok dokazuje.
King fóra dneska perlí.
Anybody surprised?
Aha, o tom bola rec? OK teda 
Na hloupou otázku máš hloupou odpověď, sám by si to měl už postřehnout v rámci té hysterie co tu někteří předvádí.
Tak to byl souboj lva se srnkou. Srnka se může snažit, ale stejně lehne.
Tak to Max vzdal rovnou bez boje.
Teraz si uz ako ten vodic, ktory sa stazuje, ze na dialnici idu vsetci v protismere.
Nema sanci, bobe… Vsadime se o flasku? Absinth od Zufanka jeste nikomu neublizil. Ja teda nepiju, ale absinth se muze skladovat XY let pro prilezitost.
Nevím jak vy, ale já v tom mám docela guláš
. Ale věřím
.
To víš no, nepotřebuju se strhnout davovou hysterii.
Hlupa bola zialbohu len odpoved a nie otazka. Je uplne legitimne sa pytat, z coho Piastri odvodzoval svoj narok na priestor, ked mal v najazde jednoznacne nos vpredu Kimi. Stale sa k tomu vraciam.
Najvtipnejsie je ze keby to spravi Verstappen tak Hogar je prvy ktoru tu vyplakava
Ferrari skvely vysledok tento vikend
Tieto situacie v tejto zakrute som videl nespocetne krat a neviem na zaklade akeho pravidla sa tam Oscar nemohol trepat.
Niekedy to dopadne bez kolizie, Oscar vsak prebrzdil preto som OK s trestom, ale tie opisy kntomu su casto dost mimo a zjavne maju aj komentatori odlisne postoje.
No, podium pre Maxa je mozne.
Je v tom zmatek. Je tam asi 10 různých strategíí.
Nebylo lepší, když se jela jedna? 
Co by si povedal, ze na zaklade pravidla, ze tam nebolo miesto.
To bola relevantná otázka. Piastri proste ukazuje, že nevie vyhodnotiť situáciu a pchá sa tam, kde nie je miesto. Spravil to dnes, spravil to v šprinte v USA. Ty ako fanúšik Piastriho to v oboch prípadoch vidíš ako chybu niekoho iného, ale väčšina ľudí, komenátorov, bývalých jazdcov aj komisárov to vidí ako chybu Piastriho.
Max se dneska snaží zlomit rekord v počtu předjetí? 
A já jsem ti dal fotku toho, že byli tři vedle sebe. Leclerc byl nosem před Antonellim a nezavřel ho.