LIVE: Veľká cena Rakúska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Zařízli ho v Austrálii, tady prostě ta pozice je problematická. Já myslím že měl zkusit natáhnout stint a jet jen na jednu zastávku, jestli to teda maj povolený, možná ne. Ale Landovi taky třeba povolili před pár závody z nižší pozice startovat na jiné směsi, takže třeba můžou mít jiné strategie, nevím.

1 Like

Jedna vsuvka pro ty, kteří by to nevěděli - rádia jsou do éteru se zpožděním, nedá se podle nich přesně usoudit, kdy která konverzace proběhla. Standardně to je dřív.

2 Likes

GunZQEmXMAA61hh
Tohle je prostě špatně. Gap byl pod 1s před pitama. Proč ho cíleně dostali do většího gapu?

A dodávám, že Lando s tímhle nemá nic. Lando odjel velmi dobrý závod. Proto nechápu, že je McL nenechal celou dobu závodit a uměle do toho zasáhli

4 Likes

Piastri dostal otazku ktoru strategiu preferuje a vybral si to co si vybral. Ale jasne, konspiracia je vzdy zaujimavejsia ako uznat ze Piastri si to prehral sam.

2 Likes

Tabulka se nám zase trochu pozměnila.

image

image

2 Likes

Pisala si oba pitstopy, nie len druhy.
Prvy mal pomalsi Oscar, druhy Lando, myslim ze v sucte mali takmer totozne casy, nepodstatny rozdiel.
Cize som nepochopil argumentovat tym v prospech Landa, ci neprospech Oscara :slight_smile:
To iste jazdci o kolo, ked Oscar bol takmer vyradeny a musel na travu…

1 Like

Právě, dávalo smysl ho tam nechat o hodně déle a dat to na jeden pit a nebo ho prostě dostat do boxů hned za Norrisem a pokusit se o under - za mě je nesmysl ho zavolat za 3 kola nebo 4, to je fail. Ale je pravda, že Piastri moc neprotestoval asi, nevím nemám přesný přepis, ale tak pilot si nemá řídit strategii, že jo. Chapu že strategum věří, proto by z jejich strany měla přijít větší rozhodnost a ne se ho ptát.

2 Likes

Chyba byla ho odmítnout so boxů, když hlásil, že má probrždění, to nehlásí pilot ze srandy🙄

1 Like

Jinak rýpnu si, ale být tam místo Bortoleta Russell tak ten by skončil v bariéře a Alonso by to měl za 20s a 3 trestný body, protože dělal věci jinak než v předchozích kolech a bylo by to označeno za nebezpečnou jízdu. Teda s Herbertem určitě.

2 Likes

Dobrý point. Zaroven byt misto Alonsa někdo jinej, tak si myslim, že to neudrží. Jak píšeš Alonso začal dělat věci jinak jako v Ausráli proti Russelovi nebo taky v Brazillie proti Perezovi. Alo prostě nejezdí jen rukama, ale jezdí i hlavou.

2 Likes

Vlastně četli jste Herberta teď před Rakouskem že Stroll oproti Alonsovi odvádí lepší výkony? Ten je se svou nesnášenlivostí k jistým jezdcům hotovej.

2 Likes

Já to nebudu počítat, myslela jsem hlavně druhý pitstop. Holt se příště musí kvalifikovat první… Pak půjde první do boxů a bude to jednoduché. Lando k tomu takhle dosud vždycky přistupoval, připadá mi to fér a zralé.

1 Like

Před víkendem řekl, že lepší pilot AM letos je Stroll, protože má víc bodů. Ten je na ručník

2 Likes

To jsem ani nečetl. Ale jako komik je to dobrej.

pokiaľ neporušujú pravidlá tak s tým nemá kto čo robiť

Alonso od upgrade v Imole :+1:

… a to mu žel selhal ten motor v Monaku ze 7 místa myslím.

1 Like

30.6. se uzavírají % a hodiny na testy pro další půl rok.
Ferrari přeskočí na 2 místo o bod. :smiley:
A to se vyplatí Horste.

Nebo to je uzavřené?

Jj ze 7 místo, nemluvě o smůle se SC na Imole (ale tk by byl bod max dva)

1 Like

Už je to uzavřené, dnes jsem tu dával tabulku

2 Likes

Třeba už mají splněno.