Ja len mala “technicka”, ked pises o Landovych boxoch, nemal Oscar svoj prvy pit (ktory bol tak neskory, ze stratil cca 4-5s) este pomalsi nez Landov?
Ty 3 bábrdle kolem tebe se nepočítaj
jestli tam má tři, tak víme, že ještě ty jednodílný body plavky nesundal. xdd
Ještě u toho lovil aligátora, skočil padákem na nejvyšší budovu ČR a pak motorkou sjel všechny patra dolů
Celý víkend jel dobře, včerejší Q decimace a dnes start-cíl.
Tak předpokládám, že zaslouženě.
Já jsem už ke konci dost odcházela, byly to moc velké nervy .
Čuměl jsi jak Puff když ho tam na trati Piastri předjel co? Ti určitě pořádně zatrnulo.
jo jen škoda, že McLaren se rozhodl ten souboj roztrhnout.
Piastri chcel ostat na trati… inzinier sa ho pocas pretekov opytal, ze ci chce ist hned do boxov a byt 1.5s za Landom s rovnakymi pneumatikami, alebo 4s a mat vyhodu D+4 novsich pneu… vybral si tu druhu moznost… co bolo pocut v radiu… tak nechapem ze sa to tu vobec rozobera
Piastri to tak chcel…
bola to fantazia nato, ze ma iba 18 rokov.
Upřímně řečeno nevím. Vím, že první pity byly oba slabší, druhý jenom u Landa. A pořád, měl si Piastri vyžádat boxy, to neudělal, jenom hlásil probrždění. Není tam první den, aby nevěděl co chce. Měl na to celé kolo.
Jako ve vysílačce? Tak to mi uniklo, máš přepis?
Taky nechápu. Piastrimu se hlásilo, že zůstane venku dýl, hlasil, že má probrždění, dostal odpověď, že chcou vidět pace na čerstvým vzduchu. Potom dostal nabídku ztráty 1,5s nebo 4s s deltou, vybral si 4s a skončil se ztratou 6,3s po boxech.
Ano, po tom co ho nechali venku mu řekli ať si vybere 1,5s nebo 4s a deltu. Vybral 4s (kdy bylo jasný, že 1,5s už stejně nenohlo být. A vyjel se ztratou 6,3s
Pisem z hlavy, tak prepac ak omyl, ale ja si to pamatam ze Lando mal pomalsi pit nejak 3,1s a Oscar este pomalsi 3,3s, cize spominat to ako argument k tej teme nejak nedava zmysel
Ale nech fakty uvedu ti co to rychlo najdu, mne sa nechce
Promiň, ale tohle už je cílené překrucování vůči Piastrimu. Dostal odpověď, že ho chtějí nechat venku i tak. Tak co měl dělat? Zajet do boxů i tak?
… a opět, velká pochvala McLarenu za jejich zde tolik kritizovaný přístup kdy nechává své jezdce bojovat, skvěle se na to dívalo a táhlo k obrazovkám . Systém RedBullu by fanoušek sportu měl prostě vypískat.
No, tleskat se tomu dalo do doby, než se zařízl Piastri
Druhý pitstop? Ten byl myslím u Piastriho v pořádku, ne? Ale hledat to nebudu, natolik mi to zase v hlavně neleží. Dvě desetiny neřeším, to u pitstopu ani v F1 není nic světoborného.