A tenhle prý dělá makro analýzy
I need pace, help. Jj Oscar je jasně horší
LOL.
Podla tvojej logiky bol Norris lepsi v Kanade
Však jasně, proto taky boural a v Q skončil 7.
Promiň, ale jezdecky dnes Oscar určitě není horší než Lando. Rozdíl mezi nimi vyrobily právě okolnosti první zastávky. Osobně si nemyslím, že Oscara někdo záměrně torpédoval, podle mě Oscarův inženýr špatně vyhodnotil situaci, ale Oscarův výkon je vynikající a teď dokonce začinám dávat za pravdu @Evap, které jsem před chvílí oponoval. Byť si stále myslím, že Lando to doveze.
Preco teda Piastri skincil P3 v Q? Alebo zrazu uz vytahujes aj Q? Nehovoril si o dnesnom pace? Pace mal lepsi Norris v Kanade. Bol lepsi?
Po tej “uzasnej” strategii Oscara a takmer kolizii s Colapintom, sa mi nechce verit, ze Oscar je prave pred koncom 2s za Landom
Alonso sa chystá voziť za Lawsonom až do cieľa ?
Takze uz mame aj vysvetlenie preco Piastri dobieha. Ale to sa bzde ignorovat. O to vtipnejsie ked to bude ignorovat Hogar ktoreho speciality je vyhovarat sa na technicke problemy
Tak já Piastriho nepodceňuju, je to hodně dobrý pilot. I když to není můj oblíbenec. Na tom nic není, to se mi stalo už tolikrát… .
A jinak, prozatímní hrdina závodu: Liam Lawson stále hájí šesté místo.
Jj, Lando vyjel z tratě, poškodil si lehce přední křídlo v prvním stitnu, ale najednou to má efekt.
Bortoleto ideš
No, uz z toho nebude nic. Najvacsia skoda na Piastriho strategii je, ako uz napisal Bretnix, ze namiesto peneho suboja o vitazstvo sme mali z pretekov kruzicku.
Aha, ale prebrzdenie Piastriho ked sa snazil predbehnut malo efekt? Ako vzdy vravim, pokrytci ako ty su najvtipnejsi a nahlupejsi ludia.
S Lawsonem, pokud se nemýlím, oba jedou na jednu zastávku.
To jsou d.e.b.i.l.ov.é… Sorry pro admina.
Skoda, ze nemame este par kol, ale dalo sa to cakat po prvych boxoch
Ved sa nic nestalo.