LIVE: Veľká cena Rakúska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Taky zírám…

1515

asi preto, že vo Williamse mal rovnaké tempo ako Albon, občasne aj lepšie

1 Like

Protože Briatore žije v domnění, že je pořád velký šéf… :grin:

Protože sponzoři platí 5mil za půl sezony

Stroll na softoch, z neho si robí prdel už asi celý tím

5s pre Colapinta? To je co? Ved Ocon dostal v Brazilii 2018 za rovnaku vec 10s Stop/Go a len o vlasok unikol diskvalifikacii.

1 Like

Zarezali Norrisa nashval v Silverstone? Tvaris sa ako keby McL kazdy druhy vikend nevytrolli strategie. Ale jasne chudacik Piastri je diskriminovany. Ale vravim, co cakat od jazdca co ma Webbera ako manazera. Ten tiez videl konspirscie vo vsetkom. Vyplakaval si rovnako aj ked Red Bull “zarezaval” Verstappenovych kolegov? Samozrejme ze nie

1 Like

Stroll je cooked

1 Like

Troufám si tvrdit, že je de facto rozhodnuto. Toto už Lando doveze…

Tady to někdo těžce nezvládá :smiley:

3 Likes

To si ma pobavil, ze spomenies este aj Silverstone, kde Landa zarezali a na Oscara az zabudli a stratil podstatne viac nez Lando :sweat_smile:

3 Likes

No ještě bych to tak neviděla. Kdyby bylo pět kol do konce tak jo, ale takhle je to ještě otevřené. Piastri má dobré tempo, to zase jo.

Myslí ten Silverstone, kde Oscar ztratil 20s, když ho nechali na slickách, když pršelo?

2 Likes

Má, ale ne o tolik.

Presne, nezvladate dneska vobec ze Piastri je horsi :slight_smile:

Piastri to skúsil príliš skoro, nevyšlo. Teraz sa naopak Norris ukázal ako ten chladnokrvný. Zavrel, nepustil a spoliehal sa na to, že Osc ubrzdí. Však jasné, čo iné mal robiť, ale kebyže to je naopak, tak už médiá hovoria o Oscarovi ako o chladnom zabijakovi.

Tím to potom Oscarovi bohužiaľ dal vyžrať skrz tú stratégiu. Ak ho ešte dobehne, tak budem reálne prekvapený.

A Colapinta by som najradšej po pretekoch prešiel kamionom…

2 Likes

už chapu proč máš přezdívku Donkey.

1 Like

Stale pise o rozpravkach, ale jedine su tie jeho :slight_smile:

1 Like

Chill, Oscar je lepší, tak McL zase pomáhá Landovi, aby to vypadalo víc vyrovnaně

1 Like

Nic ine necakam od cloveka ktory si myslis ze Alonso je najlepsi. Aspon si konzistnetny v bytí stratený