Gabi je mäkký, takto to nemá vypadať
Verstapen dnes aspoň zaknihoval vítězství ve SPA 24 h ve své kategorii.
No naštěstí nestalo, ale je to od jezdců o kolo na pěst.
haha alonso to tam pekne školil
Tak neurobíš to snád svojmu manažérovi
Tak to Lando dal, zaplať bůh. Ale dřina, ne že ne.
Alonso uvařil Bortoleta na mladších pneu. Krása.
Ted jsem to rikal kamosovi, ze ti dva Landovi jeste zatopi, ale netusil jsem ze mnohem vic Fernando.
Gratulace, ale Oscar jel taky vyborne.
V opačnom prípade, by sa Alonso nepozeral, išiel by hlava nehlava za pozíciou a to je presne inštinkt, ktorý chýba 99% jazdcov
Bortoleto jezdec dne.
Pekny pretek, Red Bull Ring ako vzdy nesklamal. Norris zasluzeny vitaz, najlepsi bol cely vikend.
Skoda, v prvom stinte to vyzeralo este skvelo a potom uz len nuda. Ale Piastri velmi dobry vykon, po vcerajsku som necakal, ze bude tak blizko. Ukazuje sa, ako velmi sa oproti minulej sezone zlepsil. McLaren dnes Norrisovi velmi pomohol.
Pěkný závod, i když škoda že RedBull nikde, Mercedes i Ferrari v zemi nikoho.
Alonso opět skvělé body, že udrží Bortoleta jsem vůbec nevěřil, pěkný boje. To že vydrží Alonso tolik kol v závěsu s pneumatikama, velmi dobrý, udělali opravdu kus dopředu. Stroll teda mizerný, opět.
Piastri nakonec skvělé závodní tempo.
Jo to bylo vidět v závodě
Leclerc pódium a Ferrari získalo zase celkom dobré body voči Mercedesu a RBR.
Hero of the Day, aspoň pro mě: Liam Lawson na P6.
A jinak škoda Piastriho strategie, dneska ten kluk bojoval. Souboj s LN v prvním stintu mají každopádně oba za jedna.
A gratulace i Alíkovi, že to na starých gumách uhájil před Bortoletem.
Ferrari získalo dobré body vůči Verstappenovi
Suhlasim, ubranil Piastriho a potom to s prehladom doviezol aj s poskodenym kridlom
Zase měl lepší přinejmenším druhý pitstop, Lando měl i větší zdržení při předjíždění jezdců o kolo zpět (ani nemyslím teď)…
Oscar dnes celý pretek lepší, tím bol dnes proti. Ferrari dobre aj keď vlastne zle, podľa tej straty. Gabi Hulk fajn, Sauber vyzerá byť momentálne 5. najlepší, Gabi mohol byť kľudne p.6 s lepšou stratégiou. Lawson tiež fajn, celý čas si vodil Alonsa čo som teda nečakal. Alpine otras a Stroll s Tsunodom sú tam len do počtu