LIVE: Veľká cena Rakúska 2021 | Magazín F1 - F1online.sk

hej a mas nejaku relevantnu statistiku kolko predbiehal kubica ked startovali zozadu spolu? BTW Russell bol v tom case uplny novacik.

1 Like

spravil som si ju, ale necham si ju pre seba a kto chce nech si urobi vlastnu, statistiky su jednoducho dostupne
paradoxne je, ze zo zaciatku kedy bol teda russell uplny novacik tak to az take caste nebolo, ale posledna tretina/stvrtina sezony to uz bolo uplne pravidelne kedy bol kubica po starte pred russellom aj ked startoval za nim :slight_smile:

a spravil som si aj statistiku tejto sezony a tiez je to celkom zaujimave russell len v 2 pretekoch ziskal miesta 1 resp. 2, stratil ale miesta az na 5tich startoch dokopy 16 miest, ale taky finsky dochodca naproti tomu nestratil na starte ani jedno jedine miesto ale dokopy ziskal 23 miest, giovinazi ziskal 4x miesto k dobru celkovo 13
russell stracal miesta aj ked startoval zo 14-15 miesta

1 Like

:rofl:
tak ok. tak si ju nechaj pre seba.

1 Like

Ale veď aj Schumacher má s HAASom super štarty. Možno to je nejakou technológiou, ktorú by sme vo Williamse hľadali márne.
To, že niekto nieje najlepší na štarte sa však nevylučuje s tým, že je majstrovský materiál :wink:

1 Like

zeby mala nemecka tlacenka nejake super starty to by som netvrdil

russellov problem je orientacia v postartovej tlacenici a to nieje autom, to je jazdcom

1 Like

Tak na to, že disponuješ štatistikami ohľadom štartov, toho veľa nevieš 🤷

1 Like

To vôbec nie je pravda a keby si bol taky odborník vieš kto a ako a prečo ho obieha a aj to ze v minulosti bol Russell jeden z najlepších firstlaperov v každej sérii. :joy:Odborník. Napríklad lepší ako Lando ktory jazdí a dokonca vedie top tím úplne v pohode.

Minulý rok si trepal niečo o štartovej reakcií ktorá tiež nebola zlá a stále nie je. Teraz toto. :joy:

Skus onboard nabudúce lebo ja ho zapnutý mam a viem presne co sa tam deje.

Napr tento víkend bol v tom nevinne, inak by nabúral do Tsunodu ktorý urobil chybu ale jeho nekritizujes.

O Mickovi zjavne vieš ešte menej lebo jeho štarty boli vždy výborne a na pomery Haasu sú doteraz.
Mick je príklad za všetko v F2 po štarte obiehal ako na playstatione po 5-6 áut. Koľko pozícii získa teraz? Jednu, dve a udrží ju pol kola lebo Alfa a Lattifi ho hneď majú. A koľko aj stratil? Keď štartoval 15 a za ním rýchlejšie auta? Všetky okrem Mazepina. Rozhodne zo ale nebolo tým ze nevie štartovať :joy::joy: Ale tempom Haasu.

A áno auto to ovplyvňuje. A je rozdiel štartovať 18 ci 19 a obieha na Williamse Alfu alebo jeden z Haasov (a nie Mazepinov) a získať pozíciu ci dve. Alebo keď si TRAGICKY V Q a štartujes 18 na tej Alfe. Za tebou už len Haas. To sa stratiť ozaj nedá už nič. A rozdiel keď máš za sebou top auta ako Ferrari a Mclaren ci omnoho lepší Alpine/AM a pred sebou veľmi podobne zloženie.

A ak by si to vedel tak vies aj to ze to sa často nedeje v prvej zákrute v tlačenici ale v priebehu 1 polovice kola keď ho tie auta prebehnú ktoré prekvalifikuje. Podla tejto teórie teda Vettel, Stroll, Ricciardo ci Ferraristi nevedia Q :joy::joy::joy:

A ze pozície tento rok zásadne Strácal keď štartoval 14/15 a nemal za sebou zrovna Mclaren alebo Aston je tiež absolutny blud.

Okrem toho ak bude štartovať 1 tak to ani nepotrebuje. :kissing_heart:

P. S tu tvoju zázračnú štatistiku si ja overim v dohľadnej dobe =pustim si tie preteky ak ich nájdem na F1 TV a urobím ti podrobný rozbor kto, kde ho obieha a povieš mi ktoré auto nebolo rýchlejšie a koľko tých pozíciu stratil. A predpokladám ze pri konečnom čísle si nezohladnil Portugalsko = poruchu na aute ktorú riešili celé preteky (to bolo 7 miest ktoré hneď môžeš odratat) a ten fasa vetrík co tam ešte bol, ktorý ozaj neovplyvní v tom svojom vetroni.

Mimo to mame pilotov co majú zo štartom problém a problem sa zorientovať aj pocas pteteku v balíku aj v top tímoch :joy: takže isto je väčšia pravdepodobnosť ze to je technika a dobrá Q u pilota v zlom aute ako v tom dobrom :joy:

bla bla bla
ved nech ide na buduci rok do mercedesu, len potom neplac ak bude na tom v porovnani s lujzom horsie ako je bottas :slight_smile:

1 Like

takze na argumenty tvoja odpoved. :rofl:

2 Likes