LIVE: Veľká cena Rakúska 2021 | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull Ring čaká druhá veľká cena v tejto sezóne. Po štajerských pretekoch sa dnes o 15:00 začne Veľká cena Rakúska, v ktorej si bude chcieť upevniť pozíciu na čele šampionátu Max Verstappen a Mercedes minimalizovať škody. Máme pred sebou preteky, v ktorých môže rozhodnúť stratégia i počasie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/35524/live-velka-cena-rakuska-2021

Tak Russell už má problémy s autom…

Ďžorč ma takú smolu že aj keby mal zmluvu s Mercedesom pred sebou na stole tak akurát pri podpise by mu zlyhalo pero a najbližších 400km by žiadne funkčné nebolo :joy:

1 Like

nema problem s autom. ma problem v hlave. zas body na dosah tak vidi vsade duchov.

1 Like

A ty by si bol kludny po tom vsetkom?

1 Like

Čakám podobnú nudu ako minulý týždeň, aj keď snáď sa mýlim. Aspoň medzi Mercedesmi a Perezom by to nemuselo byť také jednoznačné.
No a samozrejme som veľmi zvedavý na Georga, čo sa pokazí tentokrát… Snáď nič

1 Like

Tak mozu aj tie Pneu dnes zamiesat kartami :slight_smile:

A dufam, ze Georga nikto nezostreli hned na zaciatku :slight_smile:

1 Like

Klidný start - a stejně SC.

Ocon - šunka v sendviči Haasů.

1 Like

Vetroplaaach. Uz zase stratil styri miesta…

1 Like

A Seb devátý, not bad, not bad.

1 Like

Mylander si viac zájazdí ako Ocon

1 Like

Všetci čakali, že kde sa to tentokrát pokazí u Russella - či to bude nehoda, porucha,… všetci ale zabudli na to, že Williams je vlastne slabý, čiže ho ostatní proste predbehnú.

2 Likes

Charles tam měl ťukanec se Sebem.

1 Like

VB ako sraľo 1663625241

1 Like

Sergio Sergio… A to měl dneska brát body Hamiltonovi…

1 Like

No a double je prec.

1 Like

Krásne Lando :star_struck:

1 Like

Veď ho Lando vytlačil 6352515

1 Like

Checo uplne zbytočne

2 Likes

A co ho mal pustit. Normal zovadna vec. V tej zatacke vonakjskom je 80% out of track.

2 Likes