LIVE: Veľká cena Monaka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

George náhodou jako jediný pochopil pravidla hry. :smiley:

2 Likes

Vraťte mi 22km Nordschleife!
Jo, já vím, že se to nestane. Ale bylo by to krásné.

1 Like

Od pristiho zavodu Red Bull ctvrty za Ferrari, je to s nimi horsi a horsi.

To je ranec co tam má McLaren. :sweat_smile:

Co dodat, ako kazdy rok sa v Monaku rozhodovalo v sobotu. Povinne zastavky v boxoch sokujuco dramu nepriniesli.

2 Likes

Áno, lebo už len tam sa dá predbiehať :clown_face:

Nie je to o nic mensie zlozenie ako o ktorom hejteri Norrisa dookola hovoriq :smiley: Ak sa nemylim Norris ma 5 PP premenenych v rade na win.

2 Likes

@MP4-26

Ferrari už ztrácí na RB pouhý bod.
Letos RB lépe než na čtvrtém místě v PK nevidím.

2 Likes

Ani se to nedalo čekat, nevím, co si od toho kdo sliboval. To se jenom splašili z loňska.

1 Like

Tak po Monaku zacne v klasifikaci klesat i ctyrnasobny…

Ako dokážeš podvod ? To mi skús vysvetliť láskavo !
Keď tu také silné slová lietajú ?

Prešiel rovno, áno.

Naschval ? Nevieš

Vo vysielačke to nezaznelo

A len následne odmietol vrátiť pozíciu.

Bol ochotný akceptovať trest.

Ferrari od Barci zase do midfieldu. Toto bolo trošku uvoľnenie a zase sa trápiť. Počkať vlastne od budúceho týždňa ide celá nová TD do platnosti?

a ti hejteri su zaroven fans leclerca, ci preco ten whataboutismus? :smiley:

2 Likes

Cakalo sa na nehodu…tu nejde ani tak o pit stop sam o sebe

Jj od Barcy nová TD. Nejrychlejší RBR, Ferrari druhý, McL bude třetí

Pretoze @Nordotor tu cely vikend v tomto viedol kde len diskreditoval Norrisa a permanentne chvalil Leclerca :smiley:

1 Like

No od dvoch zastávok asi nič, ale tak “korporátne” skúsili urobiť aspoň niečo. :smirk:

Problémom je, že dobrých 50 rokov bolo Monako naozaj obrovskou jazdeckou výzvou. Isto, už dlho sa tam nepredbiehalo, ale to v istých obdobiach veľmi ani inde.

Ale posledných cca 10 rokov to už (že je to výzva) v nedeľu veľmi neplatí. A odkedy sú autá väčšie ani predtým spásonosný dážď nepomôže. Navyše posledné 1-2 roky je to už optimalizované až hrôza. Nech bolo ako bolo, predtým sa aspoň +/- išlo čo to dalo.

Takže ja by som bol skôr nájsť poriadny spôsob, ako z toho opäť pretekanie urobiť, ten okruh za to inak stojí. Zmierenie sa s “procesiou” je asi najpravdepodobnejší scenár, ale tak dúfať sa vždy dá.

4 Likes

Nebud negativni, docela jim to jede, na win to nejni, co uz.

Musel by si zmenšiť auta

Tu nic iné nepomôže

Skúsili ďalšiu hlúposť, zase nefunguje

Má na to auto 151515