LIVE: Veľká cena Monaka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Mozna by v Monaku meli byt povinne tri, nebo ctyri zastavky.

To je ako zrušiť Vianoce. Vieš, že dostaneš ponožky alebo pyžamo, ale aj tak ich ľudia majú radi kvôli atmosfére :grinning:

4 Likes

On si spomenie na technicku poruchu Alonsa ktoru poslušne zapísal do excelu aby ju mohol vytiahnuť po sezóne že prečo prehral proti Strollovi :slight_smile:

3 Likes

Tak tohle mě dostalo :smile: !

1 Like

Klidně 78, pak už by se alespoň strategicky přestalo spekulovat :smile:

1 Like

To je blbý, když tu tabulku máš pořád za excel.

1 Like

Takže ty tu píšeš, aby někdo sundal Piastriho nebo ho odstrčil z pozic, kopeš to du Alonsa. Neumíš s excelem, tak tu začneš kvedlat o tom, že je pro amatéry a začneš to míchat do sebe?
Ty komplexy z tebe dělají Donkeyho.

3 Likes

Hodnotenie pretekov sa da dnes urobit v podstate strucne - rozhodla kvalifikacia a nic na tom nezmenili ani povinne zastavky v boxoch.

Norris zasluzene, podla mna to mal plne pod kontrolou a s Leclercom sa len tak hral. Verstappen po nevydarenej kvalifikacii potreboval zazrak a ten neprisiel. Ale P4 bolo tento vikend asi maximum toho, na co to auto malo.

Ferrari Hamiltonovi pomohlo strategiou, ale jeho race pace bola velmi slaba. Na prvu stvorku absolutne nestacil. Ak sa minuly rok chlacholil tym, ze je minimalne v pretekoch stale rychly, tak tento rok zatial neplati ani to.

Velka skoda pre Alonsa, dnes si zasluzil brat dobre body. Smola.

Chvalim Williams, ta ich strategia ma dost pobavila. Russell skoncil ako vzdy, ked sa snazi hrat na tvrdeho a nekompromisneho racera - ako uplny saso. Najusmevnejsie bolo, ze tam cele to divadlo stvaral kvoli desiatemu miestu. Vobec som to nepochopil.

Dalsi vyborny vykon aj Hadjar, s novacikov tento rok najpresvedcivejsi a to aj v porovnani s Antonellim.

11 Likes

Štatistiky sú dôležité :point_up:

image
image

2 Likes

Presne moje pocity… :grimacing:

Už k tomu len chýbala zvučka Bennyho Hilla.

1 Like

McLaren má už pěknou porci bodů v PK. Tolik snad nebude mít Ferrari ani na konci sezóny.

Norris Leclerc radosť pozerať

1 Like

A ako by získali ? Kde ?

Nikde nič akurát by max prehodlili auta

Tam obaja mali 20 sekúnd Gap Infront

Mňa to bavilo len cez Georgov fuck up FIA

A inak som len sklamaná,že ikonicky nezastavili a nevystúpili

To.nechapem načo. Ničili materiál

Nemistrovský závod, tak jako bývaly kdysi.

1 Like

Velka cena FR myslim ze to bola. Na druhej strane, tam nebol ani pod tlakom. Tam sa zlozil aj bez neho :smiley:

1 Like

Otrasné preteky a fraška. A Džordžo si za ten podvod zaslúžil diskvalifikáciu

Oprava

image

4 Likes

Hermannovi je jedno jestli skonci ctvrty nebo paty, stejne o titul nebojuje, jak rikal.

zlozil myslis, ze spravil jazdecku chybu a skoncil v bariere? :smiley:

no hotove origami

1 Like