LIVE: Veľká cena Monaka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

No na ty už si asi nevzpomenu. :smile:

No veď práve :grinning::grinning:

1 Like

Norris byl nejlepsi celej vikend, zaslouzena vyhra, i kdyz nejvetsi zabava byla Q.

1 Like

Som zá■■■■■■ tradičných okruhov ale ak nám v monaku bude vznikať takéto pretekanie bez pretekania asi by bolo potrebné sa zamyslieť nad odchodom monackého okruhu do dôchodku. Za mňa strach a des, zbytočné preteky keď sa dalo predbiehať len mimo trate.

1 Like

A nebo taky ne. Ale já to vidím z pozice člověka se sníženou inteligencí - mě totiž ta profilovka taky vadí.

Měli by fakt pouvažovat nad formátem v Monaku. V neděli třeba jen nějakou jinou vzájemně vyřazovací kvaldu 2 kde vždy postupuje vítěz, něco jako závěr kvaldy ve FormuleE :man_shrugging:

2 Likes

OK. Ale na tenhle si nevzpomenu zítra. :grinning:

1 Like

Sorry, ale tenhle závod byl fraška co se týče strategií a úmyslného zpomalování soupeřů.
Lando včera i dnes výborný výkon.
Leclerc jel hranu co to šlo, víc tam nebylo, velmi dobrý výkon
Piastri tento víkend horší, ale dobré body.
Verstappen až na to špuntování byl neviditelný tento víkend
Ham závod absolutně nezvládl
Hadjar, Ocon, Lawson dobré body
Williams mi neudělal radost s tím blokováním, ale body mají
u Ala je to kapitola sama o sobě, 20 kol managoval PU problém, aby stejně nedojel, strašná smůlia i když Alo podal výborný výkon

2 Likes

v momente ako Max odišiel tak sme videli asi skutočný rozdiel medzi nimi

1 Like

Ferrari aspoň zoberie celkom slušné body v PK voči RBR a Mercedesu.

3 Likes

Nespomenieš si na naprosto tragické mercedesy a Russela s pretečenými nervami? Ale no taaak :grin:

Monako je důležíté.
Sponzoři, uzavírání dealů. Miliardáři si jdou vyvenčit jachty, super auta atd.
Ale jinak závod to je o ničem.

Monako by měla být nějaká speciální velká cena mimo kalendář.

1 Like

OK, tak mame monacke trapenie za sebou, aj tak si myslim, ze to bolo zaujimavejsie nez pred rokom, omnoho viac sa aspon strategicky dialo.

Po Imole a doterajsich Qs som tu pred vikendom cakal skor Maxa ako vitaza, na stupni urcite, nakoniec moze byt McLaren, najma Lando, velmi spokojny, prave pekny pohlad na radost Landa s otcom :+1:

6 Likes

Zachranil si to za největšího fandu Ferrari Davida.
Discord_xMdVPGA28x

1 Like

nuda a fraska, alebo fraska a nuda?

najnudnejsia trat v historii f1, nema tam uz par desatroci co robit

Hm, ta Landova modelka mnohem lepší než Leclercova. :smiley:

1 Like

Tak ako sa Leclerc zloží pod tlakom?

Přesně tak. Tohle není závod, ale 78 kol trvající přehlídka vozů. Úplně zbytečné. Zrušit, tradice netradice!

2 Likes

Vzpomenu si vlastně na to, jak to zase ALonsovi odešlo. :neutral_face:

1 Like

Jako to jak to Alo rozjel v prvním stintu před pity, to bylo hodně nadějný. Pak ho poslali asi nesmyslně do boxů, pak mu vypnuli baterii, a když to Alonso stále nechtěl zabalit tak pro jistotu mu vypnuli i celý motor :smile:

2 Likes