Nevím. Já si to pamatuju trochu jinak - v podstatě tak, jak je to teď. Nikdy se tam pořádně nedalo předbíhat a pro zápletku to chtělo trochu nestandardní průběh, pak se něco zajímavého mohlo semlít. Průběhu závodů “dříve” byl trochu jiný kvůli množství technických problémů, to je teď hodně výjimečné, ale s menšími vozy se předjíždět jinde dalo. Ale třeba mně už paměť neslouží .
Dostal vlastně Russell nějaký trestný bod?
Jenže Mercedes by měl taky trochu zabrat. Dnes byli stejným propadákem jako Gasly s Alonsem.
Hamík věděl proč pláchnout k Ferrari.
Nasadli non flexy krídla, uvidíme čo sa stane McL budúci víkend
A není pořád rozhodující práce s pneu?
Alonsa zasáhla karma za nepokoru.
Uvidíme, nemyslím so, že Ferrari tak poskočí ale nechajme sa prekvapiť
Kazdy kto vyhra ma na to auto.
Práce s pneu zůstává důležitou, ale obtok vzduchu od předního křídla určuje (ne)efektivitu aera celého monopostu
Ne, to byl motor Mercedesu
Skoda len, ze buducorocne „majstrovske“ auto budu stavat ti isti ludia, ktori postavili tohtorocny srot. Plus Newey samozrejme. Ale nemyslim si, ze Newey zvladne postavit vitazne auto sam.
Vím, že u Merglu byl dnešní závod extrém, ale to neznamená, že by se měl dnešní závod tolerovat. Minule FIA opentlila oba vozy Ferrari a hle, už jsou za RB o jeden bod.
Už se tomu dostávaj na zoubek. Tyhle 2 závody byly velkým posunem vpřed. Dává to malou naději že v tom budou pokračovat, uvidíme. Obědy s Adrianem nad AMR25 začíná nést ovoce.
Keby takto nejaký jazdec “predbehol” toho tvojho Woodyho, to by tu bolo výkričníkových Caps Lockových rozhorčených komentov od teba. Toto neobhájiš, sám sa priznal.
To nemáš úplně pravdu, celé tech vedení se vyměnilo, začalo to v listopadu a pokračuje to. Poslední posila má dorzait v červenci
Tak když se kvalifikuješ 14, tak v Monaku neskončíš za normálních okolností v top5.
To bys musel mít auto o 5s na kolo rychlejší.
takže ti to vyšlo?!
Tak Mercedes tam mačkal tlačítka, aby odpadli odběratelé a stejně jim to k ničemu nebylo
Proto mě neštvalo ani Gaslyho odpadnutí.