LIVE: Veľká cena Monaka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím. Já si to pamatuju trochu jinak - v podstatě tak, jak je to teď. Nikdy se tam pořádně nedalo předbíhat a pro zápletku to chtělo trochu nestandardní průběh, pak se něco zajímavého mohlo semlít. Průběhu závodů “dříve” byl trochu jiný kvůli množství technických problémů, to je teď hodně výjimečné, ale s menšími vozy se předjíždět jinde dalo. Ale třeba mně už paměť neslouží :smile: .

image

3 Likes

Dostal vlastně Russell nějaký trestný bod?

Jenže Mercedes by měl taky trochu zabrat. Dnes byli stejným propadákem jako Gasly s Alonsem.
Hamík věděl proč pláchnout k Ferrari.

Nasadli non flexy krídla, uvidíme čo sa stane McL budúci víkend

A není pořád rozhodující práce s pneu?

Alonsa zasáhla karma za nepokoru.

1 Like

Uvidíme, nemyslím so, že Ferrari tak poskočí ale nechajme sa prekvapiť

Kazdy kto vyhra ma na to auto.

Práce s pneu zůstává důležitou, ale obtok vzduchu od předního křídla určuje (ne)efektivitu aera celého monopostu

Ne, to byl motor Mercedesu :woozy_face:

2 Likes

Skoda len, ze buducorocne „majstrovske“ auto budu stavat ti isti ludia, ktori postavili tohtorocny srot. Plus Newey samozrejme. Ale nemyslim si, ze Newey zvladne postavit vitazne auto sam.

3 Likes

Vím, že u Merglu byl dnešní závod extrém, ale to neznamená, že by se měl dnešní závod tolerovat. Minule FIA opentlila oba vozy Ferrari a hle, už jsou za RB o jeden bod.

Už se tomu dostávaj na zoubek. Tyhle 2 závody byly velkým posunem vpřed. Dává to malou naději že v tom budou pokračovat, uvidíme. Obědy s Adrianem nad AMR25 začíná nést ovoce.

1 Like

Keby takto nejaký jazdec “predbehol” toho tvojho Woodyho, to by tu bolo výkričníkových Caps Lockových rozhorčených komentov od teba. Toto neobhájiš, sám sa priznal.

3 Likes

To nemáš úplně pravdu, celé tech vedení se vyměnilo, začalo to v listopadu a pokračuje to. Poslední posila má dorzait v červenci

2 Likes

Tak když se kvalifikuješ 14, tak v Monaku neskončíš za normálních okolností v top5.
To bys musel mít auto o 5s na kolo rychlejší.

1 Like

takže ti to vyšlo?! :hushed: :partying_face:

2 Likes

Tak Mercedes tam mačkal tlačítka, aby odpadli odběratelé a stejně jim to k ničemu nebylo

1 Like

Proto mě neštvalo ani Gaslyho odpadnutí.