Podla mna neexistuje fanusik,ktory nikomu nefandi a F1 pozera,lebo nema lepsi program na zabavu. F1 nie je najlepsia platforma pre dlhodobu zabavu fanusika. Ti, co to pozeraju pravidelne, musia byt F1 pozitivni, alebo fandovia jazdca ci timu.
Ja napr. mam rad futbal aj hokej, ale ho nepozeram len tak bez fandenia niekomu.
Když se podíváš pořádně, tak proti tomuto pokusu o likvidaci soupeře je Magnumová chyba pouhý závodní incident.
Možná je to pouze můj pocit, ale myslím, že Gasly od Ocona něco takového očekával a proto mu uhýbal jak nejvíce mohl a přesto to nestačilo.
Ocon je prostě takovej, jeho kolega je největší nepřítel a tak k němu přistupuje
Taliani už začali
Já vím. Teď si toho všimla i FIA. A nejspíše i Famin.
Jako Famin konečně, jinak než ho vzít z vlastních řad veřejně do pucu prostě nefunguje.
Díky za připomenutí a doplnění.
K téhle větě mi asi chybí přesnější překlad.
Mám to chápat tak, že si Famin vezme Ocona na kobereček?
Já to tak chápu, řekl že to bude mít patřičné důsledky a udělají těžká rozhodnutí.
Zatím bylo dost zřetelné, že Ocona protlačují. Teď ho možná shodili z lopatky.
Ja tiez aktualne v F1 nikomu konkretne nefandim. Fandil som Hakkinenovi, potom Raikkonenovi. Teraz to sledujem len preto, ze mam rad F1 a mam to taky nedelny ritual, ze si nastavim cca 2 hodky, kedy mam klud, zena vie ze sa idu pozerat formule, nic sa pocas toho neplanuje atd. Ale zeby som sa tesil z vitaztva konkretneho pilota… Pozriem si to aj ked je to nudne, som rad ked je akcnejsi pretek samozrejme, ale na konci dna ide len o tie kludne dve hodky pred telkou
Indy500 asi jen tak nezačne
Přišel jsem o něco, když jsem neseděl dnes na tribuně?
Jo. RedBull ani top5.
To si piš. Zážitek to byl vpravdě nepopsatelný .
O holky v šatičkách.
Vy holky máte život o tolik snažší .
Ty moje holky se teď koupou v bazénu u šikany…
Jak jsem předpokládal. Ve výběru záběrů na YT je na 8 minutách nehoda, kroužení aut, kroužení aut. Stroll vyzul gumu, předjel někoho, Botas předjel někoho, Seargant předjel někoho, cíl.
A tam kluci nemůžou?