LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Podla mna neexistuje fanusik,ktory nikomu nefandi a F1 pozera,lebo nema lepsi program na zabavu. F1 nie je najlepsia platforma pre dlhodobu zabavu fanusika. Ti, co to pozeraju pravidelne, musia byt F1 pozitivni, alebo fandovia jazdca ci timu.:grinning:
Ja napr. mam rad futbal aj hokej, ale ho nepozeram len tak bez fandenia niekomu.

Když se podíváš pořádně, tak proti tomuto pokusu o likvidaci soupeře je Magnumová chyba pouhý závodní incident.
Možná je to pouze můj pocit, ale myslím, že Gasly od Ocona něco takového očekával a proto mu uhýbal jak nejvíce mohl a přesto to nestačilo.

Ocon je prostě takovej, jeho kolega je největší nepřítel a tak k němu přistupuje :man_shrugging:

2 Likes

Taliani už začali
image

Já vím. Teď si toho všimla i FIA. A nejspíše i Famin.

Jako Famin konečně, jinak než ho vzít z vlastních řad veřejně do pucu prostě nefunguje.

Díky za připomenutí a doplnění. :slightly_smiling_face:

K téhle větě mi asi chybí přesnější překlad.
Mám to chápat tak, že si Famin vezme Ocona na kobereček?

Já to tak chápu, řekl že to bude mít patřičné důsledky a udělají těžká rozhodnutí.

Zatím bylo dost zřetelné, že Ocona protlačují. Teď ho možná shodili z lopatky.

Ja tiez aktualne v F1 nikomu konkretne nefandim. Fandil som Hakkinenovi, potom Raikkonenovi. Teraz to sledujem len preto, ze mam rad F1 a mam to taky nedelny ritual, ze si nastavim cca 2 hodky, kedy mam klud, zena vie ze sa idu pozerat formule, nic sa pocas toho neplanuje atd. Ale zeby som sa tesil z vitaztva konkretneho pilota… Pozriem si to aj ked je to nudne, som rad ked je akcnejsi pretek samozrejme, ale na konci dna ide len o tie kludne dve hodky pred telkou

5 Likes

Indy500 asi jen tak nezačne :thinking: :cloud_with_rain:

2 Likes

Přišel jsem o něco, když jsem neseděl dnes na tribuně?
:grinning:

Jo. RedBull ani top5.

1 Like

To si piš. Zážitek to byl vpravdě nepopsatelný :smile: .

:ice_hockey::goal_net::czech_republic::czech_republic::czech_republic:

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-796887894&idb=-1&hash=40dddef2&affid=6j0LYf23OEePPMcMrpj1kg

1 Like

O holky v šatičkách. :dancer:

Vy holky máte život o tolik snažší :smiley:.
Ty moje holky se teď koupou v bazénu u šikany…

Jak jsem předpokládal. Ve výběru záběrů na YT je na 8 minutách nehoda, kroužení aut, kroužení aut. Stroll vyzul gumu, předjel někoho, Botas předjel někoho, Seargant předjel někoho, cíl.

A tam kluci nemůžou?