LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Můžou, ale jenom hezcí.
Takže Triper stojí za plotem.

3 Likes

Já tam nikdy nebyl, oni jsou tam zadarmo a to ráno ještě nevěděli, že tam nějaký bazén je.

Já jsem na pláži o 80 km dále.

Rasputin taky nebyl žádný štramák a jak na něj ženské letěly.
image

1 Like

Jj, přefiknul i carevnu .
Napřed ho otrávili, k tomu ještě zastřelili, potom utopili v Léně a stejně ještě chvíli přežil…
Jestli teda to nejsou další Ruské bajky :wink:

1 Like

Už dvakrát jsi psal, že jsem krasavec.
Tak teď nevím :face_with_head_bandage:.

Ještě že nejsem carevna…

2 Likes

Nemůžu sloužit, tak starý abych mohl tuhle historii potvrdit zatím ještě nejsem. :grinning:

No vidíš. Přitom je tolik holek a dnes i kluků, kteří by roli carevny brali. :slightly_smiling_face:

Tak dnes už by to nebylo v kompletu s Rasputinem, i když mohou být poblíž trůnu jiní fešáci :slight_smile: .

Těžko soudit, když za Rasputina ještě nebyly sociální sítě a všechny drby se musely roznášet koňmo.

V Polsku si spletli operaci s exorcismem?

Góóóóoólllllllll…

1 Like

Back Home in Indiana

1 Like

Toto nebola klasicka zakruta ale vlnovka kde lietas do stran vo velkej rychlosti, magnussen tam vopchal iba nos, to by mohli piloti robit vsade ze nezabrzdia a vopchaju nos do superoveho zadneho kolesa a povedia ze im tam mal nechat miesto… Nerobia to, lebo niesu reta. deri, a vedia ze vypadnu z pretekov aj oni… Magnussen ale reta. der je… ale zjavne zas branil Hulka, len ten hnusny perez pocas tej havarie zachytil aj Hulka tak sa mu to nepodarilo :rofl:

1 Like

Krasa Monaka tkvie v tom, ze sa tam neda predbiehat. V 2018 vyhral Ricciardo po tom ako mu v prvej casti pretekov odisiel KERS a dva prevodove stupne a on to ubranil zvysnych 50 kol.
Dnes to vypalilo ako mega nuda aj vdaka pravidlam ohladom cervenych vlajok.

Az na to ze Kimmi uz bol pred prvou zakrutou vpredu a nie iba nosom pri zadnom kolese…

Bohužel se mi to nechce otevřít. :face_exhaling: